Viisi vinkkiä toimivaan eteiseen

Eteinen on kotisi kasvot, kuin ensihymy tai kädenpuristus, joka toivottaa tulijan tervetulleeksi. Joskus meno kuitenkin on kovaa ja tavarat eivät millään tunnu löytävän paikoilleen. Ja sitten ovikello jo soi.

Eteisen kaapin avulla eteinen pysyy siistinä ja on aina valmiina vastaanottamaan vieraita. Kaapista takit, kengät, hansikkaat ja avaimet löytävät helposti paikkansa, eivätkä ole koskaan hukassa. 

750-eteisen-kaapisto-kirkas

Viisi vinkkiä toimivaan eteiseen


1) Käytä jokainen neliö hyväksesi

Eteisiä on erilaisia siinä missä asukkaitakin. Yhteistä niille kaikille kuitenkin on, että tilaa ei koskaan ole liikaa: asunnot kun suunnitellaan usein asumista, ei tulemista ja menemistä varten. Kun neliöitä on vähän, niistä on saatava paras mahdollinen hyöty irti tyylistä tinkimättä. Inarian mittatilauskalusteet valmistetaan aina sinun kotisi mittojen mukaan ja sinun toiveesi huomioiden. Näin kokonaisuus tulee näyttämään hyvältä ja istuu huoneeseen myös mittojensa puolesta.

422-OP4_8763

2) On olemassa oikea ovivalinta

Oli eteinen miten tilava tahansa, siitä saa tukkoisen oloisen ja pimeän asentamalla saranoidut ovet. Inarian liukuoviratkaisut luovat tilantuntua ja avaruutta – oli pintana sitten tyylikäs peili, lasi, levy tai puuviilu.

3) Integroidut valaisimet auttavat aamulla

Kaapiston hyllyjen alareunoihin upotetut valaisimet auttavat aamuisin löytämään eteisen kaapista myös sen toisen hanskan. Niiden avulla tummemmastakin materiaalista valmistettu kaappi näyttää valoisalta, kutsuvalta ja siistiltä.

750-105-nauha

4) Oikeat varusteet tekevät suuren eron

Ulosvedettävät vaatetangot, kenkähyllyt ja laatikot avaimille ja muille tärkeille pikkutavaroille ovat toimivan eteisen pieniä, mutta toimivuuden kannalta tärkeitä yksityiskohtia. Nämä yksityiskohdat tekevät suuren eron, jonka huomaat joka päivä tulevien vuosien aikana.

5) Älä tee kompromisseja

Tänään säästetty euro voi olla kymmenen vuoden harmitus. Kun investoit kotiisi, ei kannata lähteä etsimään lähes sopivaa tai melko hyvää. Kannattaa suunnitella kerralla omaan makuun ja eteisen mittoihin sopiva kaappi – se on päätös, jota et tule katumaan, ja joka kannatti myös, jos joskus myyt kotisi eteenpäin. Suomessa valmistamamme liukuovikaapit tehdään aina mittatilauksena ja asennetaan paikoilleen. Ammattilaisen asentamana kaappi on suorassa ja sopii paikalleen, eikä sinun tarvitse rehkiä levyjen ja ruuvinvääntimen kanssa.

inaria-eteisen-mustavalkoinen-peilikaappi_750

Suunnittele itse toimiva vaatekaappi

Nyt voit helposti luoda juuri sellaisen järjestelmän, josta olet unelmoinut. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin mitata etukäteen tila, johon aiot sijoittaa säilytysjärjestelmän. Tarvitset mitat leveydestä, korkeudesta ja syvyydestä. Tämän jälkeen avaat vain Inarian suunnittelutyökalu ja päästä luovuutesi valloilleen. Ohjelma on helppokäyttöinen ja ohjaa käyttäjäänsä eteenpäin.

Inarian 3D-suunnitteluohjelmassa pääset kokeilemaan ja yhdistämään erilaisia materiaaleja keskenään. Aikaisempien valintojen muuttaminen on helppoa, joten pystyt helposti kokeilemaan, millainen kokonaisuus sinun kotiisi sopisi parhaiten. 3D-ominaisuutensa ansiosta pystyt pyörittelemään tekemääsi suunnitelmaa ja näkemään, miltä kaapisto näyttää oikeassa tilassa. Lopputulos on taatusti yksilöllinen, ja mikä parasta – olet suunnitellut sen itse.

Tästä suunnittelutyökaluun!

Inarian suunnittelutyökalulla voit suunnitella haluamasi vaatekaapin.Inarian suunnittelutyökalulla voit suunnitella haluamasi vaatekaapin.

Kiinnostuitko? Pyydä yhteydenotto


 
Päivitetty
7.8.2020