Äänestä parasta säilytysratkaisua


Kotimainen säilytysjärjestelmävalmistaja Sovella on tehnyt tuotekehitysyhteistyötä Kuopion Savonia-ammattikorkeakoulun muotoilun koulutusohjelman opiskelijoiden kanssa. Yhteistyön tuloksena on syntynyt uusia tuote-ehdotuksia.

Näistä viisi säilytysratkaisua on valikoitunut kilpailuun, jonka voittaja julkistetaan Jyväskylän Rakennusmessujen yhteydessä. Vähintään yksi kilpailussa mukana olevista ratkaisuista tullaan tuotteistamaan osaksi Sovella-tuoteperhettä, mahdollisesti useampikin.

Haluamme kuulla mielipiteesi.

Äänestä mielestäsi parasta säilytysratkaisua ja voita 500 eurolla vapaavalintaisia Sovella-tuotteita.

Voittaja arvotaan kaikkien äänestäneiden kesken. Äänestysaika 26.2.-12.3.2018.

SIIRRY ÄÄNESTÄMÄÄN »


Kilpailussa mukana olevat tuotteet ovat nähtävillä Raksa-messuilla Lahdessa 9.-11.3.2018 Sovellan osastolla E3d sekä Jyväskylän Rakennusmessuilla 16.-18.3.2018 osastolla C1-150. Kilpailun voittaja julkistetaan Jyväskylän Rakennusmessujen C-hallin tapahtumalavalla lauantaina 17.3.

 

Sovella@home pitää tavarat järjestyksessä

Sovella varustaa kodit laadukkailla, käytännöllisillä ja muotoilultaan ajattomilla säilytysjärjestelmillä. Sovella-tuoteperheen laaja valikoima vastaa monipuolisiin säilyttämisen tarpeisiin kaiken kokoisissa kohteissa ja tiloissa. Sovella järjestää eteiset, vaatehuoneet, varastot ja autotallit. Hyllyjärjestelmien käyttömahdollisuudet ovat rajattomat tuotteiden yhteensopivuuden ja muunneltavuuden ansiosta. Jokainen tavara löytää paikkansa Sovellan säilytysjärjestelmistä.

TUTUSTU TUOTTEISIIN »
MITÄ TUOTTEITA TARVITSEN? »


 

Sovella 3D Plannerilla toimit oman säilytystilasi suunnittelijana

Muokkaa, kokeile, lisää, poista sekä testaa erilaisia kannattimia, hyllyjä, tankoja ja vetokoreja eri levyisinä ja syvyisinä. Hyödynnä tila tehokkaasti. Valitse tarpeisiisi sopivat tuotteet. Suunnitteluohjelma näyttää lopputuloksen kolmiulotteisena, laskee hinnan ja laatii tulostusvalmiin, kuvilla varustetun listan, jonka myötä tuotteet löytyvät helposti hyvin varustelluista rautakaupoista.

Sovella 3D Planner toimii verkkoselaimessa, eikä suunnitelman tekeminen vaadi mitään erikoistoimenpiteitä.

Luo varastoon, eteiseen ja vaatehuoneiseen toimiva järjestys jo tänään!

KOKEILE 3D PLANNERIA »

Kotimaista huippulaatua

Sovella@home-tuotteiden juuret johtavat yli 100 vuoden taakse. Tuotteet valmistetaan Jyväskylässä Keljonkankaan tehtaalla ja tuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä avainlippu.

Haluaisitko maksuttoman esitteen?
​​​​​​​Tilaa alla olevalla lomakkeella.

Esimerkkikokonaisuuksia kodin eri säilytystiloihin, vinkkejä säilytysjärjestelmän suunnitteluun, tarkat tuotetiedot ja hinnasto.

 
Julkaistu
26.2.2018