Neljä vinkkiä siistiin vaatekaappiin

Kun kaikella on oma paikkansa, löytyy jokaiseen päivään oikeat vaatteet hetkessä. Tyylikäs vaatekaappi pitää vaatteesi siisteinä ja on samalla sisustuselementti. Lue Inarian vinkit, kuinka saat siistin vaatekaapin.

inaria-vaatehuone-ja-vaatekaappi_750

Neljä vinkkiä siistiin vaatekaappiin

1) Pidä esillä vain vaatteet, joita käytät

Kun heräät aamulla ja olet lähdössä töihin, valikoiman laajuus on usein sinun omaa hyvinvointiasi vastaan. Makuuhuoneen vaatekaapissa kannattaa säilyttää vain käytössä olevat vaatteet ja asusteet, muut kannattaa viedä vaatehuoneeseen. Ennen kuin siirrät vaatteita säilöön, varmista kuitenkin niiden puhtaus: likaiset vaatteet kannattaa pestä välittömästi eikä vasta ensi syksynä.

2) Siivoa kaappi vähintään kaksi kertaa vuodessa

Vaatekaappi kannattaa siivota pukeutumiskauden vaihtuessa: jos tilaa on runsaasti, kannattaa siivous tehdä kaksi kertaa vuodessa, jos tilaa on vähemmän, siivoa sisältö aina kauden vaihtuessa. Imuroi ja pyyhi kaapin tasot nihkeällä liinalla, jotta vaatteistasi irronnut nukka ja pöly pysyvät kurissa. Kun laitat vaatteita takaisin, laita hyllyille vain vaatteet, joita tiedät käyttäväsi ja jotka ovat sekä puhtaita että ehjiä.

 

3) Älä pidä kiinni

Ole rehellinen itsellesi: älä säilytä vaatteita, joita et tule käyttämään – ainakaan makuuhuoneesi vaatekaapissa. Nämä vaatteet kannattaa antaa vaatekeräykseen ja vaatekaappiin eksyneet rikkinäiset taasen siivota pois kaapista.

Entäpä liian pienet tai suuret vaatteet? Tuletko vielä mahtumaan niihin? Jos tulet, laita ne vaatehuoneeseen odottamaan, muutoin niille kannattaa sanoa hyvästit ja vaalia hyviä yhteisiä muistoja: vaatteet löytävät varmasti uuden onnellisen omistajan vaatekeräyksen kautta.

4) Valoista on apua

Aamulla meillä kaikilla ei ole aina valot päällä. Useimmat varmasti ovat myös sitä mieltä, että matkalla kodista työpaikalle voisi olla mahdollisimman vähän esteitä. Vaatekaapin valot auttavat hieman unisemmankin löytämään kaapista saman parin sukat ja toimivan kokonaisuuden ilman penkomista, jolloin sekä vaatteet että vaatekaappi pysyvät siistimmässä kunnossa.

inaria-liukuovi-punainen-lasi-makuuhuone

Suunnittele itse toimiva vaatekaappi

Nyt voit helposti luoda juuri sellaisen järjestelmän, josta olet unelmoinut. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin mitata etukäteen tila, johon aiot sijoittaa säilytysjärjestelmän. Tarvitset mitat leveydestä, korkeudesta ja syvyydestä. Tämän jälkeen avaat vain Inarian suunnittelutyökalun ja päästät luovuutesi valloilleen. Ohjelma on helppokäyttöinen ja ohjaa käyttäjäänsä eteenpäin.

Inarian 3D-suunnitteluohjelmassa pääset kokeilemaan ja yhdistämään erilaisia materiaaleja keskenään. Aikaisempien valintojen muuttaminen on helppoa, joten pystyt helposti kokeilemaan, millainen kokonaisuus sinun kotiisi sopisi parhaiten. 3D-ominaisuutensa ansiosta pystyt pyörittelemään tekemääsi suunnitelmaa ja näkemään, miltä kaapisto näyttää oikeassa tilassa. Lopputulos on taatusti yksilöllinen, ja mikä parasta – olet suunnitellut sen itse.

Tästä suunnittelutyökaluun!

Inarian suunnittelutyökalulla voit suunnitella haluamasi vaatekaapin.Inarian suunnittelutyökalulla voit suunnitella haluamasi vaatekaapin.

Kiinnostuitko? Pyydä yhteydenotto


 
Päivitetty
12.6.2020