Varmista lämmön säilyminen

Lämmitysjärjestelmän varustaminen lämminvesivaraajalla on tehokas tapa varmistaa lämmön tehokas säilyminen ja mahdollisuus käyttää energiaa oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
Akvaterm-varaajalla varmistat, että kotisi lämpenee entistä turvallisemmin, helpommin, tehokkaammin ja ennen kaikkea edullisemmin!

Lämmitys ja käyttövesi samalla ratkaisulla

Kotisi lämmitysjärjestelmällä on kaksi tärkeää tehtävää: kodin sisälämpötilan pitäminen miellyttävän tasaisena sekä lämpimän käyttöveden tuotto. Tehokkaan Akvaterm-varaajan avulla ratkaiset molemmat tehtävät luotettavasti ja turvallisesti – kaikilla energiamuodoilla.

Lämpö, joka hyväilee

Vesikiertoisen lämmityksen laadun huomaat parhaiten kovilla pakkasilla. Sisäilma on tasaisen lämmintä ja hengityksen kannalta miellyttävää. Lisäksi vesikiertoinen lämmitys vähentää tasaisen lämpösäteilynsä ansiosta huonepölyn leviämistä. Märkätiloissa lattialämmitys lisää oleskelumukavuutta ja nopeuttaa lattian pintakosteuden kuivumista.

Pidennä järjestelmän käyttöikää ja säästä energiaa sekä ympäristöä

Valitsemalla Akvaterm-varaajan osaksi vesikiertoista lämmitysjärjestelmää, huolehdit osaltasi siitä, että järjestelmä ja sen komponentit säilyvät pidempään parempikuntoisena. Vaikka maalämpöpumppu ei itsessään vaatisikaan erillistä varaajaa
rinnalleen, voidaan varaajan avulla vähentää pumpun käynnistysmääriä ja näin ollen pidentää käyttöikää. Myös kattilan käyttöikä pitenee varaajan ja tehokkaan latauspumpun ansiosta, koska kattilan lämpötila voidaan optimoida paremmin ja hoitaa lämmön varaaminen siellä missä se on tehokkainta – varaajassa. Akvatermin avulla lämmitysjärjestelmäsi hyötysuhde nousee ja energiaa säästyy. Lämmityslaitteesi toimivat tehokkaammin ja ympäristöystävällisemmin.

Laaja mallisto - yksilöllisiä ratkaisuja

Akvaterm tarjoaa käyttöösi laajan varaajamalliston. Tehokkaiden lämminvesivaraajien lisäksi mallistoon kuuluu useita erilaisia, ensisijaisesti hybridilämmitysjärjestelmiin suunniteltuja varaajaratkaisuja. Lisäksi saneeraustarkoituksiin löytyy omat mallistot niin pienten kuin isojenkin kohteiden tarpeisiin.

Vas. AKVA GEO SOLAR ilmavesilämpöpumpulla, aurinkokeräimillä ja puukattilalla. Kaikenlaiset yhde- ja kokomuutokset ovat helposti toteutettavissa.Oik. AKVA SOLAR aurinkokeräimellä ja lämmönlähteellä (sähkövastus, puukattila tai tulisija). Tehokas ohjausputkisto, kierukoiden optimaalinen sijoittelu ja kaksikammioinen rakenne takaavat lämmön tehokkaan siirtymisen.

Vas. AKVA GEO SOLAR ilmavesilämpöpumpulla, aurinkokeräimillä ja puukattilalla. Kaikenlaiset yhde- ja kokomuutokset ovat helposti toteutettavissa.
Oik. AKVA SOLAR aurinkokeräimellä ja lämmönlähteellä (sähkövastus, puukattila tai tulisija). Tehokas ohjausputkisto, kierukoiden optimaalinen sijoittelu ja kaksikammioinen rakenne takaavat lämmön tehokkaan siirtymisen.

Lisätarvikkeet

Vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä on luonnollisesti hyvä varustaa asianmukaisilla lisävarusteilla. Akvaterm toimii maahantuojana Termoventilerin Laddomat-latauspumpuille ja Thermomatic-lämmönsäätimille. Näiden avulla lämmitys voi olla entistäkin tehokkaampaa ja helpompaa, sillä latauspumpulla varustettuna kattilan ja varaajan yhteistyö sujuu tehostetummin ja optimoidummin. Lämmönsäätimet tuovat järjestelmään käyttömukavuutta ja helpottavat säätötoimenpiteiden tekoa.

Asiakaskohtaiset ratkaisut

Lähes kaikkiin Akvatermin varaajamalleihin on mahdollista toteuttaa muutoksia asiakkaan toiveiden mukaan. Usein tila sanelee sen, minkä kokoinen varaaja sinne mahtuu. Siksi vakiomittaisia varaajia on mahdollista madaltaa tai korottaa, jotta saavutettaisiin haluttu vesitilavuus. Lisäksi lämmönvaihdinkierukat on mahdollista tarkistaa sopivaksi juuri asiakkaan kohteeseen niin latauksen kuin käyttövesiosionkin puolesta. Myös yhdepaikkoja on mahdollista muokata asiakkaan toiveiden mukaan.

Asiakas on aina keskiössä

Akvaterm pyrkii toiminnassaan nopeaan ja asiantuntevaan asiakaspalveluun. Asiakaskohtaiset erikoistoiveet toteutetaan mahdollisuuksien mukaan osaavien ammattilaisten ja Akvatermin kokeneen henkilökunnan yhteistyössä. Tuotteiden laatuun ja jatkuvaan parantamiseen panostetaan jatkuvasti.
 
Julkaistu
19.2.2018