Mietityttääkö putkiremontti? – Tilaa veloitukseton kartoituskäynti

Käyttövesiremontti mielletään usein kalliiksi, hankalaksi ja pitkäkestoiseksi remontiksi. Todellisuudessa omakotitalon käyttövesiremontti kestää yleensä vain n. 2-4 päivää ja se toteutetaan rakenteita rikkomatta. Vesi katkaistaan vain muutamaksi tunniksi ja asunnossa voi asua koko remontin ajan. Normaalisti omakotitalon käyttövesiremontin kustannukset vaihtelevat 4000 – 8000 euron väillä.

Kenties järkevin tapa selvittää oman kohteen kesto ja kustannukset, on tilata veloitukseton kartoituskäynti. Paikallinen LVI-urakoitsija sopii kanssasi ajankohdan kartoituskäynnille ja käynnin jälkeen saat tarjouksen urakasta.

Lue mielipiteitä putkiremontin toteutuksesta

Vanha sinkitty kylmävesiputki saattaa näyttää tältä.Vanha sinkitty kylmävesiputki saattaa näyttää tältä.

Mitä putkiremontin kartoituskäynti sisältää?


Kartoituskäynti alkaa kohteen yleissilmäyksellä. Tämän jälkeen käydään asiakkaan kanssa yhdessä talo läpi ja katsotaan, mistä hän haluaisi putkilinjojen kulkevan, jotta se voidaan suunnittelussa huomioida. Kun putkilinjat alkavat hahmottua, asiakkaalta kysytään, uusitaanko samalla jotain vesikalusteita.

Jos talossa on vesikiertoinen patterilämmitys, samalla käynnillä voidaan tehdä kartoitus myös patteriverkoston uusimisesta.

Kartoituskäynnin jälkeen asiakas saa tarjouksen remontista ja tutustuttuaan siihen voi päättää, haluaako tilata remontin ja sopia urakoitsijan kanssa ajankohdasta. Kartoituksesta laaditaan yleensä kartoituslomake., jonka tietoihin tarjous perustuu.

Käyttövesiremontin kartoituslomake

Klikkaa kuva suuremmaksi.Klikkaa kuva suuremmaksi.

Patteriremontti yhdessä putkiremontin kanssa

Vanhat vesikiertoiset patterit tai vaihtoehtoisesti pelkästään niiden putkistot voidaan kätevästi uusia putkiremontin yhteydessä. Luonnollisesti voidaan tehdä myös pelkkä lämmitysremontti. Remontti kestää muutaman päivän ja talossa voi yleensä asua koko remontin ajan. Myös vanhat sähköpatterit voidaan vaihtaa kätevästi vesikiertoisiin, kun putkiverkoston tekemiseen käytetään Uponor-komposiittijärjestelmää. Komposiittiputket asennetaan pintavetoina, jolloin talon rakenteita ei tarvitse rikkoa.

Jätä veloitukseton kartoituspyyntö

Voit jättää yhteydenottopyynnön putki- tai patteriremontista tai molemmista.

 
Päivitetty
15.9.2020