Tilaa ikkunat ja ovet kätevästi verkkokaupasta

Ikkunoiden ja ovien ostaminen rakentamisen ja remontoimisen keskellä on helppoa kun tilaat ikkunat ja ovet suoraan valmistajan verkkokaupasta.  Voit tehdä ostoksia silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Siirry verkkokauppaan tästä

Näin helppoa se on:

Valitse ohjelmasta haluamasi ikkunatyyppi, avattava tai kiinteä, sekä u-arvo, jota ikkunalta vaaditaan.

Ikkunatyypin valinnan jälkeen pääset valitsemaan ikkunan mallin sekä syöttämään ohjelmaan karmin ulkomitat.  Karmin leveys on oletuksena vakio 170 mm, muut vaihtoehdot ovat 130 ja 210 mm.

Muista myös tarvittaessa valita aukolle lisävarusteet kuten tuuletusheloitus, hyttyspuite sekä ikkunoiden kätisyys sisältäpäin katsottuna ja ovet ulkoapäin. Verkkokaupan ohjelma lisää valinnat suoraan näytöllä olevaan kuvaan.

Lasivalikosta voi tehdä erikoislasivalintoja kuten esimerkiksi turvalasit.

Kun ikkunan tiedot on syötetty ohjelmaan, lisää tuote ostoskoriin. Tarvittaessa jatka ostoksia tai siirry tilaukseen.

Siirry verkkokauppaan tästä
Ohjelma näyttää valitsemasi ominaisuudet automaattisesti verkkokaupan esikatselukuvassa.Ohjelma näyttää valitsemasi ominaisuudet automaattisesti verkkokaupan esikatselukuvassa.

Vinkit saunan ikkunan ostamiseen

  • Saunan ikkuna löytyy melkein jokaisesta kodista. Sauna on hyvin usein paneloitu, joten siihen yhteensopiva ikkuna valkoisen sijaan on sellainen, jonka puuosat  jäävät ns. puun omaan väriin sisältäen värittömän saunaan soveltuvan suojakäsittelyn. Valitse ohjelmasta silloin sisäpuolen pintaväriksi suojakäsittely.
  • Saunan ikkuna on hyvä varustaa myös karkaistulla lasilla lämpötilan vaihteluiden vuoksi. Karkaistun lasin löydät lasivalikosta: karkaistu kuumuuden kestävä lasi.
  • Saunomisen jälkeen, ja joskus jopa löylyjen välissä, tulee tarvetta raikkaalle ilmalle, jolloin ikkunan tuuletusheloitus on ehdoton varuste. Tämän varusteen voit lisätä ohjelman aukkotyyppi-kohdasta.

Siirry verkkokauppaan tästä

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön


 
Päivitetty
16.2.2018