Vaihda nykyinen lämmityskattilasi maalämpöpumppuun

Vanhan lämmityskattilan voi vaihtaa ilmastoystävällisempään vaihtoehtoon. Jos kotona on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä (patterit tai lattialämmitys), uuden kattilan vaihto maalämpöjärjestelmään käy hyvin.

Tilaa NIBEn lämpöpumppu-esite veloituksetta

Helppokäyttöinen ja varma

Siirtymällä maalämpöön, lämmityskustannukset alenevat. Lämpö saadaan maasta, vedestä tai kalliosta ympäri vuoden - ei teollisesti, joten tuotantokustannuksia ei ole. Ympäristöystävällisenä lämmitysvaihtoehtona fossiilisten polttoaineiden saatavuudesta ei tarvitse huolehtia.
Maalämpöjärjestelmä maksaa itsensä takaisin säästyneinä lämmityskuluina 5-10 vuodessa.
Helppokäyttöistä ja varmatoimista lämmitysjärjestelmää ei tarvitse huoltaa tai puhdistaa. Lämmitysjärjestelmä on myös helppo asentaa ja käyttää. Maalämpöpumpun värinäyttö on ohjaava ja selkeä.

Viilennystoiminto kesähelteiden helpottajaksi

Kuumassa sisäilmassa ei viihdy kukaan. Liian lämpimässä sisäilmassa nukkuu huonosti, toiminnot hidastuvat ja ihmisestä tulee ärtyisä - työ ja vapaa-aika kärsivät.
NIBEn maalämpöpumpuissa asumiseen lisämukavuutta tuo Cool-IN -viilennysjärjestelmä, joka on toimii NIBE-maalämpöpumppujen kanssa. Sisällä huoneissa on ihanan viileä ja raikas ilma kuumallakin.
Cool-IN-toiminnon viileys puhalletaan seinältä tai katosta upotettavalla sisäyksiköllä. Yksikön sähkönkulutus ei ole merkittävä.

Tilaa NIBEn lämpöpumppu-esite veloituksetta

Pientaloihin sopivat maalämpöpumput

Erinomainen hinta-laatusuhde NIBE F1226 NEW / 1126 NEW

• Kun tarvitaan tehokas ja hyvällä hyötysuhteella toimivan maalämpöpumppu, jossa on selkeä graafinen musta-valkonäyttö.
• Kun halutaan maalämpöpumppu erinomaisella hinta-laatusuhteella.

Jos käyttöveden tarve kotona on normaali (1–5 hlön perhe), valitaan sisäisellä käyttövesivaraajalla varustettu maalämpöpumppu NIBE F1226-6, 8 tai 12 kW talon tehon tarpeen mukaan.
Käyttöveden tarpeen ollessa suurempaa esim. ammeen vuoksi, valitaan maalämpöpumpuksi NIBE F1126-8 tai 12 kW talon tehon tarpeen mukaan.

Parempi teho- ja hyötysuhde NIBE F1245/1145
• Pumpulta toivotaan parempaa tehoa ja hyötysuhdetta sekä lämpötilaeron mukaan säätyvät kierroslukuohjatut kiertovesipumput.
• Pumppuun halutaan etävalvontamahdollisuus, NIBE Uplink (vakiona), tai GSM-valvonta SMS 40 (lisävaruste).
• Lämpöpumpun toiminnan ohjaamiseen voi käyttää pörssisähköä. Ilmainen Smart Price Adaption -toiminto on valmiina ohjausjärjestelmässä.
• Laaja lisävarustevalikoima, esim. patteri- ja lattialämmityksen yhdistämiseen.
• Laitteelta toivotaan selkeää värinäyttöä.
• Monipuoliset lisäohjelmat esim. puukattilalämmityksen rinnalle.

Jos käyttöveden tarve on normaali (1–5 hlön perhe) valitaan sisäisellä käyttövesivaraajalla varustettu maalämpöpumppu NIBE F1245-5, 6, 8, 10 tai 12 kW talon tehon tarpeen mukaan.
Käyttöveden tarpeen ollessa suurempaa esim. ammeen vuoksi on valintasi maalämpöpumppu NIBE F1145-8, 10, 12, 15 tai 17 kW talon tehon tarpeen mukaan.

Invertterimaalämpöpumppu NIBE F1255/1155
• Halutaan tehon tarpeen mukaan säätyvä eli invertterimaalämpöpumppu.
• Pörssisähköä voidaan käyttää lämpöpumpun toiminnan ohjaamiseen. Ilmainen Smart Price Adaption -toiminto on valmiina ohjausjärjestelmässä.
• Maalämpöpumpun sisäänrakennettu energiamittari kertoo tuotetun energian määrän.
• Lisäksi samat ominaisuudet kuin malleissa F1145 ja F1245.

Jos käyttöveden tarve on normaali (1–5 hlön perhe) valitaan sisäisellä käyttövesivaraajalla varustettu maalämpöpumppu NIBE F1255-6, 12 tai 16 kW talosi tehon tarpeen mukaan.
Käyttöveden tarpeen ollessa suurempaa esim. ammeen vuoksi on valintasi maalämpöpumppu NIBE F1155-6, 12 tai 16 kW talosi tehon tarpeen mukaan.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö NIBE-maalämpöpumpusta

 
Julkaistu
19.2.2018