Kouvolalaiselle Nascotec Ky:lle tunnustusta korkeasta työn laadusta

Perjantaina 9.2. Uponorin järjestämässä LVI-alan tapahtumassa Asikkalassa palkittiin kouvolalainen Nascotec Ky vuoden 2017 Uponor KOTI -jälleenmyyjänä. KOTI-jälleenmyyjäverkostoon kuuluu Uponorin kanssa sopimussuhteessa olevia LVI-alan ammattilaisia, joiden työn laatuun voi kuluttaja luottaa.
 

− Jo perinteeksi muodostunut Vuoden Uponor KOTI -jälleenmyyjä -titteli on vuosittain jaettava huomionosoitus esimerkillisestä Uponor KOTI -asiakaslupauksen mukaisesta toiminnasta, kertoi palkinnon luovuttanut myyntipäällikkö Sami Merasto Uponorilta. Uponor KOTI -jälleenmyyjäverkostoon kuuluu reilut 70 yritystä eri puolilla Suomea. Kaikki verkostossa toimivat jälleenmyyjät on koulutettu Uponor Akatemiassa, joten asiakas voi luottaa siihen, että työn laatu on korkeatasoista.

Sami Merasto kertoo, että sopimusverkoston jäsenet ovat yleensä Uponorin pitkäaikaisia kumppaneita, joiden ammattimaista työn jälkeä on helppo suositella asiakkaille. Yksi palkitsemiskriteeri onkin asiakkailta saatu palaute.

– Nascotecin ammattilaiset ovat kouluttautuneet asentamaan useita Uponorin järjestelmiä, joten yrityksen tietotaito on todella monipuolista. Uponorille tulleet asiakaspalautteet yrityksen toiminnasta ovat olleet yksinomaan positiivisia. Yrityksen avainhenkilöillä on ollut aktiivinen ote Uponor KOTI -palvelukonseptissa ja sen kehittämisessä, kertasi Merasto palkitsemisperusteita.

Vuoden 2017 Uponor KOTI -jälleenmyyjäpalkinnon vastaanottivat Nascotec Ky:stä Vesa Naukkarinen (vas.) ja Jani Naukkarinen (oik.).Vuoden 2017 Uponor KOTI -jälleenmyyjäpalkinnon vastaanottivat Nascotec Ky:stä Vesa Naukkarinen (vas.) ja Jani Naukkarinen (oik.).

Tutustu Uponor KOTI-palvelukonseptiin ja muihin palkittuihin jälleenmyyjiin.

Kodin LVI kerralla kuntoon

 
Julkaistu
12.2.2018