Mukavuutta lattiaan sähköisellä Uponor Comfort E -lattialämmityksellä

Kylmä lattia on epämiellyttävä ja voi aiheuttaa kylmyyden tuntua, vaikka lämpötila talossa olisikin ihan tavoitteen mukainen. Tämä lienee yksi suurimmista syistä, että lattialämmitys on yleistynyt uudisrakennuskannassa.

Uponor Comfort E on sähköinen lattialämmitys, jota voidaan käyttää silloin kun vesikiertoista lattialämmitystä ei haluta tai sitä ei ole järkevää toteuttaa. Järjestelmästä löytyvät tuotteet sekä kuiva- että märkätiloihin.

Uponor Comfort E sisältää erittäin ohuen lämmitysmaton. Märkätiloihin tarkoitetussa matossa on liimapinta helpottamassa kiinnitystä lattiaan. Kuiva-asennuksessa käytettävän alumiinisen asennusmaton alle kannattaa laittaa 5 mm eriste energiatehokkuutta parantamaan.

Mattoja on saatavana erillisenä tai valmiina pakettina, joka sisältää maton lisäksi älykkään termostaatin tarvikkeineen. Pakkauksessa on myös suojaputki sähköjohdon ja termostaatin lattia-anturin asennusta varten.
 

Nopeasti haluttu lämpötila

Uponor Comfort E -lattialämmityksellä lattia lämpenee nopeasti silloin kun lämpöä tarvitaan. Asennus on helppoa ja onnistuu lattiapinnoitteen uusimisen yhteydessä. Mattoja löytyy erikokoisia huoneen koon mukaan. Mattoa valitessa tulee huomioida, ettei sitä asenneta kiintokalusteiden alle.

Yhteen termostaattiin voidaan kytkeä tarvittaessa useita mattoa.

Uponor Comfort E: helppo ratkaisu lattialämmitykseen

 
  • Helppo asentaa uudis- ja saneerauskohteisiin.
  • Sopii kaikille lattiatyypeille.
  • Erittäin matalarakenteinen sähköinen lattialämmitys.
  • Lattia lämpenee nopeasti, vain muutamassa minuutissa.

 
Julkaistu
12.2.2018