Omaa aikaa viikonloppuusi - Vähemmän siivoamista, enemmän vapaa-aikaa

Ovatko viikonloppusi toisen perään pelkkiä kotitöitä ja siivoamista, loputtomiin? Nyt voit saada lisää omaa aikaa viikonloppuusi, koska Rimfree®-ratkaisu nopeuttaa wc-siivousta! Ei enää huuhtelukaulusta, ei enää lika- ja bakteeripesiä. Puhdistus on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Saat kotitöiden sijaan omaa aikaa.

HighRes_173042_Rimfree_ad_w

Ei huuhtelukaulusta, ei bakteereita

Tavallisia wc-istuimia on lähes mahdotonta pitää täysin puhtaina wc-kulhon sisäpuolella olevan huuhtelukauluksen vuoksi. Ratkaisimme ongelman ajattelemalla wc-istuimen täysin uusiksi ja lopputulos on tyylikäs, toimiva, hygieeninen ja helppohoitoinen. Innovatiivinen Rimfree®-muotoilu ja -huuhtelu ovat tuoneet wc-hygienian uudelle tasolle. Nyt wc-istuin on siisti jopa yhdellä pyyhkäisyllä, ja voit antaa säästyneen ajan itsellesi.

Perinteisessä wc-istuimessa huuhteluvesi ohjataan kulhon eri puolille istuinta kiertävän kauluksen avulla. Tekniikka on sinällään toimivaa, mutta huuhtelukauluksen alle kertyy helposti likaa ja bakteereita. Rimfree®-ratkaisun takana on täysin uudenlainen huuhtelutekniikka, jonka ansiosta saatoimme jättää huuhtelukauluksen kokonaan pois. IDO Glow Rimfree®-wc:n ydin on huuhtelutekniikassa, joka ohjaa veden juuri sinne minne pitääkin – roiskimatta ja räiskimättä. Kulhon muotoilun ansiosta huuhtelu toimii tehokkaasti myös silloin, kun käytetään vettä säästävää pikkuhuuhtelua, mikä IDOn uusimmissa malleissa on vain 2 litraa. Ja kun voimakkaita puhdistusaineita ei enää tarvita, myös ympäristö kiittää.

rimfree2

Rimfree® sopii lattialle tai seinälle

Wc-istuin valitaan paitsi toimintojen myös muotoilun perusteella. IDOn Rimfree®-ratkaisulla varustetut wc:t ovat sekä käytännöllisiä että viimeistellyn tyylikkäitä. Mallistossa on sopiva huuhtelukaulukseton vaihtoehto jokaiseen wc-tilaan: voit valita seinä- tai lattiakiinnitteisen wc:n ja modernin sulavalinjaisen tai kulmikkaamman mallin. Kaikki laajan IDO Glow -sarjan wc-istuimet ovat huuhtelukauluksettomia Rimfree®-malleja ja lisäksi ratkaisu löytyy IDO it! ja Pozzi Ginori -seinä-wc-istuimista.

Suomessa, Tammisaaren tehtaallamme valmistetut IDO Glow Rimfree® -wc:t ovat erittäin helppoja pitää puhtaina myös muotoilunsa puolesta. Niiden rakenne on niin sileä ja selkeälinjainen, että perussiivoukseen riittää yleensä pelkkä vesi ja rätti. IDO Glow -lattia-wc:t pitävät sisällään Rimfree®-huuhtelun ohella monia muita käteviä arjen oivalluksia. Kaksinkertainen vesisäiliö on hiljainen, eikä sen ulkopinta hikoile kovallakaan helteellä. Yhdestä osasta koostuva keraaminen säiliö on helppo pitää puhtaana ja muovinen sisäsäiliö vähentää vesivahinkojen vaaraa. Integroitu Fresh wc -raikastintoiminto annostelee automaattisesti raikastetta jokaiseen huuhteluun. Pehmeästi sulkeutuvat istuinkannet ovat sekä hermoja että korvia säästävä ratkaisu, sillä niiden myötä wc-kannen kolina on historiaa. Quick Release -toiminnon ansiosta kannen saa helposti irti wc:n puhdistamisen ajaksi. Kaikissa IDO Glow -wc-istuimissa on lisäksi puhdistusta helpottava IDO Smart -lasite ja niiden asennus ja huolto on tehty mahdollisimman helpoksi.

Detail-Glow-Rimfree-64-flus
Perussiivoukseen riittää yleensä pelkkä vesi ja rätti.Perussiivoukseen riittää yleensä pelkkä vesi ja rätti.

Kotimainen valmistus takaa laadun

Kotimaisilla IDO-tuotteilla on pitkä historia. Suomalaista saniteettiposliinia on valmistettu jo yli 140 vuoden ajan koko ajan kehittyen ja aina parempiin ratkaisuihin pyrkien. Kotimainen valmistus takaa laadun, palvelu on aina lähellä ja myös varaosat löytyvät vaivattomasti. Lyhyet kuljetusmatkat ja vettä säästävät huuhtelumekanismit tekevät IDO-wc:stä oikean valinnan myös luonnon kannalta.

Tutustu tuotteisiin kotisohvallasi ja tilaa esite kotiisi alla olevalla lomakkeella tai piipahda näyttelyymme osoitteessa Kaupintie 2, Helsinki. Aukioloajat ja yhteystiedot: www.ido.fi

IDO-tuotteiden juuret ulottuvat yli 140 vuoden taakse Helsingin Arabiaan. Saniteettiposliinin valmistus alkoi Arabian tehtaalla vuonna 1874 ja nämä pitkät perinteet jatkuvat edelleen Suomen ainoalla saniteettiposliinia valmistavalla tehtaalla Tammisaaressa. Siellä syntyy noin tuhat keraamista tuotetta päivässä suomalaisiin ja pohjoismaisiin kylpyhuoneisiin. IDO on sveitsiläisen Geberit-konsernin tuotemerkki ja sitä myy ja markkinoi Suomessa Geberit Oy.

 
Päivitetty
8.2.2018