Lattiakaivojärjestelmä, joka mukailee sisustusta

Haluaisitko näyttävän ja tyylikkään pesuhuoneen? Onko mielessäsi jo upeat kaakelit? Olethan muistanut miettiä myös lattiakaivon merkityksen pesuhuoneesi ulkonäölle? Nyt kannattaa unohtaa valkoiset tai metallinväliset ritiläkannet pesuhuoneesi keskellä, sillä Vieser Linen lattiakaivojärjestelmän voit valita vaikka laatoitetulla kansivaihtoehdolla niin, että se on huomaamaton osa pesuhuoneesi lattiaa. Myös harjattu RST-malli soveltuu kylpyhuoneisiin, joihin halutaan ylellinen ja tyylikäs tunnelma.

800_vieser_rst

Suomessa valmistettu Vieser Line on ihanteellinen lattiakaivojärjestelmä kosteisiin tiloihin. Vieser Line asettuu kätevästi kylpyhuoneen seinän viereen, joten yksi kaato riittää keräämään veden lattialta. Vieser Line -lattiakaivojärjestelmässä on patentoitu ratkaisu, jonka vuoksi asennus seinän viereen on täysin turvallinen ja vedeneristyksen liitos täysin vesitiivis. Vedeneristys liitetään lattiakaivoon käyttämällä lattiakaivon kiilarengasta, mikä tekee asennuksesta luotettavan ja helpon asentaa. 

Helppo ja nopea asennus ja vaivaton puhdistaminen yhdistyvät yksilölliseen designiin ja tyylikkyyteen, joka luontevasti täydentää kotisi sisustuksen. 

Laatoitettava kansivaihtoehto tai harjattu RST-malli

Vieser Line Classic -sarjan laatoitettava kansivaihtoehto on tyylikäs vaihtoehto silloin, kun lattiakaivosta halutaan lähes näkymätön. Laatoitettava kansi voidaan laatoittaa yhteensopivaksi kylpyhuoneen muun laatoituksen kanssa. Laattakanteen sopii paksuudeltaan max.12 mm laatta.

Vieser Line Classic -sarjan harjattu RST-malli sopii kylpyhuoneisiin, joihin halutaan ylellinen ja tyylikäs tunnelma. RST- pinta on helppo pitää puhtaana ja harjattu pinta varmistaa, että tuote ei ole liukas, vaan turvallinen käyttäjälle.

Vieser Line Classic -sarjan harjattu RST-malli sopii kylpyhuoneisiin, joihin halutaan ylellinen ja tyylikäs tunnelma.Vieser Line Classic -sarjan harjattu RST-malli sopii kylpyhuoneisiin, joihin halutaan ylellinen ja tyylikäs tunnelma.

Yhteensopivia Vieser One -kaivojen kanssa

Kannet ovat yhteensopivia Vieser One -kaivojen kanssa. Yhteensopivuus tarjoaa mahdollisuuden käyttää vaakakaivoja, pystykaivoja tai kuivakaivoja. Kun käytössäsi on Vieser One -lattiakaivo, on sinulla aina käytössäsi kolme sivuliitäntää DN32/40, jolloin voit liittää lattiakaivoosi esimerkiksi saunan kuivakaivon, pesualtaan viemäröinnin tai pesukoneen viemäröinnin.

Vieser One -kaivojen myötä käytössäsi on helposti irrotettava vesilukko, joka on helppo puhdistaa ja asentaa takaisin paikoilleen. Vieser Linen puhdistus on tällöin helppoa ja vaivatonta.
 

Laatoitettava kansivaihtoehto.Laatoitettava kansivaihtoehto.
Harjattu RST-malli.Harjattu RST-malli.

Vieser Line -lattiakaivojärjestelmä

  • Erittäin käyttäjäystävällinen: Vieser Linen puhdistus on helppoa ja vaivatonta.
  • Nopea, helppo ja turvallinen asennus.
  • Vieser Line on yhteensopiva kaikkien Vieser One -lattiakaivojen kanssa. Vieser One -kaivoissa on helposti irrotettava vesilukko, joka on helppo puhdistaa ja asentaa takaisin paikoilleen.
  • Vieser Line -lattiakaivojärjestelmä on suunniteltu siten, että lattiakaivoa pystytään kääntämään 360° asennuskohteen putkistolle sopivaksi.
  • Monipuoliset asennusvaihtoehdot: voidaan asentaa joko seinän viereen tai keskelle lattiaa.
  • Asennus mahdollista puu- ja betonilattioille sekä maanvaraiselle teräsbetonilaatalle.
  • Soveltuu niin uudis- kuin korjausrakentamiseen.
  • Vieser Line on patentoitu, turvallinen ja luotettava kokonaisratkaisu.
  • Vieser Line Classic -sarjaan kuuluu kaksi kansivaihtoehtoa: laatoitettava kansi ja RST-kansi.

 
Julkaistu
7.2.2018