Vähennä energiakustannuksia hyvin valaistulla pihapiirillä

Enston AVR8-valaisin on moderni, selkeälinjainen, kestävä ja energiatehokas ulkovalaisin pihapiirien valaistukseen.Enston AVR8-valaisin on moderni, selkeälinjainen, kestävä ja energiatehokas ulkovalaisin pihapiirien valaistukseen.

Pihapiirin valaistusta uusiessa voi vähentää energiakustannuksia suunnittelemalla valaisinten paikat hyvin ja käyttämällä erilaisia valaistusratkaisuja. Tehokkaita LED-valaisimia käyttämällä valaiset pihan myös miellyttäväksi kulkea. Enston AVR8-valaisin on moderni, selkeälinjainen, kestävä ja energiatehokas ulkovalaisin pihapiirien valaistukseen.

Seinäasenteinen valaisin sopii niin omakoti-, rivi- kuin kerrostalojen sisäänkäyntien valaisemiseen. Valaisin on saatavilla myös numerokyltillä varustettuna, jolloin se toimii numero-opasteena. Enston AVR8 LED-valaisin sopii tiiviin ja kestävän rakenteensa ansiosta sisä- ja ulkokäyttöön. Valaisimen klassinen ulkomuoto soveltuu sekä moderneihin että perinteisiin julkisivuihin. Yhdistämällä Enston LED-valaisimet ohjausratkaisuihin saat kustannustehokkaimman valaistusratkaisun.

Pihapiirin valaistusta suunnitellessa on hyvä huomioida myös pihan monet erilaiset käyttäjät.
Lapsiperheet voivat jatkaa ulkoilua leikkipaikoissa, kun myös keinut ja kiipeilytelineet on hyvin valaistuja. Turvallinen ympäristö luodaan hyvin valaistulla pihapiirillä, ettei pimeitä paikkoja jää pihan kulkureiteille tai pysäköintialueelle.

Enston AVR8 on saatavilla myös numerokyltillä varustettuna.Enston AVR8 on saatavilla myös numerokyltillä varustettuna.
Lapsiperheet voivat jatkaa ulkoilua leikkipaikoissa, kun myös keinut ja kiipeilytelineet on hyvin valaistuja.Lapsiperheet voivat jatkaa ulkoilua leikkipaikoissa, kun myös keinut ja kiipeilytelineet on hyvin valaistuja.

AVR8 - tehoa ja valovirtaa

AVR8-valaisimen runko on rakenteeltaan kestävää alumiinivalua ja kupu polykarbonaattia. Teho voidaan valita asennuspaikalla muuttamalla kytkentää. AVR8-valaisimen etuna on mahdollisuus muuttaa tehoa ja valovirtaa samassa valaisimessa:

  • Ottotehot: 9W/13W/18W Valovirrat (4K): 790 lm/1080 lm/1450 lm
  • Tehdasasetuksena: 9W/790 lm 3000 K ja 4000 K, Ra>80, tehokerroin 0,92
  • Käyttöympäristön lämpötila – 40 °C - + 25 °C LED-moduulin elinikä 100 000 h (L70B50),  Ta=25 °C

AVR8

Yhdistele kiinteistöösi sopivin ratkaisu

Enston monipuolisesta valikoimasta löytyy ratkaisu liiketunnistukseen perustuvaan ohjaukseen
ja eri liiketunnistustekniikoita voidaan myös yhdistää kiinteistösi tarpeisiin sopiviksi.

  • BaseDim-yöhimmennys sovelluksella voit säätää sopivan valon määrän pimeän ajanjaksolle. Ensto Basedim tekee energiansäästön erittäin helpoksi vaarantamatta turvallisuutta. BaseDim-ratkaisu alentaa valovirtaa 50% kahdeksan tunnin aikana, oletetun keskiyön ympärillä. BaseDim on automaattinen ja helppo, mutta parantaa energiatehokuutta ja säästää rahaa.
  • Ensto SmartDim on ohjelmoitava, yöajan himmennysratkaisu, joka optimoi energian kulutusta ja valovirtaa juuri silloin kun sitä tarvitaan. Voit valita maksimissaan 5 -himmennystasoa pimeän ajalle. SmartDim on fiksu ja säästää energiaa.
  • Owlet on räätälöitävä ulkovalaistuksen IoT -ratkaisu. Owletilla varustetut Ensto valaisimet ovat yhteydessä pilvipohjaiseen käyttöliittymään, jonka avulla voi tarkastella ja ohjata ulkovalaisimiesi tilaa.
  • Ensto valaisimien liiketunnistustekniikka on perusta monelle Ensto Smart -ohjausjärjestelmälle, mutta ne toimivat hienosti myös yksinään. Ensto Move! -valaisimet käyttävät PIR ja tutka -liiketunnistustekniikkaa.


Katso lisätietoja ja tutustu Enston valikoimaan >>


 
Päivitetty
7.2.2018