Massauudistus helpottaa oikean tuotteen valitsemista


Eri materiaalien liimauksiin ja tiivistyksiin tarvitaan omanlaisensa massa, jonka ominaisuudet on suunniteltu juuri kyseiseen käyttötarkoitukseen. Nyt oikean tuotteen valinta on helpompaa kuin koskaan. Kiillon uudistetut liima- ja tiivistemassat tuovat rakentajien saataville aiempaa laajemman tuotevalikoiman. Uudistuksen myötä pakkausten ilme raikastuu ja tuotenimet yhtenäistyvät.
 

Uudistunut tuotevalikoima kantaa jatkossa selkeää Kiilto-nimeä.Uudistunut tuotevalikoima kantaa jatkossa selkeää Kiilto-nimeä.

Massat kaikkiin kohteisiin

Oikean tuotteen valitsemisesta oikeaan kohteeseen on haluttu tehdä entistä helpompaa.”Kävimme läpi koko liima- ja tiivistemassavalikoimamme niin rakentamisen kuin teollisuuden liiketoiminnan osalta ammattilaisasiakkaan silmin. Pyrimme tunnistamaan tekijöitä, joilla voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Päädyimme laajaan yhtenäiseen tuotevalikoimaan, joka mahdollistaa kaikkiin kohteisiin soveltuvien tuotteiden hankkimisen yhdeltä toimittajalta. Uudistuksen ytimessä ovat helppous, selkeys ja valikoiman laajuus”, kertoo Kiillon tuoteryhmäpäällikkö Stiina Pasanen.
 

Kiillon liima- ja tiivistemassat tarjoavat laajan valikoiman tuotteita liimaamiseen ja tiivistämiseen, sisällä ja ulkona.Kiillon liima- ja tiivistemassat tarjoavat laajan valikoiman tuotteita liimaamiseen ja tiivistämiseen, sisällä ja ulkona.


Tutustu tuotteiden ominaisuuksiin
 

 
Uudet Masan värit on sävytetty vastaamaan Rautaruukin vakiovärejä ja mukana valikoimassa nyt myös punainen väri, jonka pääkäyttökohteena ovat mm. pelti- ja tiilikattojen liimaukset ja tiivistykset.

Kiilto Masa –massojen värikartta

Minkä massan valitsen?

Jotta onnistut projektissasi, tulee tuote valita huolella. Kohteeseen oikein valittu massa varmistaa kiinnittämisen laadun.

Katso kohteeseesi parhaiten soveltuva tuote


 
Julkaistu
18.4.2018