Rakenna & Sisusta -messut
9.-11.2.2018 Turun messukeskus

Turun_Messut_2018_1920x1080

Nyt on oikea hetki uudistaa asuntoa!

Rakenna & Sisusta –messut kerää 9.-11.2. Turun Messukeskukseen noin 250 näytteilleasettajaa.

Messuilla on mistä valita, joten palveluiden ja tuotteiden vertailu on helppoa. Tapahtumassa rakentamisen ja remontoinnin osalta esittäytyvät muun muassa lattiat, tontit, keittiöt, kylpyhuoneet ja saunat sekä erityisesti kodin sisäpinnat ja terveellinen koti. Messujen uudelta neuvonta-alueelta voi varata ennakkoon maksuttoman neuvonta-ajan haluamaltaan asiantuntijalta ja keskustella rakennus- tai sisustusratkaisuista yksilöllisesti paikan päällä.

Tutustu näytteilleasettajiin
 

Uutta sisustukseen!

Sisustuksen trendikartta esittelee vuoden värit ja kiinnostavimmat piensisustustuotteet, joita pääsee ihailemaan somistuksellisessa näyttelyssä Sisustusalueella D-hallissa. Näyttelyn toteuttaa Pikkutalo-bloggaaja Sanna Tuomi ja Kukkakauppa Bronco. Tämänvuotisessa bloggaajien sisustusnäyttelyssä katse kiinnittyy Wallvision Sweden Ab:n tapetteihin.

Messutapahtumassa on mukana myös televisiosta tuttuja kasvoja. Lauantaina ja sunnuntaina Strömsöstä tuttu puuseppä Jim Björni jakaa parhaat nikkarointi-ideansa. Sisustussuunnittelija Tomi Kouvola auttaa lauantain luennoissaan löytämään ideoita kauniiseen ja toimivaan kotiin sekä vastaa sisustusaiheisiin kysymyksiin Sisustusklinikallaan D-hallissa.

Lue lisää messujen ohjelmasta  

Tavoitteena terveellinen talo

Messuperjantaina järjestettävä Lounais-Suomen Rakennuspäivä on suunnattu ammattilaisille. Ohjelmassa pureudutaan muun muassa kosteudenhallinta-asetuksiin, terveen talon toteutuksen kriteeristöön ja rakennusalan suhdanteisiin. Messuilla jaetaan Lounais-Suomen alueen talonrakentamisen työturvallisuuskilpailun palkinnot. 

Yleisölle on tarjolla muun muassa Turun yliopiston puheenvuora aiheesta, miksi rakennukset homehtuvat sekä minkälaisia vaurioita sisäilmamittauksilla voidaan mitata ja mitkä vaativat välitöntä korjausta.

Messulauantaina nostetaan esille ajankohtaista kiinteistöasiaa taloyhtiöiden hallitusten jäsenille. Aiheena ovat muun muassa kylpyhuonekorjaukset ja huoneistoremonttien merkitys asunnon arvoon.

Lue lisää messujen ohjelmasta

Messujen aukioloajat

Perjantai klo 10-18
Lauantai klo 10-18
Sunnuntai klo 10-17

Pääsyliput

Aikuiset 16 € *
Monipäivälippu 20 €
Lapsi (7-15v.) 5 € *
Perhe 34 €
(2 aikuista ja lapset 7-15v.)
Eläkeläiset 13 € *
Opiskelijat 13 € *
Ryhmät 10 €
(min. 10 maksavaa hlöä/ryhmä)
Paikoitus 6 €

OSTA LIPUT EDULLISEMMIN ENNAKKOON


*Ennakkolipun ostajana saat alennusta -3 € lipusta, kun ostat sen viimeistään 8.2.2018. Alennus koskee aikuisten, lasten, eläkeläisten ja opiskelijoiden ennakkoon ostettuja päivälippuja. Kaksi opiskelijaa yhden hinnalla vain verkkokaupasta etukäteen ostettuna!

 Siirry lippukauppaan »


 
Julkaistu
5.2.2018