Suunnitteletko kattoremonttia?
Poimi vinkit kattoremontin läpikäyneiltä

Kattoremontin, kuten minkä tahansa muunkin remontin, toivoo sujuvan ongelmitta. On hyvä muistaa, että kattofirmoissa, kattomateriaaleissa ja asennustyössä voi olla suuriakin eroja. Kokemus tuo varmuutta. Ruukilla kokemusta on yli 60 vuoden ajalta.

Ruukin katto asennettuna – kokonaisuus, johon voit luottaa vuosikymmenien ajan.Ruukin katto asennettuna – kokonaisuus, johon voit luottaa vuosikymmenien ajan.

Luotettavuus ratkaisi kattoremontin tekijän

Savonlinnassa katto uusittiin keväällä 2017. Syynä kattoremonttiin oli vanhan katteen 30 vuoden ikä. Ruukin kattoon päädyttiin positiivisen mielikuvan sekä asiantuntijuuden perusteella. Katon tilaajan mielikuva Ruukista luotettavana katteen tekijänä ja toimittajana vahvistui entisestään yrityksen nettisivuja selatessa. Kattomestari tuli käymään kohteessa asiakkaan yhteydenoton jälkeen tehden arvion katon tilasta ja tekemään mittaukset. Pisteenä iin päälle tuli vielä Ruukin 50 vuoden laatutakuu hyvän maineen lisäksi. Muilla kattoyrityksillä ei vastaavaa takuuta ole tarjolla.

Kattoremontissa on tärkeää luottamus tilaajan, tavarantoimittajan sekä urakoitsijan kesken.Kattoremontissa on tärkeää luottamus tilaajan, tavarantoimittajan sekä urakoitsijan kesken.

Kattomestari kullan arvoinen

Kemiössä nelisen vuotta sitten alkoi uuden katon tarve olla suorastaan pakottava. Vanha kate päästi vesiä sisälle. Kun kattotoimittajaa alettiin etsiä, tilaajalla ei juurikaan ollut tietämystä katoista.

Ruukin kattomestarin avulla kattoasiat etenivät vauhdikkaasti. Kattomestarin suosituksesta taloon valittiin juuri tähän kohteeseen parhaiten sopiva ratkaisu. Vaihtoehto oli laadultaan paras ja hinnaltaan kohtuullinen.

Myöskään Savonlinnan kohteessa ei kattotietämystä ollut aiemmin. Kattomestarin apua kiitellään suuresti. Kohteen katon pinta-ala oli 180 m² ja kokonaisuudessa paljon yksityiskohtia, joita tilaaja itse ei olisi osannut ottaa huomioon.
 

Laadun takana kokonaisvaltainen suunnittelu

Molempien kattojen tilaajat kiittelevät Ruukin kokonaisvaltaista palvelua. Jo tarjoukseen oli kirjattu tarpeelliset asiat eikä yllätyksiä tullut. Remontit etenivät sujuvasti.

Remontin kesto oli noin viikko eikä siitä ollut haittaa asumismukavuuden suhteen. Remonttiporukka siivosi pihankin niin siistiksi, ettei olisi uskonut koko remonttia edes olleen. Kuin yhdestä suusta todetaan, että talojen ulkonäöt nuorentuivat ja siistiytyivät – pelkällä katon vaihdolla.

Erityisesti tilaajat ovat olleet mielissään, kun kuukauden sisällä katon valmistumisesta posti toi Ruukilta uuden katon huolto-ohjeet – tärkeä ja hyödyllinen opus.
 

Ruukki Classic® Silence on teknisesti ja ulkonäöllisesti upeasti viimeistelty katto.Ruukki Classic® Silence on teknisesti ja ulkonäöllisesti upeasti viimeistelty katto.

Luottamus tärkeää

Kohteiden tilaajat, jotka myös itse asuvat kohteissa, nostavat tärkeäksi argumentiksi luottamuksen kattoremonttiyritykseen. Ruukki osoittautui luottamuksen arvoiseksi ja siksi molemmat varauksetta suosittelevat Ruukkia myös muille kattoremonttikumppaniksi. Ykköseksi tilaajat nostavat Ruukin kokonaisvaltaisen auttamisen koko kattoremonttiprosessin aikana – asiakkaana voi olla asiasta tietämätön, koska Ruukki kyllä huolehtii!

Kattoremontit toki kannattaa kilpailuttaa, mutta pitää arvioida tarkkaan, mistä kokonaiskustannuksiltaan parhaimman ja omiin tarpeisiin sopivimman tarjouksen saa. Omien kokemustensa pohjalta tilaajat ovat suositelleet Ruukkia kattoremontin tekijäksi muillekin. Ruukilla on tuhansien ja tuhansien kattoneliöiden asennuskokemus.
 

Ruukin kattopakettiin sisältyy:

 • vanhan katteen purku
 • vesikate tarvikkeineen
 • saneerauskiinnikkeet katon oikaisuun
 • alusrakenteet
 • teräsruoteet
 • aluskatteet
 • sadevesijärjestelmä
 • kattoturvatuotteet
 • asennus
 • jätteiden poiskuljetus ja siivous
 • lopputarkastus/luovutus
Punainentalo2

Ruukki Classic® Silence – Hiirenhiljainen katto 50 vuoden takuulla

Ruukki Classic® Silence on teknisesti ja ulkonäöllisesti upeasti viimeistelty katto. Lisäksi se on hiljainen ja vaimentaa ääniä tehokkaasti. Vähäeleisen tyylikäs ja ajaton muotoilu sopii niin rintamamiestaloihin kuin moderneihin kivitaloihin. Tämä teräskate soveltuu myös loiville, jopa 1:9 kattokaltevuuksille. Osoituksena tästä Ruukilla on alan ensimmäisenä toimijana VTT:n tuotesertifikaatti valmiskaton saumarakenteen vesitiiveydestä (VTT-C-11975-17). Kaltevuuksista löydät lisätietoja asennusohjeista.

Kaikki katon osat on mietitty viimeistä piirtoa myöten. Ääntä vaimentava Silence-materiaali, piiloon jäävät kiinnitysruuvit, sauman sulkimet, räystäältä taitettu etureuna ja tasalaatuinen sileä pinta takaavat viimeistellyn lopputuloksen. Ruukki Classic® Silence on saatavilla parhaassa Ruukki 50 Plus laatuluokassa - 50 vuoden takuulla. Tuote on suomalainen.

Ruukki Classic® Silence -katon saat asennettuna tai tuotepakettina!

Ruukki_750x200

Jätä yhteydenottopyyntö Ruukille


 
Päivitetty
18.2.2021