Honka Ankkuri ja Honka Ink
– unelmakodit esittäytyvät

Mikkelin Asuntomessujen portit aukeavat muutaman päivän kuluttua. Messualue sijaitsee Kirkonvarkaudessa Saimaan rannalla vain kolme kilometriä Mikkelin keskustasta. Kaiken kaikkiaan alueelle on noussut mm. 29 pientaloa, paritalo, kaksi rivitaloa viihtyisiä puisto-ja ulkoilualueita unohtamatta. Näistä 29 pientalokohteesta kaksi on Honkarakenteen yksilöllisesti suunniteltuja hirsitaloja.

Honkarakenne on mukana Mikkelin Asuntomessuilla kahdella kohteella.Honkarakenne on mukana Mikkelin Asuntomessuilla kahdella kohteella.

Honka Ankkuri – rentoa asumista koko perheelle

Tämä mielenkiintoinen ja paljon yksityiskohtia sisältävä rakennus on suunniteltu varta vasten asukkaiden toivomusten mukaisesti. Aktiivinen yrittäjäperhe halusi itselleen monipuoliseen ja laadukkaaseen elämiseen sopivan kodin, joka on kaiken lisäksi ekologinen, terveellinen sekä kestävä. Luonnonmateriaali puu on tässä kodissa keskeisessä asemassa niin itse talossa kuin myös sisustuksessa.

Nelihenkisen perheen kodin sydämenä toimii olohuone korkeine ikkunoineen. Honka Ankkurissa on muutenkin annettu tilaa rennolle elämiselle sekä viihtyisälle yhdessäololle. Näissä oleskelutiloissa halutaan viettää aikaa yhdessä perheenä sekä ystävien kesken. Kokonaisuudessaan Ankkurissa on 8 huonetta, keittiö sekä sauna. Tähän kaksikerroksiseen kotiin kuuluu jopa 17 kulmaa sekä oma maisematorni.

Honka Ankkurin löydät Asuntomessualueelta kohdenumerolla 12.
Lue lisää Honka Ankkurista.

Honka Ankkuri, kohdenumero 12Honka Ankkuri, kohdenumero 12

Honka Ink – nuorenparin ensimmäinen yhteinen koti

Moderni sekä ekologinen Honka Ink esittelee muodinmukaista ja pelkistetympää ulkoasua. Nuoren pariskunnan ensimmäinen yhteinen omakotitalo on pohjaratkaisultaan sekä ulkonäöltään asukkaiden sekä Hongan suunnittelijoiden yhdessä luoma kokonaisuus.

Luonnonläheinen koti käsittää 4 huonetta, avokeittiön sekä saunan. Alakertaan on varattu avointa tilaa: keittiö, ruokailutila sekä olohuone muodostavat keskenään modernin oleskelutilan. Kuten Ankkurissa, myös Inkissä on olohuoneeseen sijoitettu suuret ikkunat, jotka tuovat luonnon sisään. Luonnon pehmeiden muotojen vastakohdaksi on ikkunoiden väliin sijoitettu mikrobetonipintainen takka. Myös saunatilat sekä kylpyhuone on sijoitettu ensimmäiseen kerrokseen.

Toinen kerros on tarkoitettu rentoutumiseen. Aula yhdistää pääsyn kolmeen makuuhuoneeseen sekä toiseen kylpyhuoneeseen. Hotellimaista tunnelmaa järvimaisemalla varustettuna. Rakennuttajapariskunta haaveili omasta kodista kauniin suomalaisen luonnon keskellä. Tuo haave toteutui, sillä tämä koti nousi metsäiselle tontille ja kodin yläkerran makuuhuoneen ikkuna tarjoaa suoran näköalan Saimaalle.

Honka Inkin löydät Asuntomessualueelta kohdenumerolla 10.
Lue lisää Honka Inkistä.

Honka Ink, kohdenumero 10.Honka Ink, kohdenumero 10.

Kiinnostuitko Hongan hirsitaloista?
Jätä yhteydenottopyyntö tästä:


 
Julkaistu
10.7.2017