• Etusivu
  • Talo

Honka Ankkuri ja Honka Ink – unelmakodit esittäytyvät

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Honkarakenne Oyj
Päivitetty 04.07.2017
20177_49717.jpg

Honkarakenne on mukana Mikkelin Asuntomessuilla kahdella kohteella.

Mikkelin Asuntomessujen portit aukeavat muutaman päivän kuluttua. Messualue sijaitsee Kirkonvarkaudessa Saimaan rannalla vain kolme kilometriä Mikkelin keskustasta. Kaiken kaikkiaan alueelle on noussut mm. 29 pientaloa, paritalo, kaksi rivitaloa viihtyisiä puisto-ja ulkoilualueita unohtamatta. Näistä 29 pientalokohteesta kaksi on Honkarakenteen yksilöllisesti suunniteltuja hirsitaloja.

Honka Ankkuri – rentoa asumista koko perheelle

Tämä mielenkiintoinen ja paljon yksityiskohtia sisältävä rakennus on suunniteltu varta vasten asukkaiden toivomusten mukaisesti. Aktiivinen yrittäjäperhe halusi itselleen monipuoliseen ja laadukkaaseen elämiseen sopivan kodin, joka on kaiken lisäksi ekologinen, terveellinen sekä kestävä. Luonnonmateriaali puu on tässä kodissa keskeisessä asemassa niin itse talossa kuin myös sisustuksessa.

Nelihenkisen perheen kodin sydämenä toimii olohuone korkeine ikkunoineen. Honka Ankkurissa on muutenkin annettu tilaa rennolle elämiselle sekä viihtyisälle yhdessäololle. Näissä oleskelutiloissa halutaan viettää aikaa yhdessä perheenä sekä ystävien kesken. Kokonaisuudessaan Ankkurissa on 8 huonetta, keittiö sekä sauna. Tähän kaksikerroksiseen kotiin kuuluu jopa 17 kulmaa sekä oma maisematorni.

Honka Ankkurin löydät Asuntomessualueelta kohdenumerolla 12.
Lue lisää Honka Ankkurista.

Honka Ankkuri, kohdenumero 12
Honka Ankkuri, kohdenumero 12

Honka Ink – nuorenparin ensimmäinen yhteinen koti

Moderni sekä ekologinen Honka Ink esittelee muodinmukaista ja pelkistetympää ulkoasua. Nuoren pariskunnan ensimmäinen yhteinen omakotitalo on pohjaratkaisultaan sekä ulkonäöltään asukkaiden sekä Hongan suunnittelijoiden yhdessä luoma kokonaisuus.

Luonnonläheinen koti käsittää 4 huonetta, avokeittiön sekä saunan. Alakertaan on varattu avointa tilaa: keittiö, ruokailutila sekä olohuone muodostavat keskenään modernin oleskelutilan. Kuten Ankkurissa, myös Inkissä on olohuoneeseen sijoitettu suuret ikkunat, jotka tuovat luonnon sisään. Luonnon pehmeiden muotojen vastakohdaksi on ikkunoiden väliin sijoitettu mikrobetonipintainen takka. Myös saunatilat sekä kylpyhuone on sijoitettu ensimmäiseen kerrokseen.

Toinen kerros on tarkoitettu rentoutumiseen. Aula yhdistää pääsyn kolmeen makuuhuoneeseen sekä toiseen kylpyhuoneeseen. Hotellimaista tunnelmaa järvimaisemalla varustettuna. Rakennuttajapariskunta haaveili omasta kodista kauniin suomalaisen luonnon keskellä. Tuo haave toteutui, sillä tämä koti nousi metsäiselle tontille ja kodin yläkerran makuuhuoneen ikkuna tarjoaa suoran näköalan Saimaalle.

Honka Inkin löydät Asuntomessualueelta kohdenumerolla 10.
Lue lisää Honka Inkistä.

Honka Ink, kohdenumero 10.
Honka Ink, kohdenumero 10.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Honkarakenne Oyj
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200810_13484.jpg
Rohkea aluevaltaus
Neljä suomalaista rakennusyritystä teki rohkean päätöksen toteuttaa markkinointikonseptina suomalaistyyppiset asuntomessut Kymlenossa, joka sijaitsee Pietarista 25 km koilliseen, reilun tunnin ajomatkan päässä. Messujen startti viivästyi kuukauden verran, mutta nyt messut ovat avoinna vielä marraskuun puoliväliin saakka. Alueella on kaikkiaan 26 asuntoa, joista 12 on avoinna messuvieraille.
201312_37350.jpg
Hirsirakennuksessa korkeatasoinen asuinmukavuus
Hirsi on ikivanha rakennusmateriaali, jonka käytölle on monta perusteltua syytä. Massiivipuu tasaa kodin ilmankosteutta jo luonnostaan, jolloin huoneilma ei ole liian kuiva tai kostea. Tuloksena on terveellinen koti, jossa on hyvä sisäilma, miellyttävä akustiikka ja kosteusturvalliset rakenteet. Samalla hirsitalo on pitkäaikainen ja kestävä valinta myös tuleville polville.Tutustu Hongan laajaan valikoimaanJätä yhteydenottopyyntö Hongan edustajalle
201312_37422.jpg
Hirrestä unelmiesi koti suunnittelupalvelun avulla
Moderni vai perinteinen? Valmiilta markkinoilta ei aina löydy juuri sitä omaa unelmien kotia –mikä silloin avuksi? Suunnittelupalvelun avulla saat luotua haaveidesi kodin yhdistelemällä eri malleja tai kokonaan oman ja täysin uniikin, juuri itsesi näköisen kodin. Haaveilu on siis sallittu.Suunnittelun lähtökohtana on yleensä omien yksilöllisten tarpeiden kartoitus. Perheen koko, harrastusten vaatimat tilatarpeet ja rakennuspaikan tuomat mahdollisuudet. Kun teet suunnittelusopimuksen Honka-myyjän luona, voit olla varma että perheesi koti on yksilöllinen ja tarpeitanne vastaava pitkäikäinen koti.Tutustu Honka-hirsitalojen laajaan valikoimaan
201711_50853.jpg
Imurit verstaalle ja rakennustöihin
Rakennuspuuhissa pölyltä, roskilta ja lialta ei voi välttyä. Eri materiaalien työstämisestä syntynyt puu- ja eristepuru sekä kipsi- ja betonipöly ovat kuitenkin useimille perusimureille liikaa. Irtoaineksen lisäksi myös kiinnityslaastien ja tasoitemassojen siivous vaativat käytettävältä imurilta erikoisominaisuuksia. Boschin tehokkailla ja helppokäyttöisillä kuiva- ja märkäimureilla pidät työskentelypaikan siistinä.
20221_74346.jpg
Takka kierrätysmateriaalista
Ekologisuus, energiatehokkuus sekä kierrätys ovat olleet 2020-luvun selkeitä tavoitteita. Tulikivi ottaa osaa tavoitteisiin lanseeraamallaan energiatehokkaalla Kermansavi-mallistolla, jonka takkojen tiivis runkomateriaali on valmistettu jopa 80-prosenttisesti kierrätysmateriaalista.
20149_40938.jpg
Rakentaja: muistathan nämä eristystä tehdessäsi
Rakennuksen toimivuuden kannalta on tärkeää, että muutama perusasia on huolehdittu kuntoon jo alusta alkaen: Riittävä eristys, sopivaksi mitoitettu ilmanvaihto sekä rakenteiden kuivana säilyminen, joilla saadaan rakennukselle pitkä elinkaari. Eristämisen pieniin yksityiskohtiinkin kannattaa paneutua huolella, sillä kylmäsillat ja epätiiviit rakenteet aiheuttavat vedon tunnetta asujalle sekä nostavat energiankulutusta turhaan. Seinärakenteen rakennusfysikaaliset ominaisuudet on otettava huomioon jo suunnitteluvaiheessa. Esimerkiksi ilman-/ höyrynsulun sijoittuminen seinärakenteeseen sekä sen tiiviys on tarkkaa. Höyrynsulku tulisikin sijoittaa aina lämmöneristeen lämpimälle puolelle, jotta se toimisi tarkoituksensa mukaisesti ja estäisi eristeen kastumista/kostumista. Lisäksi rakenteen suunnittelussa tulee ottaa huomioon rakennekosteus ja ulkoa sisälle suuntautuva kosteus sekä kosteuden poispääsy rakenteista.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton