Honka Ink -unelmakotimallisto on laajentunut

Honka Ink on nuorekas näkemys ekologisesta ja terveellisestä hirsikodista. Ensimmäinen Honka Ink -malliston talo esiteltiin Mikkelin asuntomessuilla kesällä 2017. Nyt mallisto on laajentunut.

Moderni sekä ekologinen Honka Ink esittelee muodinmukaista ja pelkistetympää ulkoasua. Mikkelin asuntomessuille noussut talo on pohjaratkaisultaan sekä ulkonäöltään asukkaiden sekä Hongan suunnittelijoiden yhdessä luoma kokonaisuus.

Luonnonläheinen koti käsittää neljä huonetta, avokeittiön sekä saunan. Alakertaan on varattu avointa tilaa: keittiö, ruokailutila sekä olohuone muodostavat keskenään modernin oleskelutilan. Inkissä on olohuoneeseen sijoitettu suuret ikkunat, jotka tuovat luonnon sisään. Luonnon pehmeiden muotojen vastakohdaksi on ikkunoiden väliin sijoitettu mikrobetonipintainen takka. Myös saunatilat sekä kylpyhuone on sijoitettu ensimmäiseen kerrokseen.

Toinen kerros on tarkoitettu rentoutumiseen. Aula yhdistää pääsyn kolmeen makuuhuoneeseen sekä toiseen kylpyhuoneeseen. Hotellimaista tunnelmaa järvimaisemalla varustettuna. Rakennuttajapariskunta haaveili omasta kodista kauniin suomalaisen luonnon keskellä. Tuo haave toteutui, sillä tämä koti nousi metsäiselle tontille ja kodin yläkerran makuuhuoneen ikkuna tarjoaa suoran näköalan Saimaalle.
 

51A5702_1920

Laajentunut mallisto tarjoaa useita erilaisia vaihtoehtoja

Suosittu talomalli on nyt saanut ympärilleen erilaisia pohja- ja kokovariaatioita erilaisiin tarpeisiin. Kaikille malliston malleille on yhteistä jyrkkä harjakatto ja selkeä, pelkistetty muoto. Ruokailutila, olohuone ja keittiö yhdistyvät moderniksi oleskelutilaksi, jossa viihdytään kaksin tai ystävien kera ruokaa laittaen ja seurustellen. Kesällä oleskelutila avautuu liukuovien kautta terassille. Valoisan portaikon kautta kuljetaan yläkertaan, jossa sijaitsevat omassa rauhassa makuuhuoneet, työhuone sekä vaate- ja kylpyhuoneet.


Lue lisää Honka Inkistä. 

 

Honka_ink_exterior_1920
IMG_2371_1920
HonkaINK_043_1920

Kiinnostuitko Hongan hirsitaloista?
Jätä yhteydenottopyyntö tästä:


 
Julkaistu
16.1.2018