Kontion näyttelytalo Laaksolahti rakenteilla Espoon Laaksolahteen

Asumiseen ja omaan kotiin panostetaan nykyään eri tavalla kuin ennen, rakennus on kokonaiselämys. Kodilta vaaditaan erilaisia funktioita, joten talon muunneltavuus on tärkeää. Koti ei ole pelkkä kuori, vaan sen on vastattava asukkaan elämäntyyliä. Kodin tulee palvella asukastaan elämän kaikissa vaiheissa ja sen on pystyttävä venymään asukkaan tarpeiden ja perheen muutoksien mukana, luksusta, ekologisuutta ja sisutusta unohtamatta.

Tilaa maksuton Glass House -esite!

Tilaa maksuton Kontio Koti –esite!

Hirsi taipuu moneksi

Kontion Glass House -konsepti luotiin palvelemaan modernia urbaania hirsitaloasumista ja suunnittelun lähtökohtana oli käyttäjälähtöisyys ja hyvinvointi. Kontio Glass House -mallistolle ominainen hirren ja lasin yhdistäminen on hirsitaloissa ennennäkemätöntä. Isojen lasipintojen ansiosta luonto yhdistyy sisätiloihin saumattomasti sallien kuitenkin yksityisyyden puolille, joissa sitä tarvitaan.
 
Kontion Laaksolahti mukailee Glass House -mallistoa isoine lasipintoineen ja visuaalisesti vaikuttavine hirsiratkaisuineen. Kontio Laaksolahti -mallistossa on haluttu keskittyä paitsi modernin hirsitalon rakentamisen helppouteen myös oman rauhan luomiseen tiheästikin rakennetuilla alueilla. Malliston talot ovat muunneltavissa oman maun mukaan – sisääntulojen sekä autotallien ja autokatosten sijoittelu on helppoa, ja vaihtoehtoja esimerkiksi eteisen ja keittiön sekä kodinhoitotilojen ja saunaosaston ratkaisuihin löytyy runsaasti. Jokaiseen malliin on myös valittavissa pulpettikatto tai tasakatolta näyttävä ratkaisu, joka sopii erinomaisesti Suomen pohjoiseen ilmastoon.

Kontion modernit kodit on luotu palvelemaan uudenaikaista urbaania hirsitaloasumista
ja suunnittelun lähtökohtana oli käyttäjälähtöisyys ja hyvinvointi.Kontion modernit kodit on luotu palvelemaan uudenaikaista urbaania hirsitaloasumista ja suunnittelun lähtökohtana oli käyttäjälähtöisyys ja hyvinvointi.

Ajatonta arkkitehtuuria

Kontion Laaksolahti yhdistelee sujuvasti modernia, ylellistä elämäntyyliä sekä kalifornialaista tyylikkyyttä. Laaksolahti hirsitalon viehätys on erityisesti sen arkkitehtuurissa, kun esimerkiksi kuistiratkaisujen avulla pulpettikattoisesta talosta saadaan aikaan illuusio tasakattoisuudesta. Julkisivuun on haettu lisäksi uutta ilmettä uusista väriyhdistelmistä. Hillityllä suunnittelulla on saatu aikaan siro ja harmoninen tunnelma, jota luovat esimerkiksi vinot sisäkatot ja hirsilinjojen säilyminen läpi talon. Koko talon tekniikka saadaan puolestaan piilotettua katon tekniikkapaneeliin.

Sisustus kruunaa kodin

Kontio Living kehitettiin palvelemaan hirsitalorakentajia kokonaisvaltaisesti, jotta arkkitehtuurin tyylikkyys jatkuisi myös sisällä sisustuksessa ja keittiössä. Kontio tarjoaa markkinoiden laajimpien toimitussisältöjen lisäksi mahdollisuuden hoitaa myös talon sisustusratkaisut mieluisaksi. Kontio Living -mallisto takaa, että myös sisustus on asukkaan tarpeiden ja maun mukainen ja heijastaa omaa tyyliä elää; rakennuksen tyyli muuntuu valitsemasi Kontio Living -värimaailman mukaisesti.
 
Mallisto pitää sisällään laajan määrän kaluste- ja värivaihtoehtoja ja Kontio tarjoaa myös valmiita sisustusteemoja antamaan inspiraatiota sisutukseen. Tämä kaikki on pyritty tekemään helpottamaan asiakasta sekä tarjoamaan huippulaatua talon ulkoseinistä sisutukseen saakka. Mallistoon on valikoitu eri tyylejä edustavia, hirsitalon tunnelmaan sopivia keittiö- ja kiintokalustekokonaisuuksia, joilla varmistetaan niiden yhteen sopiminen muun arkkitehtuurin ja hirsirakennuksen yksityiskohtien kanssa. Keittiön ja muiden kiintokalustekokonaisuuksien valinta on helppoa ja vaivatonta yhdessä Kontion suunnittelijan kanssa.

Rakentajana suomalainen maailmalla menestynyt muusikko

Laaksolahden hirsitalon rakennus alkaa keväällä 2018. Laaksolahden sisustus toteutetaan Kontio Living –valikoiman laadukkailla kotimaisilla keittiö- ja kiintokalusteilla. Hirsitaloa rakentaa suomalainen lahjakas ja maailmalla menestynyt muusikko, paljastamme myöhemmin keväällä kuka hän on. Seuraa rakennuksen etenemistä, sisustusvalintoja ja rakentajan mietteitä Kontion www-sivuilla, Facebookissa sekä Instagramissa.

Haluan lisätietoa


 
Julkaistu
12.1.2018