Älykkyyttä patterilämmitykseen

LVT077_inkku

Vesikiertoisissa lattialämmityksissä on jo pitkään ollut mahdollisuus älykkääseen ohjaamiseen. Nyt myös vesikiertoista patterilämmitystä voidaan ohjata entistä tarkemmin.

Digitaalinen Smatrix Wave T-162 - patteritermostaatin avulla patterilämmitystaloihin saa lämmitykseen samanlaista älykkyyttä kuin lattialämmitystaloissa.

Uponor Smatrix -patteritermostaattiUponor Smatrix -patteritermostaatti

Patterilämmityksen ohjaaminen entistä tarkemmaksi

Digitaalinen Smatrix Wave T-162 - patteritermostaatti säätää automaattisesti patterin vesivirtaa huomioiden huonetilan lämpötilamuutokset. Sovitinkappaleiden ansiosta se sopii useisiin eri patterimalleihin. Patteritermostaatti yhdistetään langattomaan Smatrix Wave Pulse -säätöjärjestelmään. Halutessa lämpötilaa voi ohjata, vaikka langattomalla huonetermostaatilla tai mobiilisovelluksella. Haluttu huonelämpötila voidaan asettaa joko suoraan termostaatista tai se voidaan yhdistää osaksi Smatrix Wave Pulse -säätöjärjestelmää, jolloin lämpötilaa voidaan ohjata langattomasti kauempana patterista olevalla huonetermostaatilla tai etänä Smatrix Pulse App -sovelluksella. Smatrix Wave Pulse -säätöjärjestelmällä voi nyt ohjata patterilämmitystä, lattialämmitystä tai niiden yhdistelmää.

Ominaisuudet:

  • Mahdollista ohjata huonelämpötilaa juuri sieltä, missä ihmiset oleskelevat
  • Lämpötilan ohjaus Smatrix Pulse -sovelluksella
  • Langaton yhteys Smatrix Pulse -keskusyksikköön
  • Toimii perinteisen patteriventtiilin tavoin tai huonetermostaatilla ohjattuna
  • Sopii useimpiin markkinoilla oleviin patteriventtiileihin

Edut:
  • Langaton patteritermostaatti, jota voidaan haluttaessa ohjata erillisellä huonetermostaatilla ja käyttöpaneelilla.
  • Kaikki Smatrix Pulse -säätöjärjestelmän ominaisuudet myös patterilämmitykseen.
  • Helppo ja nopea asennus.

Voit jättää halutessasi yhteydenottopyynnön patteriverkoston remontista

Jos sinulla on vesikiertoinen patteriverkosto, voit jättää yhteydenottopyynnön, halusitpa sitten uusia koko patteriputkiston tai jos kiinnostuit älykkäästä lämmityksen ohjaamisesta.

 
Päivitetty
11.9.2020