Vesikiertoisen patteriverkoston remontti

Vesipatterien putkiston uusiminen on ajankohtaista viimeistään, kun verkosto on 30 vuotta vanha. Patteriverkostoremontti tehdään usein käyttövesiremontin yhteydessä tai muutama vuosi sen jälkeen. Kun remontti tehdään Uponor-komposiittijärjestelmällä, putket asennetaan pintaan, jolloin talon rakenteita ei tarvitse rikkoa. Remontti kestää vain muutaman päivän ja talossa voi asua koko remontin ajan. Vesivahinkoa ei kannata jäädä odottelemaan vaan vaihdattaa putkistot, minkä jälkeen ne toimivat taas moitteettomasti vuosikymmeniä.

Langattomalla patteritermostaatilla mm. etäohjausmahdollisuus

Uusi langaton Uponor Smatrix Wave T-162 – patteritermostaatti kuuluu Uponor Smatrix Wave -tuoteperheeseen ja mahdollistaa nyt patterilämmitystaloissa samat säätömahdollisuudet kuin nykyajan lattialämmitystaloissakin. Esim. etäohjaus Smatrix App -etäkäyttösovelluksella ei enää ole pelkästään lattialämmitystalojen etuoikeus. Uponor Smatrix Wave -patteritermostaatti soveltuu useimpiin markkinoilla oleviin patteriventtiileihin.

Lisää Uponor Smatrix Pulse -säätöjärjestemästä

"Ennakoimalla säästyt ongelmilta ja ylimääräisiltä kustannuksilta"

Korroosion ja vesivahingon aiheuttamia tyypillisiä ongelmia ovat muun muassa

  • rakenteiden ja irtaimiston tuhoutuminen tai vaurioituminen
  • kosteus- ja homeongelmat
  • suuret korjauskustannukset ja muut taloudelliset menetykset
  • ongelmien aiheuttama stressi ja mielipaha
  • kiinteistön arvon lasku

Uponor-komposiittijärjestelmä on testattu ja turvallinen

Uponor KOTI -patteriverkostoremontti toteutetaan Uponor-komposiittijärjestelmällä pinta-asennuksena rakenteita rikkomatta. Remontti ei häiritse asumista ja se kestää kohteesta riippuen tyypillisesti muutaman päivän. Monelle remontin helppous tulee yllätyksenä. 

Paikallinen ammattilainen apunasi

Välitämme remonttikartoituspyyntösi paikalliselle tai lähialueellasi toimivalle Uponor KOTI -verkostoon kuuluvalle kumppanille, joka on sinuun yhteydessä sopiaksenne kartoituskäynnistä remontoitavassa kohteessa. Käynti ei sido sinua mihinkään, vaan saat lisää tietoa päätöksenteon tueksi. Käynnin jälkeen saat Uponor KOTI -kumppanilta tarjouksen Uponor KOTI -patteriverkostoremontista.

Tilaa veloitukseton patteriverkoston remontoinnin kartoituskäynti

Remonttikartoituspyyntösi välitetään lähialueellasi toimivalle Uponor KOTI -kumppanille, joka on sinuun yhteydessä sopiaksenne kartoituskäynnistä remontoitavassa kohteessa. Käynti ei sido sinua mihinkääni.

 
Päivitetty
23.10.2020