Toteuta unelmiesi koti vähällä vaivalla

Asumismieltymykset, perhekoko, toiveet tilojen käytännöllisyydestä sekä viihtyvyydestä ohjaavat uuden kodin suunnittelua. Rakenteiden osalta energiatehokkaat ratkaisut varmistavat kustannustehokkaan asumisen. Valmistalorakentaminen on muuttunut vuosien saatossa, ja nykyään unelmien koti on toteutettavissa helposti ja vähällä vaivalla.

Laaja mallisto ja tuhansia toimitettuja taloja

Suomalaisen puutalovalmistajan, Jetta-Talon ideamallisto kestää alkaa ja on täynnä hyväksi koettuja tilaratkaisuja monenlaiseen tarpeeseen. Jokainen talomalli on myös muunneltavissa yksilöllisesti. Pohjaa voidaan venytellä sekä seinien, ovien ja ikkunoiden paikkaa muutella, poistaa tai lisätä. Luonnospalvelu mahdollistaa eri toteutusvaihtoehtojen helpon suunnittelun.

On kuitenkin tilanteita, missä tontin ominaisuudet tai asiakkaan tarpeet vaativat kokonaan yksilöllisen suunnittelun. Tällöin Jetta-Talo toteutettaa täysin oman mallin joko asiakkaan omista kuvista tai luonnospalvelu piirtää yksilöllisen toteutuksen toiveiden mukaan. Saat kaikki tarvittavat suunnittelupalvelut luonnoksista asemapiirroksiin.

Ideoita uuteen kotiin:
Tilaa ilmainen esite

Useita tyylisuuntia huippumodernista perinteiseen:

Luottohenkilö mukana koko projektin ajan

Rakentamisen kokonaiskustannukset saattavat aiheuttaa huolta. Joustavan toimintakonseptin ja alueellisten edustajien yhteistyöverkoston vuoksi Jetta-Talon kokonaiskustannukset ovat laadukkaasta tuotteesta huolimatta vain markkinoiden keskikastia. Jetta-Talon edustaja auttaa kohdentamaan budjettisi suoraan omaan kotiisi, itsellesi. Näin rakentamiseen varatut rahasi eivät valu pitkille alihankintaketjuille tai turhille välikäsille. Kaikki Jetta-Talon edustajat ovat alan ammattilaisia ja tuntevat rakentamiskäytännöt sekä parhaat toimijat alueellasi.

Pyydä Jetta-Talon edustajaa tutustumaan tonttiisi, niin hän auttaa sinua rakentamaan kodin juuri sinulle – yksilöllisesti ja kustannustehokkaasti.

Jätä yhteydenottopyyntö

Talonrakennusta laadukkaimmillaan

Jokainen työvaihe valmistuu tarkan laatujärjestelmän mukaisesti. Jetta-Talon kuivaketju on katkeamaton koko rakentamisprosessin ajan. Tukin siirryttyä Jet-Puulla kuorintalinjan läpi koko rakentamisprosessi jatkuu sisätiloissa − tasalaatuisissa olosuhteissa ja osaavan työnjohdon valvonnassa. Valmiit suurelementit suojataan, varastoidaan ja lastataan sisätiloissa. Suojatut elementit asennetaan tontilla suoraan rekasta perustusten päälle ja talo saadaan nopeasti säältä suojaan. Tämän jälkeen on helppo jatkaa rakentamista, oli vuodenaika sitten mikä hyvänsä.

Jetta-konsernilla on Inspectan myöntämä laatusertifikaatti, joka kattaa kaiken toiminnan alusta loppuun, myös asennuksen. Tavaratoimitukset rytmitetään niin, että oikeat tavarat saapuvat oikeaan aikaan. Näin niitä ei loju tontilla säiden armoilla.

Suomen ilmasto-olosuhteisiin sopiva rakenne

Thermo-Jetta matalaenergia- ja passiivirakenteet toimivat niin lämpö- kuin kosteusteknisesti oikein Suomen vaativissa ilmasto-olosuhteissa. Neljä vuodenaikaa, kosteat syksyt ja voimakkaat lämpötilaerot asettavat korkeat vaatimustasot rakenteille.

Jetta-Talo käyttää tuotekehityksessään aina viimeisimpiä tutkimustuloksia, josta osoituksena on Thermo-Jetta-rakenne matalaenergia- (U-arvo 0, 14) ja passiivirakentamiseen (U-arvo 0, 10). Tiiviissä talossa et tunne vetoa, vaan sisäilmasta tulee miellyttävän tasalämpöistä. Tiivis talo pitää ulkopuolella mm. mikrobit, pölyn, radonin ja erilaiset hajut. Se eristää myös ääntä hyvin.

  1. Thermokerros. Erittäin hyvin lämpöä eristävä polyuretaanikerros on tehokas höyrynsulku, joka katkaisee kylmäsillat ja takaa erittäin hyvän ilmatiiveyden. Matalaenergiarakenteessa 40 mm ja passiivirakenteessa 100 mm.
  2. Vapaa tila sisäkipsilevyn ja höyrynsulkulevyn välissä mahdollistaa sähköasennukset höyrynsulkua rikkomatta.
  3. Nerokas nurkkaliitos. Nurkissa saumakohdat ovat porrastettuja, saumavilla ja uretaanivaahto viimeistelevät lämpimän ja vedottoman nurkkaratkaisun.
  4. Alapohjaliitoksessa thermokerros liittyy alapohjaeristeeseen ja sokkelieristeeseen. Tämä takaa vedottoman seinä-lattialiitoksen.
  5. Kantava runko ja lämmöneristys.
  6. Tuulensuojana on runkoa jäykistävä, hyvin kosteutta läpäisevä ja tehokkaasti tuulikuormaa ehkäisevä tuulensuojalevy.
  7. Tehokas tuuletusrako tuulensuojan ja ulkoverhouksen välissä luo vapaan ilmankierron suojaten rakenteita ylimääräiseltä kosteudelta.

Ainutlaatuinen Posi-Palkki-ratkaisu välipohjaan

Jetta-Talon välipohjaratkaisussa yhdistyvät puun keveys sekä teräksen lujuus. Posi-Palkin myötä sisustukseen ei tarvita kömpelön näköisiä kotelointeja, vaan LVl-putkilinjat ja johdot voidaan suunnitella kustannustehokkaasti kulkemaan sen rakenteiden läpi. Hyvin rakennettu ja eristetty välipohja on tukeva ja vaimentaa yläkerran äänet niin, etteivät ne kuulu alas.

Tee rakentaminen mahdollisimman helpoksi

Rakennusprojektin aloittaminen saattaa tuntua työläältä ja aikaa vievältä. Sitä se ei kuitenkaan ole. Tilaajan kannalta tärkeintä on valita talovalmistaja huolella. Ammattiosaaminen, kokemus, luotettavuus ovat ne tekijät, jotka varmistavat onnistumisen projektissa.

Jetta-Talo on valmistanut koteja jo lähes 40 vuoden ajan ja on yksi Suomen merkittävimmistä puutaloja valmistavista talotehtaista. Yksilölliset talomallit, konsernin oma sahalaitos sekä korkean ammattitaidon omaava asentajaverkosto yhdessä varmistavat, että jokainen Jetta-koti rakennetaan laadukkaasti täysin asukkaiden toiveiden mukaan.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Päivitetty
5.6.2020