Soveltuuko ovi sinun autotalliisi?

Crawford autotallinovi sopii useimpiin autotalleihin. Tarkista kuitenkin muutamia seikkoja ensin. Aloita autotallisi mitoista. Voit luonnollisesti pyytää avuksesi Crawford-asiantuntijan. Jos haluat suoriutua tehtävästä itse, toimi seuraavasti:

– Tarkista autotallin mitat oheisen kuvan mukaan.
– Tarkista oviaukon ympärillä käytetyt materiaalit.
– Tarkista, että oviaukon vieressä ja katossa on sopivat kiinnityspisteet oven johteita varten.
– Tarkista, että ovikoneisto ja sen rakenteet voidaan kiinnittää sopivaan kohtaan.
– Tarkista, että ovikoneiston kytkentä onnistuu maadoitettuun pistorasiaan (230 V).
– Onko useampia sisäänkäyntejä? Jos ei, tarvitset ulkopuolisen vapaakytkinlukon sähkökatkojen varalle.

A = oviaukon leveys, B = oviaukon korkeus, C,D = oven sivutila, E = vapaa tila oven yläpuolella, F = tarvittava tila syvyyssuunnassaA = oviaukon leveys, B = oviaukon korkeus, C,D = oven sivutila, E = vapaa tila oven yläpuolella, F = tarvittava tila syvyyssuunnassa

Lue tämä ennen autotallin oven valintaa

Muista autotallinovea valitessasi, että kysymys on pitkäaikaisesta päätöksestä. Kannattaa siis harkita päätöstä huolellisesti. Alla on lueteltu joitakin asioita, jotka kannattaa pitää mielessä oven valinnassa.

1. Mieti ensin, mitkä ovat juuri Sinun autotallisi ja sen oven tärkeimmät tehtävät. Turvallisuus? Varastotila? Ulkonäkö? Näkösuoja? Mitkä näkökohdat merkitsevät eniten? Tämä auttaa sinua valitsemaan oikean oven.
2. Miten suuri autotallisi on? Tarkista paljonko tilaa on käytettävissä oven sivuilla ja yläpuolella. Erilaiset ovet vaativat erisuuruisen asennustilan.
3. Minkä tyyppisen oven tarvitset? Yksinkertaisemmilla ylöskääntyvilläkippiovilla on omat etunsa, mutta muista, etta ne tarvitsevat enemmän tilaa ja niiden avaaminen ja sulkeminen vaatii enemmän voimaa.
4. Kuka ovea käyttää? Onko taloudessanne pienia lapsia, joiden kannalta on tärkeää, että ovi on kevyt ja turvallinen käyttää? Tai vanhempia ihmisiä? Haluat luonnollisesti varmistaa, etteivät heidän sormensa voi jäädä lamellien tai jousien väliin.
5. Säilytätkö autotallissasi jotain arvokasta? Silloin haluat varmaankin oveen erikoislukot ja salvat. Varmista, että valitsemaasi oveen on mahdollista saada sellaiset.
6. Onko autotallisi eristetty? Ovien eristysominaisuudet ja paksuudet vaihtelevat. Valitse oikea ovi omiin tarpeisiisi.
7. Miten tärkeää on oven ulkonako? Muista, että autotallinovi on näkyvä osa talosi julkisivua ja kokonaisvaikutelmaa. Valitse ovi, joka täydentää talosi tyylikkyyttä. Ehkä oven pitäisi olla saman värinen kuin talon?
8. Tarvitsetko oveen ikkunat saadaksesi autotalliin lisää valoa tai nähdäksesi ulos? Varmista, etta valitsemaasi oveen on mahdollista asentaa ikkunat.
9. Aiotko asentaa oven itse? Silloin on tärkeää, etta asennus on helppoa. Tai haluatko – niin kuin useimmat meistä – ammattilaisten hoitavan asennuksen? Tällöin myos Crawfordin takuuehdot ovat voimassa. Varmista, että hankit ovesi luotettavalta toimittajalta, joka tarjoaa tarvitsemasi lisäpalvelut.
10. Pyydä ammattilaista arvioimaan autotallisi ennen, kuin valitset siihen oven. Häneltä saat arvokkaita vinkkejä ja ohjeita, joita et ehkä itse tulisi ajatelleeksi.
 

Suljetut liukukiskot ja kehysrakenne sekä piilossa kulkevat vaijerit suojaavat isoja ja pieniä sormia.Suljetut liukukiskot ja kehysrakenne sekä piilossa kulkevat vaijerit suojaavat isoja ja pieniä sormia.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö autotallin ovista

 
Julkaistu
15.1.2018