Asta Rakentaja -messut Tampereella 2.-4.2.2018

Tervetuloa Pirkanmaan suurimpaan rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja asumisen messutapahtumaan!

Asta Rakentaja -messut on tapahtuma oman kodin rakentamista, remontointia tai kunnostusprojektia suunnitteleville sekä rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisille. Messuilla on esillä koko rakentamisen, remontoinnin ja asumisen kirjo tonteista viimeistelyyn.

ASTA_2018_725x408

350 näytteilleasettajan tarjonnasta löydät ratkaisut isompaan tai pienempään remontti- tai rakennustarpeeseen. Voit vertailla ja kilpailuttaa unelmien keittiöt, uuden kodintekniikan, erilaiset lämmitysmuodot, jätehuoltoratkaisut tai vaikka kokonaiset talot avaimet käteen -toimituksena. Näytteilleasettajien joukossa on myös runsaasti yrityksiä, joiden avulla rakennus- ja remonttiurakat toteutuvat alusta loppuun. Tartu parhaisiin messutarjouksiin, ihastu esiteltäviin uutuuksiin.

Tutustu aidossa ympäristössä erilaisiin rakenteisiin ja ratkaisuihin sekä pinta- ja julkisivumateriaaleihin

Messuille rakentuu jälleen yksi messujen suosituimpia kohteita, TuoteTalo, jossa voi tutustua erilaisiin rakenteisiin ja ratkaisuihin sekä pinta- ja julkisivumateriaaleihin aidossa ympäristössä. TuoteTalossa on myös piha.

Asta Rakentaja tarjoaa kotiisi myös sisustusideoita unohtamatta sisustus- ja somistustuotteita, kodin tavaroita, taidetta sekä palveluita, jotka tekevät kodistasi viihtyisän ja yksilöllisen.
 

Myös lapset viihtyvät


Messuilta löytyy perheliikuntakeskus Hipan valvottu ja maksuton lapsiparkki yli 3-vuotiaille. Lapsiparkki palvelee lauantaina ja sunnuntaina messujen ajan. Perjantaina leikkiminen tapahtuu omalla vastuulla, ilman valvontaa.

asta_kollaasi_632x667

Messut avoinna

Perjantai 2.2. klo 10-17
Lauantai 3.2. klo 10-17
Sunnuntai 4.2. klo 10-17

Lippujen hinnat ennakkoon

Aikuiset 11 €
Opiskelijat / Eläkeläiset 9 € 
Lapset alle 15 v. maksutta aikuisen seurassa.

(etu voimassa 31.1.2018 asti)
 

OSTA LIPUT ENNAKKOON  >

Lippujen hinnat portilta

Aikuiset 14 € *
Opiskelijat / Eläkeläiset 11 € **
Kolmen päivän lippu 16 € 
Vaatesäilytys 2 € 
Pysäköinti 6 € 


* Lapset alle 15 v. veloituksetta aikuisen seurassa.
** Opiskelija- ja eläkeläisalennus ainoastaan voimassa olevalla kortilla.

350 YRITYSTÄ

Tulisijoja, energiaratkaisuja, talopaketteja, ikkunoita ja ovia, talotekniikkaa, remonttipalveluita, kylpyhuoneita, keittiöitä, rakennustarvikkeita ja vaikka mitä muuta.

KATSO NÄYTTEILLEASETTAJAT > 


KOULUTUKSET, TYÖNÄYTÖKSET, TIETOISKUT 

Tapahtuma tarjoaa runsaasti kiinnostavaa perustietoutta asumisesta. Työnäytöksistä saat parhaat tee-se-itse-niksit ja viihdettäkin on luvassa. Lauantaina ja sunnuntaina messuisäntänä toimii Hirvaskankaan MacGyver Markku.

KATSO OHJELMA >


HAE RAKENNA & REMONTOI -KIRJA VELOITUKSETTA

Kirjan arvo 30 €


Messuilla jaetaan ilmaiseksi Rakentaja.fi-palvelun tuottamaa Rakenna & Remontoi -kirjaa. Massiivinen lähes 500-sivuinen kirja pitää sisällään kaiken suunnittelusta vesikattoon, talotekniikasta ja sisäpinnoista pihaan. Kirjan saa lunastettua itselleen täyttämällä hanketiedot messuilla.


 
Julkaistu
29.1.2018