• Etusivu
  • Rakentaminen

OmaKastelli - kaikki tiedot aina mukana!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 04.01.2018
20181_51249.jpg

OmaKastelli on digipalvelu Kastelli-talon rakentajille ja Kastelli-talossa asuville. Helppokäyttöisestä palvelusta löydät kattavasti ja nopeasti omaa kotiasi koskevat tärkeät tiedot ajasta ja paikasta riippumatta.

Parempaa asiakaspalvelua 24/7

OmaKastelli on avoinna 24/7 ja aina mukanasi. Löydät sieltä vastaukset mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin vaikka keskiyöllä. Palvelu toimii kaikilla laitetyypeillä – myös mobiililaitteilla, jolloin kotisi tarpeelliset tiedot ovat aina mukanasi. OmaKastellin tavoitteena on parantaa entisestään asiakaspalveluamme, ja helpottaa sekä rakentamista että asumista.

OmaKastelli toimii älypuhelimessa, tabletilla sekä pöytäkoneella.
OmaKastelli toimii älypuhelimessa, tabletilla sekä pöytäkoneella.

Työkalu rakentamisen seuraamiseen

OmaKastelli-digipalvelusta

voit rakentamisaikana seurata kotisi valmistumista reaaliajassa, pysyä kartalla työvaiheista ja omista tehtävistäsi sekä mm. hallinnoida tilauksia ja seurata maksujen tilannetta. OmaKastellissa juuri sinun taloasi koskevat tiedot ovat saatavilla siististi digimuotoon tallennettuina yhdestä tietopaikasta.

Viikkokohtainen eteneminen tiedossa

Rakentamisprojektisi valmistumista voit seurata palvelun etusivulta, jossa talosi valmistumisaste näkyy selkeänä prosenttilukuna. Viikkokohtaisen projektisuunnitelman ja tehtävälistan perusteella tiedät tarkasti, missä vaiheessa kotisi rakentaminen on ja mitä seuraavaksi tapahtuu. OmaKastellista näet myös omat tehtäväsi. Valmiit tehtävät kuitataan tehdyiksi palvelussa – olipa tekijä sitten Kastelli tai sinä itse.

Henkilökohtainen viestintäkanava

OmaKastelli on viestintäkanava, jolla pidät kätevästi yhteyttä rakennusprojektisi aikana Kastelliin. Helppokäytöisellä käyttöliittymällä voit viestitellä Kastellille ja kaikki käydyt keskustelut arkistoituvat automaattisesti yhteen paikkaan kaikkien nähtäville. Kaikki Kastellin kanssa sopimasi asiat dokumentoidaan myös OmaKastelliin.

20181_51251.jpg

Maksuaikataulu ja muutokset yhdellä silmäykasellä

OmaKastellissa on reaaliaikainen maksujen ja muutosten näkymä. Siitä voit tarkistaa tulevat maksuerät ja sen, miten mahdolliset muutokset vaikuttavat hintaan. Näin pysyt helposti kartalla myös rakennusprojektisi raha-asioista.

Työkalu asumisen kustannusten seurantaan

Asumisaikana voit seurata OmaKastellissa mm. omaa veden-, sähkön- ja lämmönkulutustasi, dokumentoida remontteja ja tehtyjä huoltotoimenpiteitä kätevästi suoraan palveluun kännykkäkamerakuvina, teksteinä tai liitetiedostoina. Näin talon tärkeät tiedot tallentuvat yhteen tietopaikkaan.

Sähköinen huoltokirja

OmaKastelli

sisältää valmiin omakotitalon sähköisen huoltokirjan, joka helpottaa ja selkeyttää kotisi ylläpitoa vuosien kuluessa. Huoltokirjasta näet kotisi huolto-, ylläpito- ja tarkastustyöt, ja saat halutessasi niistä muistutuksia. Voit myös itse muokata huolto-ohjelmaa OmaKastelli -palvelussa. Säilytä kotisi arvo dokumentoimalla sen ylläpito ja remontit digimuodossa OmaKastelli -palveluun. Voit siirtää OmaKastelli-palvelun halutessasi talon uudelle omistajalle.

Tarjouksia ja alennuksia

OmaKastellin kautta pääset hyödyntämään Kastelli-rakentajan Tukun tarjoukset ja alennukset. Palvelussa voit selata Tukun tarjouksia, tehdä tarjouspyyntöjä ja vahvistaa tilauksia. Näet sieltä myös avoimet tarjouspyyntösi ja reaaliaikaisen tilaushistoriasi.

Info

Info

OmaKastelli-digipalvelu lyhyesti

• Helppokäyttöinen digipalvelu
• Toimii kaikilla päätelaitteilla, myös mobiililaitteilla
• Kertoo kotisi valmistumisasteen selkeänä prosenttilukuna
• Rakentamisajan dokumentit, aikataulut ja viestintä yhdessä paikassa
• Kuvien tallennus suoraan palveluun
• Tiedot maksueristä ja mahdollisten muutosten vaikutuksista hintaan
• Pääsy Kastelli-rakentajan Tukun tarjouksiin ja alennuksiin
• Oman kodin huolto- ja kulutustiedot sekä materiaalitiedot tallessa
• Siirrettävissä myöhemmin talon uudelle omistajalle

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
runko
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20219_72664.jpg
Sano ei hukkaneliöille ja rakenna oma kompakti unelmatalosi
Nykyisin omaa kotia suunnittelevat ja rakentavat rakastavat kompakteja tilaratkaisuja, luonnonläheisyyttä, ekologisia materiaaleja sekä fiksuja säilytysratkaisuja. Asunnon ei tarvitse olla suuri, ollakseen paras mahdollinen omalle perheelle. Kukaan ei halua tuhlata kotinsa neliöitä hukkaneliöiksi, vaan kompakteilla tilaratkaisuilla saadaan asuntoon samanaikaisesti sekä tilantuntua, että järkeviä ja toimivia säilytysratkaisuja.
201812_55695.jpg
Verkosta ostettu talo säästää euroja
Osta talo verkosta -palvelutarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden suunnitella ja ostaa oma koti suoraan verkosta. Asiakkat ovat innostuneet uuden kodin verkko-ostamisesta, koska verkossa talokaupat tulevat edullisemmaksi ja ostaminen käy helpommin ja nopeammin perinteiseen tapaan verrattuna.Kastelli päätti toteuttaa asiakkaiden toiveet isommasta omakotitalosta Play-mallistoon, joten Kastellin verkkopalvelussa laajennettiin saatavilla olevaa mallistoa nyt isommalla, 120-neliöisellä uutuudella. Play 120 -kodissa yhdistyvät käytännöllinen tilasuunnittelu sekä joustava pohjaratkaisu. Tilaa Kastelli-taloesiteSuunnittele oma Play-kotisi
20151_42013.jpg
Tuunaa talosi ja tutustu Kaarnaan
Uusi Kaarna-mallistoUutta Kaarna-mallistoa voi parhaiten kuvailla sen suunnittelija, arkkitehti Eva-Maria Ylönen. Hän tekee sen sekä TUNTEELLA:- Sain inspiraatiota Kaarnaan luonnosta, tummasta metsästä ja puusta, pitkistä suomalaisista perinteistä selkeästi nykyaikaan tuotuna. Kaarna on ulkomuodoltaan vähäeleinen ja selkeä, mutta silti paljon puhuva. Kaarnalla on tuttu perinteisen talon leikkausmuoto, mikä näkyy myös sisätiloissa.että JÄRJELLÄ:- Uusi Kaarna on suunniteltu asumiseen eläytyen. Tilat muodostuvat kodikkaan oleskelutilan ympärille. Toimivat aputilat lähtevät siitä, että erilaisiin toimintoihin tarvitaan erilaisia tiloja. Saunaosasto on omassa rauhassaan ja kodinhoitotilat omassaan. Saunan ystäville Kaarna tarjoaa aivan uutta. Taloon on mahdollista yhdistää puulämmitteinen pihasauna, materiaaliksi voi valita jopa hirren. Pihasaunaa on helppo käyttää talon sisällä sijaitsevista pesu- ja pukeutumistiloista.Tutustu lisää Kastelliin ja Kaarnaan.
20222_76980.jpg
Paraisille rakentuu ainutlaatuinen ekokylä
Nina ja Tero Ingeliuksella on takataskussaan useampi kokemus kosteus- tai homevaurioisista asunnoista. Kun heille tuli tarve etsiä uusi koti, he havaitsivat, että terveellistä rakennustapaa ja -materiaaleja ei yhdestä paikasta tunnu löytyvän. Lopputuloksena piti kääriä hihat itse. Nyt omasta kodista tulee konseptitalo Paraisten Kirkkosalmenrantaan, ja Ingeliusten yritys Godai Oy rakentaa lähistölle seitsemän talon ekokylän.
20125_30852.jpg
7. Soklex-perustusmuottien yleinen asennusohje
1. Rakennuksen pohjan kaivutöiden jälkeen sokkelilinjat täytetään vähintään 200 mm:n sorakerroksella. Sora tasataan perustamistasoon ja tiivistetään kerroksittain huolellisesti tärylevyllä. Tässä vaiheessa asennetaan routalevyjen alle jäävät salaoja- ja sadevesiputket. Routaeristelevyille on varattava riittävä tila pohjatöiden yhteydessä.
20149_40756.jpg
Työmaan tarkastukset sekä katselmukset
Rakentamista määräävät monet lait, määräykset sekä säädökset. Tästä syystä rakennusvalvonta seuraa rakentamista tarkasti. Vastaavan työnjohtajan velvollisuus on huolehtia, että rakennushanke toteutetaan rakennusteknisesti oikein. Lisäksi työnjohtaja huolehtii rakennushankkeen luvanmukaisuudesta sekä siitä, että ilmoitukset tehdään ajoissa ja katselmukset tilataan ajallaan.Tehtävien tarkastusten määrä vaihtelee hieman kunnasta riippuen, mutta ainakin seuraavat ovat yleisesti käytössä:

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton