OmaKastelli - kaikki tiedot aina mukana!

OmaKastelli on digipalvelu Kastelli-talon rakentajille ja Kastelli-talossa asuville. Helppokäyttöisestä palvelusta löydät kattavasti ja nopeasti omaa kotiasi koskevat tärkeät tiedot ajasta ja paikasta riippumatta.

750

Parempaa asiakaspalvelua 24/7

OmaKastelli on avoinna 24/7 ja aina mukanasi. Löydät sieltä vastaukset mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin vaikka keskiyöllä. Palvelu toimii kaikilla laitetyypeillä – myös mobiililaitteilla, jolloin kotisi tarpeelliset tiedot ovat aina mukanasi. OmaKastellin tavoitteena on parantaa entisestään asiakaspalveluamme, ja helpottaa sekä rakentamista että asumista.

Tutustu Kastelli-talojen mallistoon

Tilaa Kastelli-taloesite

OmaKastelli toimii älypuhelimessa, tabletilla sekä pöytäkoneella.OmaKastelli toimii älypuhelimessa, tabletilla sekä pöytäkoneella.

Työkalu rakentamisen seuraamiseen

OmaKastelli-digipalvelusta voit rakentamisaikana seurata kotisi valmistumista reaaliajassa, pysyä kartalla työvaiheista ja omista tehtävistäsi sekä mm. hallinnoida tilauksia ja seurata maksujen tilannetta. OmaKastellissa juuri sinun taloasi koskevat tiedot ovat saatavilla siististi digimuotoon tallennettuina yhdestä tietopaikasta.

Viikkokohtainen eteneminen tiedossa

Rakentamisprojektisi valmistumista voit seurata palvelun etusivulta, jossa talosi valmistumisaste näkyy selkeänä prosenttilukuna. Viikkokohtaisen projektisuunnitelman ja tehtävälistan perusteella tiedät tarkasti, missä vaiheessa kotisi rakentaminen on ja mitä seuraavaksi tapahtuu. OmaKastellista näet myös omat tehtäväsi. Valmiit tehtävät kuitataan tehdyiksi palvelussa – olipa tekijä sitten Kastelli tai sinä itse.

Henkilökohtainen viestintäkanava

OmaKastelli on viestintäkanava, jolla pidät kätevästi yhteyttä rakennusprojektisi aikana Kastelliin. Helppokäytöisellä käyttöliittymällä voit viestitellä Kastellille ja kaikki käydyt keskustelut arkistoituvat automaattisesti yhteen paikkaan kaikkien nähtäville. Kaikki Kastellin kanssa sopimasi asiat dokumentoidaan myös OmaKastelliin.

Tutustu Kastelli-talojen mallistoon

Tilaa Kastelli-taloesite

750

Maksuaikataulu ja muutokset yhdellä silmäykasellä

OmaKastellissa on reaaliaikainen maksujen ja muutosten näkymä. Siitä voit tarkistaa tulevat maksuerät ja sen, miten mahdolliset muutokset vaikuttavat hintaan. Näin pysyt helposti kartalla myös rakennusprojektisi raha-asioista.

Työkalu asumisen kustannusten seurantaan

Asumisaikana voit seurata OmaKastellissa mm. omaa veden-, sähkön- ja lämmönkulutustasi, dokumentoida remontteja ja tehtyjä huoltotoimenpiteitä kätevästi suoraan palveluun kännykkäkamerakuvina, teksteinä tai liitetiedostoina. Näin talon tärkeät tiedot tallentuvat yhteen tietopaikkaan.

Sähköinen huoltokirja

OmaKastelli sisältää valmiin omakotitalon sähköisen huoltokirjan, joka helpottaa ja selkeyttää kotisi ylläpitoa vuosien kuluessa. Huoltokirjasta näet kotisi huolto-, ylläpito- ja tarkastustyöt, ja saat halutessasi niistä muistutuksia. Voit myös itse muokata huolto-ohjelmaa OmaKastelli -palvelussa. Säilytä kotisi arvo dokumentoimalla sen ylläpito ja remontit digimuodossa OmaKastelli -palveluun. Voit siirtää OmaKastelli-palvelun halutessasi talon uudelle omistajalle.

Tarjouksia ja alennuksia

OmaKastellin kautta pääset hyödyntämään Kastelli-rakentajan Tukun tarjoukset ja alennukset. Palvelussa voit selata Tukun tarjouksia, tehdä tarjouspyyntöjä ja vahvistaa tilauksia. Näet sieltä myös avoimet tarjouspyyntösi ja reaaliaikaisen tilaushistoriasi.

Tutustu Kastelli-talojen mallistoon

Tilaa Kastelli-taloesite

OmaKastelli-digipalvelu lyhyesti

• Helppokäyttöinen digipalvelu
• Toimii kaikilla päätelaitteilla, myös mobiililaitteilla
• Kertoo kotisi valmistumisasteen selkeänä prosenttilukuna
• Rakentamisajan dokumentit, aikataulut ja viestintä yhdessä paikassa
• Kuvien tallennus suoraan palveluun
• Tiedot maksueristä ja mahdollisten muutosten vaikutuksista hintaan
• Pääsy Kastelli-rakentajan Tukun tarjouksiin ja alennuksiin
• Oman kodin huolto- ja kulutustiedot sekä materiaalitiedot tallessa
• Siirrettävissä myöhemmin talon uudelle omistajalle
 
Julkaistu
5.1.2018