Kastellin Collection-sisustusvalikoima on tehty asiakkaita kuunnellen
Uusi tuoteluettelo on nyt julkaistu

Kastelli-talojen Collection-tuoteluettelo on jokaisen Kastellin muuttovalmiin kodin ostajan apuväline. Tuoteluettelossa on kaikki Kastellin taloihin saatavilla olevat sisustustuotteet aina seinämaaleista lattialistoihin. Vuoden 2018 Collection-tuoteluettelo on nyt julkaistu.

Uuden tuoteluettelon sisällön on suunnitellut Kastellin sisustusvastaava Annu Lahtinen yhdessä tavarantoimittajien ja asiakkaiden kanssa.

Collection-tuoteluettelon avulla asiakkaiden on helppo tehdä sisustusvalinnat, sillä vaihtoehdot ovat asiantuntijoiden valitsemia. Lopputulos on aina ajaton ja trendikäs, Lahtinen sanoo.

Sisustusvastaava on tarvittaessa myös talonrakentajien tukena valitsemassa uuden kodin sisustuslinjaa. Osa asiakkaista valitsee sisustuksen itsenäisesti Kastellin Collection-tuoteluettelosta, mutta toisinaan rakentajat kysyvät
Lahtisen mielipidettä esimerkiksi materiaalivalintojen valinnassa.

Tutustu Kastelli-talojen mallistoon

Tilaa Kastelli-taloesite

750

Vuoden 2018 sisustustrendeissä on haettu inspiraatiota luonnosta

Uudessa Collection-tuoteluettelossa on otettu huomioon vuoden 2018 tärkeimmät trendit sekä asiakkaiden toiveet.

– Inspiraatiota haetaan nyt selkeästi luonnosta ja värimaailma menee entistä luonnonmukaisempaan suuntaan. Erityisesti beigen, hiekan ja ruskean eri sävyt ovat tulevana vuonna pinnalla, Lahtinen sanoo.

Skandinaavinen vaalea ja yksinkertaistettu sisustustyyli ei ole poistumassa muodista, mutta niiden rinnalle alkaa tulla myös runsaampia värejä ja muotoja. Vaaleiden sävyjen kanssa halutaan sekoittaa tummempia värejä, kuten syvänvihreää ja terrakottaa, jotka tuovat terästystä myös skandinaaviseen sisustukseen.
 

Trendivärit ovat parhaimmillaan pieninä annoksina

– Esimerkiksi Tikkurilan vuoden 2018 väri on punasavea muistuttava ”ruukku”. Itse ottaisin tämän värin mukaan sisustukseen pienesineillä ja esimerkiksi sisustustyynyillä, Lahtinen kertoo.

Collection-tuoteluettelon turvallisilla sisustusvalinnoilla saa trendikkään ja ajattoman kodin. Suomalaiseen makuun sopii skandinaavinen ja vaalea koti, mutta halutessaan väreillä voi leikitellä enemmänkin!

Tutustu Kastelli-talojen mallistoon

Tilaa Kastelli-taloesite

 
Julkaistu
5.1.2018