• Etusivu
  • Talo

Turvaa koti helposti ja luotettavasti

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Abloy Oy
Päivitetty 07.12.2022
201712_51225.jpg

Yale Doorman -älylukko mahdollistaa kodin lukituksen sekä kulun hallinnan ja seuraamisen. Se on suunniteltu tekemään arjesta huoletonta ja sujuvaa. Oletpa kotona, töissä tai lomalla, voit luottaa siihen, että sinulle arvokkaat asiat ovat aina turvassa.

Yale Doorman lukitsee oven automaattisesti sen sulkeuduttua, jolloin ei tarvitse miettiä, jäikö ovi lukitsematta. Lukon sisäänrakennettu hälytin ilmoittaa siihen kohdistuvista murtoyrityksistä. Hälytys on mahdollista saada myös oven aukaisuista. Mobiilisovelluksen avulla voi vastaanottaa älypuhelimeen tiedon siitä, kun lapsi on päässyt koulusta turvallisesti kotiin.

Avaimeton ratkaisu

Abloyn Yale Doorman toimii ilman avainta. Kotiovi on mahdollista avata helposti koodilla, kulkutunnisteella tai kaukoavaimella. Lisäämällä Yale Doormaniin erillisen Verisuren SmartLock-moduulin kodin lukitusta on mahdolista ohjata myös älypuhelimella.

Mobiilisovelluksen avulla pienten lasten vanhemmat voivat halutessaan seurata lasten liikkumista ja vastaanottaa esimerkiksi tiedon siitä, kun lapsi on päässyt koulusta turvallisesti kotiin. Kulkurekisteri on niin ikään luettavissa matkapuhelimella.

Avaimettomuus ei ainoastaan lisää turvallisuutta, vaan se tekee elämästä sujuvampaa.

Enää ei tarvitse kantaa huolta avainten kadottamisesta.

201712_51228.jpg

Kadonnut kulkutunniste voidaan poistaa käytöstä välittömästi milloin vain. Käyttäjäkoodien ja kulkutunnisteiden hallinnointi on helppoa.

Luomalla tilapäisen kulkukoodin esimerkiksi remontti- tai huoltomies pääsee sisään ilman, että tarvitsee itse olla paikalla tai kätkeä avainta ovimaton alle. Työt sujuvat sovitusti ilman ylimääräistä vaivaa. Väliaikainen koodi on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen koodi lakkaa toimimasta.

Yale Doormanin ominaisuudet

Automaattinen lukinta
Toiminto lukitsee oven automaattisesti sen sulkeuduttua.

Kadonnut kulkutunniste
Koti säilyy turvattuna katoamisesta huolimatta, koska kulkutunniste voidaan poistaa käytöstä välittömästi.

Tilapäinen koodi
Mahdollisuus antaa käyttöön tilapäinen koodi, joka on voimassa vuorokauden ajan.

Turvallisuus
Sisäänrakennettu hälytin ilmoittaa lukkoon kohdistuvista murtoyrityksistä. Valittavissa on myös turvatila, joka antaa hälytyksen oven aukaisusta.

Ääniopastus
Ääniopastus opastaa vaihe vaiheelta suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi muutoksissa esimerkiksi kulkutunnistetta poistettaessa.

Kestävyys
Lukko on suunniteltu kestämään pohjoismaisia olosuhteita, kylmää, kuumaa, lunta, sadetta, pölyä, likaa ja hiekkaa.

Yhteensopivuus
Älylukko on Verisure-yhteensopiva ja sen voi päivittää Verisuren Smartlock-paketilla, jolloin kodin lukitusta voi ohjata Verisuren mobiilisovelluksella.

201712_51227.jpg

Älylukon asennus

Yale Doorman on asennettavissa niin vanhoihin kuin uusiinkin oviin. Asennuksen voi hoitaa joko itse tai antaa asennus Yale Doorman -partnerien hoidettavaksi. Asennustyökaluiksi riittävät ruuvien katkaisua varten pihdit, ristipääruuvimeisseli ja pakkauksen mukana toimitettavat kuusiokoloavain. Yale Doorman on asennettavissa suoraan OneFit-porauksella varustettuihin oviin. Jos ovesi on Onefit-porauksella, on oven nykyinen lukkorunko joko LC102- tai LC190-lukkorunko. Tähän poraukseen Yale Doorman -lukkorunko sopii suoraan ilman oven työstämistä.

Tarkista lukon sopivuus oveesi
Asennusohjeet
Käyttöohjeet

Vinkkejä asennukseen

Abloy Oy
Talo
lukitus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

202211_80162.jpg
Nämä viisi asiaa jokaisen tulisi miettiä oman kodin lukituksesta
Mitä kodin lukituksen valinnassa tulee ottaa huomioon? Mikä on juuri minun kotiini sopivin lukitusjärjestelmä? Nykyisin lukitukseen on useita eri vaihtoehtoja ja valinnanvaikeus saattaa hämmentää. Ajantasainen lukitus on tärkeä osa kodin turvallisuutta. Lukitusta valitessa on hyvä ottaa huomioon paitsi turvallisuus, myös käytännöllisyys. Erilaisilla perheillä on erilaisia mieltymyksiä ja tarpeita. Osa haluaa älylukituksen, toinen mekaanisen lukituksen ja kolmas molemmat. Kaikenlaiset yhdistelmät ovat mahdollisia.Entä millainen älylukko olisi sitten tarpeisiinne juuri sopiva? Lue tästä artikkelista, mikä lukitusjärjestelmä sopii parhaiten kotiisi. Voit myös tehdä artikkelin loppupuolelta löytyvän testin, jolla testaat, mikä älylukko sopii tarpeisiisi parhaiten.
20193_56740.jpg
Autosi lukitus aukeaa elektronisesti, miksei kotisi?
Teknologia on arjessamme kaikkialla. Mieti, mitä laitteita käytät päivittäin, ja miten ne ovat helpottaneet elämääsi. Harva avaa enää auton ovea mekaanisella avaimella, ja useimmilla työpaikoilla on käytössä elektroniset avainlätkät. Nyt digitaalinen kodin lukitus on tätä päivää.Älypuhelimet ja tietokoneet ovat arkipäiväistyneet ja ilman niitä toimiminen tuntuisi lähes mahdottomalta. Nopeasti kasvava kotien automatisointi ja varustaminen erilaisilla älylaitteilla tavoittelee turvallisuuden lisäksi elämisen helppoutta ja huolettomuutta. Kotien automaatiosta onkin tullut uusi trendi, jossa viihtyisyys, turvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat arkipäivää. Älylukko on tärkeä osa älykotia.
20155_43515.jpg
Uuden ajan älylukko helpottaa arkea
Meniköhän ulko-ovi lukkoon? Tuliko avaimet mukaan? Enää ei tarvitse murehtia avainten ja lukituksen kanssa. Yale Doorman on tehty helpottamaan arkipäivääsi. Se on uusi elektroninen lukko kotien ulko-ovien lukintaan. Vahva rakenne ja materiaali kestävät hyvin vaativiakin sääolosuhteita. Valaistusta näppäimistöstä on apua hämärässä tai pimeässä.
20218_71925.jpg
Tulevaisuuden lukitusratkaisut helpottamaan kulkemista kodeissa
Koulujen alkaminen, lapset ja avaimet – eikä aikaakaan, kun avaimet hukassa. Avaimia ei näy eikä kuulu, mikä tietää pahimmassa tapauksessa lukoston uudelleensarjoittamista ja rahan menoa. Onneksi arjen avuksi on tullut moderneja lukitusratkaisuja, jotka helpottavat elämää. Perinteisen mekaanisen avaimen rinnalla on nyt uusia, käteviä ja turvallisia tapoja avata kodin ovi. Digitaaliset ja avaimettomat ratkaisut valtaavat alaa ja ovien lukituksia. Mistä on kyse?
202012_67900.jpg
Kuinka kotisi pysyy turvassa, kun et ole paikalla?
Kuinka suojaat kotisi, kun olet lähdössä lyhyelle lomamatkalle tai vaikka vain kesämökin rauhaan?
20163_45716.jpg
Onko ovi varmasti lukossa?
Tuttu tilanne? Enää ei kuitenkaan tarvitse miettiä menikö ulko-ovi lukkoon, sillä uusi älylukko hoitaa lukituksen automaattisesti puolestasi. Lukon voit aina avata koodilla, kulkutunnisteella tai älypuhelimellasi.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton