Turvaa koti helposti ja luotettavasti

Yale Doorman -älylukko mahdollistaa kodin lukituksen sekä kulun hallinnan ja seuraamisen. Se on suunniteltu tekemään arjesta huoletonta ja sujuvaa. Oletpa kotona, töissä tai lomalla, voit luottaa siihen, että sinulle arvokkaat asiat ovat aina turvassa.

Yale Doorman lukitsee oven automaattisesti sen sulkeuduttua, jolloin ei tarvitse miettiä, jäikö ovi lukitsematta. Lukon sisäänrakennettu hälytin ilmoittaa siihen kohdistuvista murtoyrityksistä. Hälytys on mahdollista saada myös oven aukaisuista. Mobiilisovelluksen avulla voi vastaanottaa älypuhelimeen tiedon siitä, kun lapsi on päässyt koulusta turvallisesti kotiin.

Yale_Doorman5_1600x900

Avaimeton ratkaisu


Abloyn Yale Doorman toimii ilman avainta. Kotiovi on mahdollista avata helposti koodilla, kulkutunnisteella tai kaukoavaimella. Lisäämällä Yale Doormaniin erillisen Verisuren SmartLock-moduulin kodin lukitusta on mahdolista ohjata myös älypuhelimella.

Mobiilisovelluksen avulla pienten lasten vanhemmat voivat halutessaan seurata lasten liikkumista ja vastaanottaa esimerkiksi tiedon siitä, kun lapsi on päässyt koulusta turvallisesti kotiin. Kulkurekisteri on niin ikään luettavissa matkapuhelimella.

Avaimettomuus ei ainoastaan lisää turvallisuutta, vaan se tekee elämästä sujuvampaa.

Enää ei tarvitse kantaa huolta avainten kadottamisesta.

abloy_yale_doorman_verisure_557x557

Kadonnut kulkutunniste voidaan poistaa käytöstä välittömästi milloin vain. Käyttäjäkoodien ja kulkutunnisteiden hallinnointi on helppoa.

Luomalla tilapäisen kulkukoodin esimerkiksi remontti- tai huoltomies pääsee sisään ilman, että tarvitsee itse olla paikalla tai kätkeä avainta ovimaton alle. Työt sujuvat sovitusti ilman ylimääräistä vaivaa. Väliaikainen koodi on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen koodi lakkaa toimimasta.

Yale Doormanin ominaisuudet

Automaattinen lukinta
Toiminto lukitsee oven automaattisesti sen sulkeuduttua.

Kadonnut kulkutunniste
Koti säilyy turvattuna katoamisesta huolimatta, koska kulkutunniste voidaan poistaa käytöstä välittömästi.

Tilapäinen koodi
Mahdollisuus antaa käyttöön tilapäinen koodi, joka on voimassa vuorokauden ajan.

Turvallisuus
Sisäänrakennettu hälytin ilmoittaa lukkoon kohdistuvista murtoyrityksistä. Valittavissa on myös turvatila, joka antaa hälytyksen oven aukaisusta.

Ääniopastus
Ääniopastus opastaa vaihe vaiheelta suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi muutoksissa esimerkiksi kulkutunnistetta poistettaessa.

Kestävyys
Lukko on suunniteltu kestämään pohjoismaisia olosuhteita, kylmää, kuumaa, lunta, sadetta, pölyä, likaa ja hiekkaa.

Yhteensopivuus
Älylukko on Verisure-yhteensopiva ja sen voi päivittää Verisuren Smartlock-paketilla, jolloin kodin lukitusta voi ohjata Verisuren mobiilisovelluksella.

abloy_yale_doorman_kollaasi_400x750

Älylukon asennus

Yale Doorman on asennettavissa niin vanhoihin kuin uusiinkin oviin. Asennuksen voi hoitaa joko itse tai antaa asennus Yale Doorman -partnerien hoidettavaksi. Asennustyökaluiksi riittävät ruuvien katkaisua varten pihdit, ristipääruuvimeisseli ja pakkauksen mukana toimitettavat kuusiokoloavain. Yale Doorman on asennettavissa suoraan OneFit-porauksella varustettuihin oviin. Jos ovesi on Onefit-porauksella, on oven nykyinen lukkorunko joko LC102- tai LC190-lukkorunko. Tähän poraukseen Yale Doorman -lukkorunko sopii suoraan ilman oven työstämistä.

Tarkista lukon sopivuus oveesi
Asennusohjeet
Käyttöohjeet

Vinkkejä asennukseen

 
Julkaistu
12.2.2018