Uusi omakotitalo vähällä vaivalla

Omakotirakentamisen trendi on jo pitkään painottunut tehdasvalmisteisten talopakettien rakentamiseen. Ja tähän on syynsä. Asukkaiden tarpeiden mukaan räätälöidyt pakettiratkaisut tarjoavat monia etuja: kodista tulee yksilöllinen, rakentaminen on kustannustehokasta ja hankkeen vaiheet etenevät mutkattomasti. Tehtaalla valmistetut rakennusosat takaavat korkeatasoisen laadun ja asennus työmaalla käy nopeasti suunnitellun aikataulun mukaisesti.
 

Sujuva yhteistyö suunnittelusta toteutukseen

Rakennusprojektin aloittaminen saattaa tuntua työläältä ja aikaa vievältä, jota se aikoinaan on ollutkin. Tämän päivän rakentamisessa korostuvat rakentamisen helppous ja vaivattomuus. Tilaajan kannalta tärkeintä on valita talovalmistaja huolella. Ammattiosaaminen, kokemus, luotettavuus ovat ne tekijät, jotka varmistavat onnistumisen projektissa.

Jetta-Talo on valmistanut koteja jo yli 30 vuoden ajan ja on yksi Suomen merkittävimmistä puutaloja valmistavista talotehtaista. Yksilölliset talomallit, konsernin oma sahalaitos sekä korkean ammattitaidon omaava asentajaverkosto yhdessä varmistavat, että jokainen Jetta-koti rakennetaan laadukkaasti täysin asukkaiden toiveiden mukaan.

Jetta-edustaja on mukanasi koko rakennusprojektin ajan. Ennen varsinaisen tilauksen tekoa hän käy vielä kanssasi yksityiskohtaisesti läpi talopakettisi toimitussisällön, sekä tarvittaessa räätälöi toimituksen valmiusasteen sinun toiveidesi mukaan. Näin tiedät tarkasti mitä talopakettisi sisältää ja mitä mahdollisia lisähankintoja sinun tulee vielä tehdä. Jos sinulle jää hankintoja tehtäväksi, auttaa edustaja myös hankkimaan tarvittavat palvelut ammattitaidolla ja edullisesti.

Millainen on sinulle sopivin toteutustapa?

Valitse malleista
Voit valita mieleisesi talon kolmesta eri tyylistä: moderni, klassinen ja perinteinen, ja näiden mallistojen useista eri vaihtoehdoista. Valmiiksi suunnitellut talot ovat toteutusta vaille valmiita, mutta voit tarvittaessa tehdä myös muutoksia mieleiseesi malliin.

Omat kuvat?
Unelmiesi koti voidaan toteuttaa myös omien suunnitelmiesi pohjalta. Ammattilaisemme auttaa yksityiskohtien hiomisessa ja suunnitelmien konkretisoinnissa. Sitten toteutamme kotisi juuri sellaisena, kuin sinä sen haluat.

Suunnitellaan yhdessä
Onko sinulla mielessäsi koti, joka on niin yksilöllinen, että valmiit talomallit eivät yllä sen tasolle? Suunnittelijamme piirtää juuri sinun talosi toiveidesi pohjalta. Yhdessä vangitsemme haaveesi toimivan ja energiatehokkaan talon muotoon.

Ideoita uuteen kotiin: Tilaa ilmainen esite

Tee kodin rakentaminen sinulle ja perheellesi mahdollisimman helpoksi

Jetta-Talo on tunnettu kestävistä rakenneratkaisuista, laatumateriaaleista ja tinkimättömästä työn jäljestä. Inspecta Sertifiointi Oy onkin myöntänyt Jetta-Talolle SFS-EN ISO 9001:2000 laatusertifikaatin, joka koskee kaikkia toiminnan osa-aluieita: myyntiä, suunnittelua, valmistusta ja asennusta.

Jätä yhteydenottopyyntö

 
Päivitetty
29.8.2018