Suojaa talosi vesivahingolta ja säästä selvää rahaa


Vesivahinko on tänä päivänä kodin suurin vahinkoriski. Valtion teknillisen tutkimuskeskuksen selvityksen mukaan eniten vesivahinkoja sattuu omakotitaloissa. Valtaosaosa vesivahingoista aiheutuu putkistossa tapahtuvista vuodoista, jonka yleisimmät aiheuttajat ovat putkiston vanheneminen, korroosio sekä materiaali- ja työvirheet. Useimmiten vuoto on talon alapohjan putkistossa, joskus myös välipohjassa tai seinissä. Tilastoissa korostuu nykyään erityisesti liitosvuodot, joita voi esiintyä vesikalusteissa ja käyttövesiputkien yhdistämisliitoksissa. Liitosvuotojen ongelmana on se, että huonosti tehty liitos ei aina paljastu painekokeessa ja se voi irrota vasta muutaman vuoden sisällä asennuksesta. Mitä pienempi vuoto, sitä pidempään se saa tehdä tuhojaan ennen kuin se havaitaan.

Suomen suosituin vesivuotovahti nyt syystarjouksessa

InnoSuomi-palkitulla Leakomaticilla on pitkä kokemus omakotitalojen vuototurvaamisessa ja yrityksen tuotteita on asennettu yli 14 000 erikokoiseen kiinteistöön. Uusinta tekniikkaa edustaa neljännen sukupolven Leakomatic M4i, jonka keskiössä on laatu, tarkkuus, helppokäyttöisyys ja laajennettavuus tarpeiden mukaan. Leakomaticin asennuksen jälkeen vesivahingon riski on olematon, talo pysyy kuivana ja säilyttää jälleenmyyntiarvonsa.

Leakomatic M4i vesivuotovahti nyt huippuhintaan!
Leakomaticin syyskampanja on nyt käynnissä. Kampanjan aikana Leakomatic M4i vesivuotovahti nyt -20%. Lisäksi M4i lisävarusteet -10 %. Toimi nopeasti ja hanki talollesi markkinoiden paras suoja kaikilta vesivahingoilta.

Vesivahinkojen estäminen tapahtuu Leakomaticilla kolmen jatkuvatoimisen vuototestin avulla automaattisesti, eikä laitetta tarvitse erikseen tarkkailla. Vuodon sattuessa laite sekä hälyttää että katkaisee vedentulon suuren vahingon ehkäisemiseksi. Leakomatic ilmoittaa myös minkälaisesta vuodosta on kyse ja tallentaa tapahtuman järjestelmän lokiin. Hälytyksen voi kuitata itse paikan päältä tai etänä ja vapauttaa kiinteistön vedensaannin.

Leakomatic M4i erottaa toiminnassaan normaalin vedenkäytön ja mahdollisen tippa- tai piilovuodon. Leakomatic suorittaa myös jokaisen vuorokauden aikana tiiviystestin, joka varmistaa, että talossa ei esiinny piilovuotoja. Järjestelmä on äärimmäisen tarkka, sillä se pystyy havaitsemaan vuodon, joka vastaa ainoastaan teelusikallista puolessa tunnissa. Leakomaticin voi napin painalluksella myös asettaa lepotilaan, jos on tarvetta kastella nurmikkoa tai pestä autoa. Poissa-tilassa Leakomatic ei salli vedenkäyttöä olleenkaan.

Leakomatic-vesivuotovahti on ohjattavissa sekä paikallisesti että etänä ilmaisen sovelluksen avulla.Leakomatic-vesivuotovahti on ohjattavissa sekä paikallisesti että etänä ilmaisen sovelluksen avulla.

Leakomaticin ohjaus onnistuu helppokäyttöisellä näytöllä, joka voidaan myös liittää toiseen taloautomaatio- tai hälytysjärjestelmään. Valikoimassa on myös paine- ja lämpötila-antureita, joilla voidaan valvoa vesikiertoista lattialämmitystä tai pattereita.

Leakomatic M4i:n ohjaus onnistuu myös älypuhelimella ja tietokoneella Leakomatic Cloud pilvipalvelun avulla. Sen avulla voidaan vaihtaa asetustiloja, vastaanottaa hälytysviestejä ja kuitata hälytyksiä, muuttaa asetuksia ja seurata talon vedenkäyttöä sekä reaaliajassa että halutulta ajanjaksolta. Sovelluksen erityisenä etuna on, että sillä voi hallita useampia laitteita ja käyttäjiä samanaikaisesti eli käyttöoikeuksia voi jakaa kaikille perheenjäsenille tai huoltoliikkeelle.

Leakomatic Cloud -sovelluksella voit pitää silmällä kotiasi ajasta ja paikasta riippumatta.Leakomatic Cloud -sovelluksella voit pitää silmällä kotiasi ajasta ja paikasta riippumatta.

Säästöä myös vesilaskussa ja vakuutusmaksuissa

Leakomatic voi pelastaa talon isolta vesivahingolta, säästää vesilaskussa ja myös pienentää vakuutusmaksuja. Yhä useampi vakuutusyhtiö huomioikin Leakomaticin hankinnan talon turvaksi ja myöntää alennuksia kodin ja irtaimiston vakuutusmaksuihin. Esimerkiksi Fennia myöntää Leakomaticin hankkineelle seuraavat edut rakennuksen ja irtaimiston vakuutusmaksuihin: 50 %:n alennus ensimmäisen vuoden maksusta ja 20 %:n alennus seuraavana neljänä vuonna. Kysy lisää vakuutusyhtiöltäsi.

Vesivahinkojen korjaus on usein kallista ja aikaa vievää. Usein rakenteita joudutaan purkamaan, kuivattamaan ja uusimaan suurelta alalta, jolloin asuminen vaikeutuu jopa kuukausiksi.Vesivahinkojen korjaus on usein kallista ja aikaa vievää. Usein rakenteita joudutaan purkamaan, kuivattamaan ja uusimaan suurelta alalta, jolloin asuminen vaikeutuu jopa kuukausiksi.

Jätä yhteydenottopyyntö


 
Julkaistu
29.10.2018