Kahdeksan askelta oikean lämpöpumpun löytämiseen

1. Rakennuksen tarkastus

Millainen rakennus on, johon lämpöpumppu halutaan asentaa? STIEBEL ELTRONIN asiantuntija ja jälleenmyyjä selvittävät rakennetiedot ja tilankäyttömuuttujat. Jälleenmyyjät löytyvät täältä.

Tilaa STIEBEL ELTRON maalämpöesite

2. Lämmityskuorman laskenta

Lämmitysenergian tarve määrittyy asunnon pinta-alan ja eristystehokkuuden perusteella. STIEBEL ELTRONin asiantuntijat laskevat aina ensin lämmityslaitteiston ihannekapasiteetin.

3. Halutut toiminnot

Mitä toimintoja lämpöpumppuun halutaan? Lämmitys, kuuma vesi, ilmanvaihto, viilennys, aurinkoenergiajärjestelmän liittäminen – STIEBEL ELTRON -ammattikumppanit neuvovat mielellään ja tarkasti kaikista mahdollisuuksista ja niillä saatavista säästöistä.

4. Lämpöpumpun asennuspaikka

STIEBEL ELTRON maalämpöpumput voidaan asentaa tekniseen tilaan tai sen puuttuessa tarvittaessa kodinhoitohuoneeseen tai muuhun ääniteknisesti toissijaisen tilaan, missä on lattiakaivo. Ulkoilma-vesilämpöpumppu säästää tätä tilaa sisällä, sillä lämpöpumppuyksikkö asennetaan tyypillisesti rakennuksen ulkopuolelle, joko seinän viereen tai kauemmas puutarhaan. Jos tilaa on käytettävissä, mallistosta löytyy myös sisälle asennettavat ulkoilma-vesilämpöpumput. Näin kaikki lämmitystekniikka on sisällä suojassa kuten maalämpöjärjestelmissä.

5. Lämpöpumpun tyyppi

STIEBEL ELTRON -tuotevalikoimasta valitaan vaiheiden 1–4 perusteella kohderakennukseen optimaalinen ja yksilöllinen lämpöpumppuratkaisu.

Oikein mitoitettu lämpöpumppu toimii energiatehokkaimmin.Oikein mitoitettu lämpöpumppu toimii energiatehokkaimmin.

6. Yksilöllinen tarjous

Jälleenmyyjät laskevat sitovan tarjouksen kaikista syntyvistä kustannuksista, esittelevät tarjouksen yksityiskohtaisesti ja tarvittaessa järjestävät kaikki suoritettavat työt.

Tilaa STIEBEL ELTRON maalämpöesite

7. Palvelut läheltä

Paikallinen STIEBEL ELTRON -ammattikumppani suorittaa laitteen käyttöönoton, tarjoaa teknistä päivystystä 24 h puhelinpalvelun kautta sekä takaa nopean varaosien saannin.

8. Takuulupausten pitäminen

Takuutilanteet hoidetaan nopeasti ja tehokkaasti – ilman jahkailua. Asiakaspalvelu huolehtii laitteistostanne ja takaa nopean ja vaivattoman käsittelyn.

Tilaa STIEBEL ELTRON maalämpöesite

Jätä yhteydenottopyyntö lämpöpumpuista


 
Julkaistu
8.1.2018