Tuo talven saunahetkiin tunnelmaa Enston valaisimilla

Saunominen on tärkeä osa suomalaisten arkea ja juhlaa. Talvipäivän ulkoilujen, työ- tai juhlapäivän jälkeen, mikä onkaan mukavampaa kuin rentoutua saunomalla. Pimeät illat ja kiristyvä pakkanen saavat talvella kaipaamaan saunan lämpöä ja tunnelmaa. Olipa kyseessä talvinen aamu- tai iltasauna, ulkona on hämärää ja luonnonvalon määrä on vähäinen. Hyvin suunnitellulla valaistuksella luot saunaan kauniin tunnelman, jossa viihtyy koko perhe. Tunnelmallinen valaistus, lempeät löylyt, vihdan tai tervan tuoksu, näkymä ikkunasta talviseen maisemaan saavat yhdessä aikaan sen oikean saunatunnelman.

Tunnelmaa ja tilantuntua saunavalaistuksella

Enston saunavalaisinvalikoimasta löydät sopivat valaisimet saunasi valotarpeisiin. Sauna voidaan valaista monella eri tapaa ja valaisinten sijoittelulla luot erilaisia tunnelmia. Valaisimet voidaan sijoittaa tuomaan tunnelmallista valoa epäsuorasti seinän puupintojen kautta heijastamalla tai lauteiden alle tuomaan hämyisää tunnelmaa.

Oikein sijoitettuna valaisimet luovat tilantuntua pieneenkin saunaan ja tuovat esiin kauniisti saunan muotoja ja puupintoja. Enston saunavalaisinvalikoimasta löydät sopivimmat valaisimet saunaasi - tunnelmaa ja miellyttävää valoa sinne missä sitä eniten tarvitaan.

Tilaa Enston saunavalaisimia verkkokaupasta >>

 

"Enston saunavalaisimilla

rentouttavaa tunnelmaa ja

miellyttävää valoa."

Enston saunavalaisinvalikoimasta valaisin perinteiseen ja moderniin saunamaailmaan

Monipuolisessa valikoimassa on vaihtoehtoja perinteisestä AVH11.2 saunavalaisimesta puuritilöineen - moderneihin AVD5 kuituvalaisimiin. Enston laadukkailla saunavalaisimilla luot miellyttävän valaistuksen saunaasi ja rentouttavaa tunnelmaa. Valikoimasta löydät sopivat valaisimet valaisemaan sekä löyly- että pesuhuoneen.

AVH11 on saunavalaistuksen klassikko. Pitkäikäinen, aito ja alkuperäinen.  
Saunavalaisimien klassikko on suunniteltu erityisesti yksityisiin saunoihin kestämään ja valaisemaan lukuisia löylyjä. Häikäisysuoja on mäntyä niin kuin suomalaiseen saunaan sopiikin ja sävytettävissä saunasi sävymaailmaan sopivaksi.

AVH15 on se modernimpi saunavalaisin, joka voidaan asentaa kulmaan, seinälle, vaakaan tai pystyyn. Monipuolinen valikoima eri tarpeisiin valaisemaan saunasi miellyttävällä valolla. Häikäisysuojana haapa- tai mäntypuinen ritilä, joka voidaan sävyttää saunan värimaailmaan sopivaksi. Helppo asentaa.

AVD5 on monikäyttöinen yhdistelmävalaisin, jossa yhdistyvät LED- ja kuituvalaisimen hyvät ominaisuudet. Rakenteensa ansioista valaisinta voi käyttää saunatilojen lisäksi sekä sisä- että ulkotiloissa ja myös niissä erikoistiloissa, joissa itse valaisinta ei voi sijoittaa sinne mihin valoa halutaan. Kuidun avulla valo johdetaan haluttuun kohteeseen ja kuidut kestävät hyvin saunan korkeita lämpötiloja. AVD5 on helppo asentaa.

Katso lisätietoja saunavalaisimista:
Ensto eDual, video AVD5 valaisimen mahdollisuuksista >>
 

AVH11-valaisin.AVH11-valaisin.
AVD5-yhdistelmävalaisin.AVD5-yhdistelmävalaisin.
 
Päivitetty
7.12.2017