Valo luo juhlan

Airam on yksi Suomi 100 -hankkeen virallisista yhteistyökumppaneista. Juhlavuonna 2017 Airam tuo valolla iloa suomalaisten arkeen.

Suomen 100. juhlavuosi huipentuu itsenäisyyspäivään kuudes joulukuuta. Juhlavuoden kunniaksi Airam tuo suomalaisten suosikkikoristevalot koteihin sinivalkoisissa väreissä. Juhlamerkinnällä varustetut tuotteet ovat myynnissä tavarataloissa ja marketeissa ympäri Suomen.

Led-kynttilät, valolanka, lankapallosarja, Airam-termos, taskulamput.Led-kynttilät, valolanka, lankapallosarja, Airam-termos, taskulamput.
  • Suomen itsenäisyyttä on perinteisesti juhlistettu asettamalla kaksi sinivalkoista kynttilää ikkunaan itsenäisyyspäivänä. Led-kynttilät ovat turvallinen tapa jatkaa tätä pitkää perinnettä.
  • Paristoilla ja ajastimella toimivaa led-valolankasarjaa juhlistavat sinivalkoiset nauhat. Minni ja Milja led-lankapallosarjoissa valo on ohuella puuvillalangalla päällystettyjen pallojen sisällä. Minni-sarja toimii paristoilla ja Milja-sarja verkkovirralla.
  • Duo 100 led-sarja sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Sinivalkoisella led-sarjalla rakennat kauniin kokonaisuuden esim. havujen kanssa.
  • Perinteisestä Airam-termoksesta on tehty juhlaversio sotavuosina lääkintävoimille tehdyn mustan termospullon innoittamana. Teräskuoren sisällä on edelleen lasinen sisuspullo ja korkki aitoa korkkia.
  • Retro-henkinen litteä taskulamppu tuo monelle muistoja mieleen lapsuudesta. Nyt taskulappu toimii AA-paristoilla ja valonlähteenä on pitkäikäinen led.
Suomi100_44_web
 
Päivitetty
1.12.2017