• Etusivu
  • Rakentaminen

Kosteudenhallintakoordinaattori-PRO

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö TTS-Kehitys Oy
Päivitetty 14.12.2018
201711_51018.jpg

Kosteudenhallintakoordinaattori -PRO

29.1.2019 klo 9.00 - 16.00. Aloituspäivä Hämeenkylänkartanossa, Juustenintie 1, Vantaa

Vantaa 29.1.2019 -

Hakuaika 10.12.2018 - 24.1.2019

Toimiala
Talonrakennus ja kiinteistö

Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on vahva rakennusalan koulutus ja kokemus sekä edellytykset toimia kosteudenhallintakoordinaattorin tehtävissä. Kosteudenhallintakoordinaattorilta edellytetään tyypillisesti vastaavaa pätevyyttä, kuin kohteen vastaavalta työnjohtajalta.

Sisältö
Vahvan osaamisen pohja kosteudenhallintaan liittyvän rakennusfysiikan koulutuksella. Mielenkiintoiset caset tekevät päivästä erinomaisen hyödylliset:
- Rakennusfysiikka 29.1.2019.
- Rakennusfysiikka, kosteudenhallinta 30.1.2019.

Kosteudenhallintakoordinaattorikoulutus (sisällössä huomioitu kaavaillun FISE:n kosteudenhallintakoordinaattoripätevyyden alustavissa kaavailuissa olevat asiat):
- Suunnitteluvaiheenohjaus ja valvonta 5.2.2019.
- Työmaatoteutuksenohjaus ja valvonta 6.2.2019.
- Käyttöönottovaiheenohjaus ja valvonta 12.3.2019.
- Kosteudenhallintakoordinaattorin tehtävät 19.3.2019.
- Seminaaripäivä/ Näyttötyö, useita mahdollisuuksia vuodessa.

PRO-osaajanlisäpäivät, joilla syvennetään osaamista:
- Märkätilarakentaminen 13.3.2019.
- Erityisosa-alueet ja kosteudenhallinnanjohtaminen 9.4.2019.

Koulutus henkilökohtaistetaan huomioiden aiemmin hankittu osaaminen. Opiskelija osallistuu koulutukseen siinä puitteissa, mitä ammattitaidon vahvistaminen edellyttää. Koulutus muodostuu koulutuspäivistä, tentistä sekä näyttötyöstä.

Tavoitteet
Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa ja syventää opiskelijan valmiuksia toimia kosteudenhallintakoordinaattorina ja opettaa hyödyntämään Kuivaketju10:n mukaista toimintamallia.

Lisätietoja:


2.550 € + alv. (sisältäen koulutuksen, lounaat ja kahvit)


Peruutusmaksu peruutettaessa viimeistään kahta viikkoa ennen koulutuksen alkua 25 %, sen jälkeen 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistuja jää kokonaan tulematta, siitä ennakolta ilmoittamatta tai keskeyttää koulutuksen, veloitamme koko hinnan.


Lisätietoja: Opintosihteeri: Mia Tokkari, 044 7143 722, mia.tokkari@tts.fi


Kehitys- ja asiakkuuspäällikkö: Jukka Jaakkola, 040 712 5048, jukka.jaakkola@tts.fi

TTS-Kehitys Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Työntekijät työmaalla
Työtehoseura kouluttaa rakentamaan
TTS (Työtehoseura) tarjoaa monipuolista koulutusta työelämän ja yritysten tarpeisiin. Monipuolisesta koulutustarjonnasta myös yksittäiset henkilöt löytävät ammatillista koulutustarjontaa. TTS:llä on rakentamiseen ja siihen läheisesti liittyvään sisustamiseen sekä puutarhan rakentamiseen ja hoitoon liittyvää koulutustarjontaa. Lisäksi TTS tutkii, testaa, kehittää ja suunnittelee asumiseen ja toimivaan arkeen liittyviä ratkaisuja.Lisää koulutuksesta ja tutkimustoiminnasta
20107_22620.jpg
Viilennä vihreällä, pidä pörssi plussalla
Helteisen sään nostaessa asuntojen sisälämpötiloja nousee myös sähkönkulutus. Huoneisiin tuodaan tuulettimia ja jäähdyttäviä ilmastointilaitteita. Ilman lisälaitteittakin sähkönkulutus nousee; kylmälaitteet joutuvat tekemään rankasti töitä pitääkseen ruuat viileinä ja pakasteet jäässä.Kuumalla säällä kylmälaitteen sähkönkulutus voi nousta huomattavasti. Kun käyttöympäristön lämpötila nousee 25 asteesta 32 asteeseen, kasvaa kylmälaitteen sähkönkulutus 25 - 40 prosenttia. Helteellä myös laitteiden käyttöhäiriöt lisääntyvät, kun lämpötilaero laitteen sisällä verrattuna ympäristön lämpötilaan on normaalia suurempi.
Seinän tasoitus
Koulutusta työelämän ja yritysten tarpeisiin
TTS on vuonna 1924 perustettu valtakunnallinen koulutus-, tutkimus- ja kehittämisorganisaatio. TTS:n toiminta-ajatuksena on parantaa asiakkaiden osaamista, tuottavuutta ja hyvinvointia.TTS:n monipuolinen koulutustarjonta palvelee sekä yksittäisten henkilöiden ammatillista kouluttautumista että yritysten kanssa räätälöityä henkilöstökoulutusta. TTS kouluttaa noin 200 henkilön voimin vuosittain yli 7000 henkilöä yhä paremmiksi ammattilaisiksi vaativiin tehtäviin asiakasyrityksissämme.Lisää TTS koulutuksesta..
20133_34215.jpg
Taipuisa, ääntä vaimentava ja asennusystävällinen ilmanvaihdon kanavajärjestelmä Vallox Blue Sky
Vallox BlueSky ilmanvaihdon kanavajärjestelmäVallox BlueSky on taipuisa, ääntä vaimentava ja asennusystävällinen ilmanvaihdon kanavajärjestelmä. Asennuksen nopeus ja vähäinen kanavaosien tarve tekevät Vallox BlueSky -kanavasta edullisen ratkaisun sekä uudisrakennukseen että saneeraukseen.Tilaa ilmanvaihtoesite
23_P_19741.jpg
Kestävä Kivitalo -palkinto 2009
Oululainen rakennusliike Rakennus-Hanka Oy antoi Arkkitehtuuritoimisto Juha Paldanius Oy:lle toimeksi suunnitella arkkitehtuuriltaan ja materiaaleiltaan laadukkaan asuinkerrostalon, jonka pitää olla kilpailukykyinen myös hinnaltaan. Näin tehtiin 17 huoneiston As Oy Oulun Etumasto täydentämään Oulun vuoden 2005 asuntomessualuetta.Etumasto valmistui viime keväänä Toppilansaareen. Marraskuussa sille myönnettiin Kestävä Kivitalo –palkinto.– Palkinnon tarkoituksena on edistää hyvää ja kestävää kivirakentamista, jossa on käytetty mahdollisimman pitkälle paikalla rakentamisen menetelmiä, projektipäällikkö Pentti Lumme Kestävä Kivitalo -yritysryhmästä toteaa.Rakennus-Hanka Oy on keskittynyt omaperustaiseen asuntotuotantoon Oulun seudulla.– Me rakennamme perinteisesti paikalla niin paljon kuin se on mahdollista. Meillä on sekä ammattitaitoiset työntekijät että omat muotit ja kalustot. Näin esimerkiksi paikallavalut eivät vie sen enempää aikaa kuin elementeistä rakentaminen. Paikalla rakentaminen tarkoittaa laatua, jota asukkaatkin osaavat arvostaa, toimitusjohtaja Matti Eeronheimo toteaa.– Suunnittelijankin kannalta paikalla rakentaminen on parempi vaihtoehto. Se on hyvä ja onhan sen myös perinteinen tapa rakentaa, johtaja Juha Paldanius lisää.As Oy Oulun Etumastossa jopa parvekelaatat on valettu paikalla yhtä aikaa huoneistojen laattavalujen kanssa. Näin parvekelaatta on huoneiston lattian tasolla, mikä on pieni, mutta tärkeä lisä esteettömyyteen.
20225_78301.jpg
Vanhan keskuspölyn­imurin imuteho hiipuu, kotimaisella ratkaisulla imuroinnin iloa
Toimittajamme kotona Allawayn keskuspölynimuri on ainut alkuperäinen kalustus omakotitalossa, joka on rakennettu vuonna 1988. Talossa on vaihdettu lämmitysmuotoakin matkan varrella, mutta keskuspölynimurille ei ole koskaan tehty mitään. On tullut aika ottaa selvää, miten onnistuu keskuspölynimurin päivitys uuteen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton