Liunen väliovilla voi sisustaa

Sisustaminen on hauskaa, ja seinän sisään liukuvilla Liunen väliovilla saat täysin uuden ilmeen kotiisi. Olipa tarpeesi korostaa ovea, tai saada se mahdollisimman huomaamattomaksi, Liune on täydellinen ratkaisu. Helposti vaihdettava printattu kuva, lasinen printtikuvaovi, mustaksi maalattu, tai liitutaulupintainen ovi; vaihtoehtoja on lukemattomia. Tiesithän, että Liunella kaikki kotisi seinäpinnat ovat vapaassa sisustuskäytössä, kun ovi liukuu kokonaan seinän sisään!

Tilaa maksuton esite
 

Printti on painettavissa kaikkiin ovimateriaaleihin.Printti on painettavissa kaikkiin ovimateriaaleihin.

Liunen väliovi on paras valinta kodin kaikkiin sisätiloihin

  • Saat kotiisi jopa 3 m² lisätilaa/ovi
  • Parempi ääneneristys tuo viihtyvyyttä
  • Kotimainen Liune on lähellä Sinua

Loft-tehtaasta saneerattiin asuntoja

Loft-tehtaasta saneerattiin tyylikkäitä asuntoja. Lue, kuinka Liunen ovet täydentävät sisustuksen.
 

Liukuväliovet antavat tilaa sisustukselle ja Sinulle.Liukuväliovet antavat tilaa sisustukselle ja Sinulle.

Ainutlaatuinen, kotimainen #taskuovi

Olipa oma tyyli moderni tai perinteinen, tarve kylpyhuoneeseen, saunaan, keittiöön tai vaikkapa vaatehuoneeseen, löytyy Liunen valikoimasta sopiva ovi. Kaikki tyylikkäät ovet ja teräksinen elementtirunko valmistetaan Suomessa, kotimaan standardeja vastaaviksi.

Eristää ääntä paremmin

Tiesitkö, että seinän sisään liukuva ovi on jopa 30% paremmin ääntä eristävä kuin perinteinen kääntyvä ovi? Tämä ominaisuus ei varmasti ole haitaksi, kun kodin väliovia valitaan. Asumisen ja työskentelyn mukavuus lisääntyvät, kun rauhalliset tilat saadaan erotettua. Liunen ovet voi tilata suoraan verkosta, Liune toimittaa ne valmiina ja asennusystävällisenä tuotekokonaisuutena. Lopputulos on laadukas ja kestää aikaa.
 
Liune on ainutlaatuinen; mikään muu markkinoiden vastaava tuote ei tarjoa tehtaalla valmiiksi hitsattua teräselementtiä. Sinun ei siis tarvitse alkaa kokoamaan sitä itse osista, vaan elementti on jo valmiiksi tukeva ja takuulla kestävä. Asennus on nopeaa, ja ovilevyn voi halutessaan vaikka vaihtaa myöhemmin rakenteita purkamatta.

Lue lisää Liunen väliovista

Tilaa maksuton esite

Osta liukuvia väliovia verkkokaupasta
Magneettiprinttikuvan Liunen ovessa voit vaihtaa samalla kuin verhot.Magneettiprinttikuvan Liunen ovessa voit vaihtaa samalla kuin verhot.

Haluan lisätietoa


 
Julkaistu
16.4.2018