Ikkunat moderneilla kippi- ja liukuominaisuuksilla

Edistyksellinen Iccuna muuttaa suomalaisten mielikuvan ikkunoista ja ovista sekä niiden mahdollisuuksista. Valikoimaan kuuluvat ikkunat ja ovet moderneilla kippi- ja liukuominaisuuksilla. Uudenlaiset avausmekanismit auttavat rakentajaa toteuttamaan näyttäviä ovi- ja ikkunaratkaisuja kustannustehokkaasti sekä tekemään käytännöllisiä tilaratkaisuja erityisesti pienempiin asuntoihin.

Iccunan valikoimiin kuuluvat Keski-Euroopassa ja muualla Skandinaviassa suositut kippi-ikkunat, liukuovet ja -ikkunat sekä kus¬tannustehokkaasti toteutetut isot lasiseinät.
 

1
2jpg

Kippi-ikkuna

Kippi-ikkuna, josta käytetään myös nimitystä DK-ikkuna (Dreh-Kipp), on Euroopassa ja Skandinaviassa yleinen ikkunamalli ja se soveltuukin erinomaisesti monenlaisiin rakennuksiin. Kippi-ikkuna avautuu yläreunasta kipaten tai perinteisesti sivulle.

Kipattuna ikkuna mahdollistaa sisätilan tuulettumisen miellyttävästi ilman vedontunnetta. Kippi-ikkunan etu on se, ettei tavaroita tarvitse siirtää pois ikkunalaudalta tuulettamisen ajaksi. Kippi-asennossa tuulettaminen on myös turvallista ilman putoamisvaaraa.

Perinteisesti sivulle avattuna kippi-ikkuna on helppo ja nopea pestä. Kippi-ikkuna on kolmilasinen mutta yksilehtinen, joten pestäviä lasipintoja on vain kaksi. Lasituksesta riippuen kippi-ikkunan U-arvo on 0.8 – 1.4 W/m²K ja G-arvo on 0.37-0.644. 

Kippi-liukuikkuna

Kippi-liukuikkuna avautuu nimensä mukaisesti yläreunasta kipaten tai sivulle liu’uttamalla.
Kippi-liukuikkunassa on helppokäyttöinen, yhden käden avausmekanismi. Kääntämällä kahvan ylöspäin, ikkuna avautuu yläreunasta kipaten tuuletusasentoon. Kääntämällä kahvan keskiasentoon voi ikkunan liu’uttaa sivulle auki.
Kippi-liukuikkunassa on 6 lukituspistettä, joista jokaisella sivulla on vähintään yksi. Tämä varmistaa ikkunan tiiviin ja huolellisen sulkeutumisen.
Lasituksesta riippuen kippi-liukuikkunan U-arvo on 0.8 – 1.4 W/m²K ja G-arvo on 0.37-0.644. 

3

Lasiseinä - Kiinteä ikkuna

Näyttävän lasiseinän voit toteuttaa helposti kiinteällä ikkunalla. Kiinteällä ikkunalla voit rakentaa modernia suurta lasiseinää uskomattoman kustannustehokkaasti. Nauti kauniista maisemista ja luonnonvalosta suunnittelemalla lasiseinä, joka ulottuu lattiasta vaikka kattoon asti.

Iccunan kiinteällä ikkunalla voit toteuttaa markkinoiden suurinta lasipintaa – kooltaan jopa 4.0 x 2.6 metriä, jolloin lasi tuetaan välikarmilla. Ilman välikarmia Iccunan lasiseinän maksimikoko on 3.5 x 2.7 metriä.

4

Kiinteä ikkuna

Kiinteällä ikkunalla voit korvata avautuvan ikkunan paikassa, jossa ikkunaa ei arkikäytössä tarvitse avata. Kiinteä ikkuna on yksikertaisen tyylikäs. Nerokkaan kennorakenteen ansiosta kiinteä ikkuna on lämmin ja tiivis.
Kiinteiden ikkunoiden suosio on kasvussa ja sopivaan paikkaan valittu kiinteä ikkuna tuo rakentamiseen merkittävää kustannussäästöä. Iccunalta saat myös erilaisia kiinteän ikkunan ja kippi-ikkunan yhdistelmiä, joilla voit luoda uudenlaisia ikkunaratkaisuja.
Lasituksesta riippuen kiinteän ikkunan U-arvo on 0.8 – 1.4 W/m²K ja G-arvo on 0.37-0.644. 

Edistykselliset ominaisuudet

  • 100 % Tiivis
  • Vain kaksi pestävää pintaa
  • Käyttö yhdestä painikkeesta
  • 50 värivaihtoehtoa
  • Kierrätysmateriaalia
  • Huoltovapaa
  • Toimitusvarma
  • Määräystenmukainen
Iccuna Oy:ltä saat halutessasi myös kaiken kattavan asennuspalvelun.
 
Julkaistu
13.3.2019