Pax pyyhekuivaimet kaikkiin tiloihin

Sana pyyhekuivain luo monelle meille mielikuvan ylellisestä kylpyhuoneesta. Oletko koskaan miettinyt, että pyyhekuivain ei kuulu pelkästään kylpyhuoneeseen? Pyyhekuivainta voidaan käyttää tekstiilien kuivaamiseen myös muissa kodin tiloissa.

Eteinen, keittiö, makuuhuone

Pyyhekuivain eteisessä on täydellinen apu silloin kun ulkona on märkää ja ulkoiluvaatteet kastuvat usein. Pyyhekuivain keittiössä pitää astiapyyhkeet miellyttävän kuivina ja estää tehokkaasti sienten ja bakteerien kasvua, ja pitää astiapyyhkeet pidempään käyttökuntoisina. Pyyhekuivain makuuhuoneessa tarjoaa sinulle ihanan lämpimän aamutakin aina herättyäsi. Pyyhekuivain helpottaa elämääsi ja se tuo hyvää fiilistä ja pientä luksusta arjen keskelle.

1

Skandinaavinen muotoilu ja toiminta on huippuluokkaa

Perusajatuksena on aina ollut kehittää innovatiivisa tuotteita, joissa yhdistyy muotoilu ja toiminnallisuus. Hyvinä esimerkkeinä Nivå kombikuivain ja Momento™ ajastin, jonka avulla voit säästää jopa 75 prosenttia pyyhekuivaimen käyttämästä energiasta mukavuudesta tinkimättä.Perusajatuksenamme on aina ollut kehittää innovatiivisa tuotteita, joissa yhdistyy muotoilu ja toiminnallisuus. Hyvinä esimerkkeinä Nivå kombikuivain ja Momento™ ajastin, jonka avulla voit säästää jopa 75 prosenttia pyyhekuivaimen käyttämästä energiasta mukavuudesta tinkimättä.

Paxin laaja pyyhekuivainvalikoima

  • yli 30 eri pyyhekuivainmallia
  • yli 150 eri kokovaihtoehtoa
  • sähkötoimiset pyyhekuivaimet ajastimella tai ilman
  • kombikuivaimet
  • vesitoimiset pyyhekuivaimet

Vesi- ja/tai sähkötoimiset kombikuivaimet

Pax kombikuivaimet ovat vesitäytteisiä. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut mallit voidaan liittää joko lämpimään käyttöveteen tai lämmitysjärjestelmään. Kun kombikuivain liitetään lämmitysjärjestelmään, siihen voidaan liittää pyyhekuivainventtiili sekä Paxin ainutlaatuinen Momento™ sähkövastus, jossa on ajastin. Tällöin pyyhekuivainta voidaan käyttää kesäaikaan sähkötoimisena, kun lämmitysjärjestelmä ei ole käytössä. 

Pyyhekuivainta voidaan käyttää myös erikseen vedellä täytettynä sähkövastuksen kanssa ilman, että sitä liitetään osaksi muuta järjestelmää. Sähkövastukset ja pyyhekuivainventtiilit ovat lisätarvikkeita ja ne myydään erikseen.

2

Sähkötoimiset pyyhekuivaimet myös ajastimella

Luotettavat sähkötoimiset Pax pyyhekuivaimet lämmitetään vähän energiaa kuluttavan lämmityskaapelin avulla. Sähkötoimisia pyyhekuivaimia löytyy klassisista tikapuumalleista aina kääntyviin pyyhekuivaimiin ja pyyhekuivaimiin, joissa on erikseen 180 astetta kääntyvät tangot.
Paxin ainutlaatuinen Momento™ ajastin on saatavana useimpiin malleihin.

Vesitoiminen pyyhekuivain

Luotettava ja taloudellinen vesitoiminen pyyhekuivain. Asennetaan käyttövesi-/lämmitysjärjestelmään, joten kuivain on aina lämmin, kun käyttövesijärjestelmä tai lämmitysjärjestelmä on päällä. 

 
Päivitetty
20.11.2017