Ikkuna- ja oviremontti Alavus-tyyliin

Talvi ja pakkaset ovat edessä tänäkin vuonna. Ovatko kotisi ikkunat ja ovet nähneet jo liian monta tuulta ja tuiskua? Olisiko aika vaihtaa uudet energiatehokkaat Alavus Ikkunat ja Ovet?

Kuinka päästään alkuun

Alavus Ikkunat Oy:llä on pitkät perinteet ikkunoiden valmistukseen. Alavuden Rantatöysässä puusepäntuotteita on valmistettu ensimmäisen kerran tasan 100 vuotta sitten. Näihin vuosiin ja kokemuksiin pohjaten voimmekin siis rohkeasti suositella ja kertoa, että Alavudella on tietotaito laadukkaiden ikkunoiden ja ovien valmistukseen. Laadukkaan ikkunan tai oven voi pilata kuitenkin huono asennus, joten suosittelemme, että ikkunat ja ovet kannattaa tilata asennettuna ns. avaimet käteen periaatteella Alavus-tyyliin.

Ikkunoiden vaihtoprojekti lähtee vaivattomasti käyntiin, kun myyjä tulee paikanpäälle sovittuna ajankohtana ja mittaa vaihdettavat tuotteet. Yhdessä myyjän kanssa käydään läpi tuotteet ja niiden lisävarusteet sekä myös asennuksen sisältö. Näiden pohjalta myyjä tekee kokonaistarjouksen tuotteista ja asennuksesta.

Tilaussopimusten yhteydessä voidaan tehdä myös rahoitussopimus ikkunaremontin maksamisesta osissa. Rahoitus on nykypäivää ja se mahdollisuus kannattaa pitää avoimena, sillä koskaan ei tiedä mitä muita yllättäviä kulueriä voi tulla matkan varrella. 

Huomaa! Kotitalousvähennykseen tullee muutoksia ensi vuonna, jolloin saatavan kotitalousvähennyksen määrä pienenee. Kun ostat ikkunat vielä tänä vuonna, säästät selvää rahaa kotitalousvähennyksen muodossa!


Kun toimitusajankohta lähestyy..

Toimituksen lähestyessä lähettämöstä ollaan yhteydessä asiakkaaseen ja sovitaan tarkempi toimitusajankohta. Samalla ilmoitetaan myös asentajalle tuotteiden lastauspäivä, jolloin asentaja tietää sopia tarkan asennuspäivän.

Asentajat irrottavat vanhat tuotteet ja vievät ne muun asennusjätteen kanssa pois. Uudet tuotteet asennetaan ja viimeistellään asennussopimuksen mukaisesti. Asennuksen valmistuttua asiakas vastaanottaa asennustyön allekirjoittamalla vastaanottopöytäkirjan yhdessä asentajan kanssa. Kun työ on vastaanotettu, asiakas saa postissa laskun, jossa on eriteltynä asennustyön osuus mahdollista kotitalousvähennystä varten.

Tuotteilla ja asennuksella on luonnollisesti takuu. Ikkunoilla ja parvekeovilla on RYHT 2000 mukainen takuu (36 kk) valmistuksessa käytetyille materiaaleille ja valmistustyölle. Ulko-oville myönnetään kymmenen (10 ) vuoden suoranapysymistakuu ja kahden (2) vuoden rakennetakuu. Asennustyön takuu on kaksi vuotta asennuksesta. Toimituksen mukana tulee myös käyttö- ja huolto-ohjevihko, johon kannattaa tutustua ja säilyttää yhdessä muiden kodin tärkeiden papereiden kanssa.

Miksi ikkunat kannattaa vaihtaa?

Ikkunanvaihtoremonttia siirretään useasti vuosilla eteenpäin, vaikka ilmeinen tarve uusille ikkunoille on olemassa. Usein vakuutellaan, että ”vanhat ikkunat ovat ihan hyvät, ei ole tarvetta vaihtaa”. Vanhassa talossa ikkunat ovat kuitenkin huonoimmin lämpöä eristävä osa, jolloin lämmitysenergiaa menee vuoden mittaan paljon hukkaan. Vuositasolla uudet ikkunat saavat aikaan kustannussäästöä lämmityskuluissa n. 20-30 €/ikkunaneliö. Perusteita ikkunoiden vaihtoon ei kannata ajatella pelkästään rahan kautta vaan on muistettava, että uudet ikkunat lisäävät huomattavasti asumisviihtyvyyttä. Lisäksi nykyaikaisia ikkunoita on helppo käyttää ja pestä, eikä niiden läheisyydessä ole vedontunnetta.

Nyt ei siis kannata enää siirtää ikkunanvaihtoa, sillä yhteistyössä Alavus Ikkunoiden kanssa koko remontti hoituu vaivattomasti. Meiltä saat laadukkaat tuotteet, huolellisen asennuksen ja maksuaikaa!

Jätä yhteydenottopyyntö Alavus-ikkunoille 
Päivitetty
20.6.2019