Suomen nopeimmin kasvava välitysketju lanseerasi jälleen uudenlaisen konseptin


Kiinteistönvälitystä Suomessa viimeisen 3 vuoden ajan voimaperäisesti uudistanut Bo LKV on lanseerannut uudenlaisen Sneak Peek –palvelun. Termi tarkoittaa kurkistusta tulevaan ja kyseinen osio tarjoaakin tietoa asunnoista, jotka ovat juuri tulleet myyntiin, mutta eivät löydy vielä asuntoportaaleista.

Asunnonetsijöille tieto uudesta asunnosta ensimmäisten joukossa

Uuden osion kantavana ajatuksena on tarjota aktiivisille asunnonetsijöille mahdollisuus olla aivan ensimmäisten joukossa saamassa tieto uudesta asunnosta, jolloin asuntokaupat voivat syntyä hyvinkin nopeasti ja myyjän kannalta parhaaseen mahdolliseen hintaan. 
 
Bo LKV aloitti toimintansa noin 3 vuotta sitten ja tuli tunnetuksi häikäisevillä asuntokuvilla, jotka erottuivat edukseen muiden välitystoimistojen kuvista, joihin ei oltu yhtä paljon panostettu. Bo LKV:n välityskonseptiin on alusta asti kuulunut se, että jokainen myyntiin tuleva asunto stailataan alan parhaiden sisustussuunnittelijoiden toimesta ja valokuvaukseen käytetään vain kunkin alueen parhaita kuvaajia. Näiden toimenpiteiden sekä muita välitystoimistoja aktiivisemman digimarkkinoinnin ansiosta Bo LKV:n toteutuneet myyntiajat ovat olleet jopa puolet nopeampia kuin alalla keskimäärin.
 
Kauppalehden lokakuun numerossa kerrottiin Bo LKV:n olevan tällä hetkellä Suomen nopeimmin kasvava välitysketju ja se toimii jo pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen ja Turun alueella työllistäen yhteensä yli 70 henkilöä. Tämän vuoden ennustettu liikevaihto yrityksellä on noin 7 miljoonaa euroa.
 
Uusi Sneak Peek –osio löytyy osoitteesta www.bo.fi/sneakpeek
 
Julkaistu
13.11.2017