• Etusivu
  • Talo

Kosketusvapaat hanat ovat turvallisia ja helppoja käyttää

Ja auttavat säästämään vettä ja energiaa

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Oras Oy
Päivitetty 15.11.2017
201711_50885.jpg

Kosketusvapaiden hanojen valikoimasta löytyy useita tyylikkäitä ratkaisuja.

Vesi virtaa usein pidempään kuin sen tarvitsisi, se on kuitenkin yksi arvokkaimmista luonnonvaroistamme. Kosketusvapaat hanat helpottavat jokapäiväistä elämää – ekologisemmin. Veden virtaus loppuu automaattisesti, kun kädet otetaan pois hanan alta, säästäen vettä ja energiaa.

Varmatoimista kosketusvapautta

Julkisissa tiloissa toimivuutensa osoittanut kosketusvapaa hana on erinomainen valinta myös kotiin. Oraksen hanat ovat ajattomia ja nykyaikaisia muotoilultaan, ne on kehitetty mukavuutta ja kestävyyttä ajatellen ja ne tekevät vedenkäytöstä nautinnollisen kokemuksen.

Oraksen helppokäyttöiset kosketusvapaat hanat eivät ainoastaan paranna hygieniaa, vaan auttavat myös säästämään vettä ja energiaa. Voit säästää jopa 50 % vedenkulutuksessasi vaihtaessasi perinteisen hanasi kosketusvapaaseen – yksinkertaisesti siksi, että poresuutin päästää vähemmän vettä läpi ja sekoittaa siihen ilmaa, jolloin määrä tuntuu samalta. Lisäksi hana sulkeutuu, kun sensori ei ole aktivoitunut.

Nosta hygieniatasoa

Hyvä käsihygienia on ensisijaisen tärkeää mitä tulee bakteerien leviämiseen etenkin näin syksyllä, kun talvi lähestyy ja flunssakausi on käsillä. Kosketusvapaat hanat on helppo pitää puhtaana ja ne auttavat nostamaan hygieniatasoa merkittävästi. Koska hanaan ei tarvitse koskea, se pysyy puhtaana sormenjäljistä ja vesipisaroista. Lisäksi bakteerien leviäminen hanan pinnan kautta voidaan estää, näin kodin hygienia paranee merkittävästi.

Turvallisuus on myös etuna kosketusvapaissa hanoissa, etenkin kotitalouksissa, joissa on lapsia tai ikäihmisiä. Sensori aktivoi veden virtauksen havaitessaan kädet hanan alla, ja lopettaa sen automaattisesti. Lämpötilansäädin puolestaan pitää veden lämpötilan tasaisena.

Turvallisuus on myös etuna kosketusvapaissa hanoissa, etenkin kotitalouksissa, joissa on lapsia.
Turvallisuus on myös etuna kosketusvapaissa hanoissa, etenkin kotitalouksissa, joissa on lapsia.

Kosketusvapaus ja vipuhana yhdessä

Kosketusvapaat hanat kasvattavat suosiotaan kotitalouksissa toiminnallisuutensa ja ekologisuutensa ansiosta Välillä kuitenkin tulee tilanteita, joissa kosketusvapaa toiminto ei riitä - allas pitää täyttää tai hanasta halutaan kylmää juomavettä. Ratkaisu on hybridihana, jossa yhdistyy vipuhanan ja kosketusvapaan hanan parhaat ominaisuudet.

Oras Optimassa yhdistyvät vipuhanan ja kosketusvapaan hanan parhaat puolet.
Oras Optimassa yhdistyvät vipuhanan ja kosketusvapaan hanan parhaat puolet.
Oras Signa - keittiöhana, joka toimii sekä kosketusvapaasti että viputoimisena.
Oras Signa - keittiöhana, joka toimii sekä kosketusvapaasti että viputoimisena.
Kosketusvapaiden hanojen hyödyllisyyteen on herätty myös kotitalouksissa.
Kosketusvapaiden hanojen hyödyllisyyteen on herätty myös kotitalouksissa.

Hybridi, miten se toimii?

Kuvittele valmistavasi päivällistä keittiössä - pastaa ja lihapullia, sotku voi olla melkoinen. Hybridihanan kanssa kaikki keittiössä on helpompaa.

Voit täyttää pastaa varten astian kylmällä vedellä vipua käyttäen. Lihapullien valmistelun jälkeen voit pestä kätesi helposti käyttämällä kosketusvapaata toimintoa - hanan pysyessä puhtaana. Käyttäessäsi kosketusvapaata toimintoa saat haluamasi lämpöistä vettä esisekoitettuna. Kuvittele miltä hana näyttäisi, jos olisit käyttänyt vipua rasvaisilla käsilläsi. Kosketusvapaa toiminto tekee ruoanlaitosta hygieenisempää, kun hanaan ei tarvitse koskea käsillä, joilla on käsitelty raakaa lihaa.

Tutustu Oraksen laajaan hanavalikoimaan löytääksesi kotiisi parhaan ratkaisun.

Get Together. Oras Signan hybridiversiota voi käyttää myös kosketusvapaasti.
Get Together. Oras Signan hybridiversiota voi käyttää myös kosketusvapaasti.
Oras Oy
Talo
keittiö
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20225_78077.jpg
Älykodin hana- ja suihkuratkaisut
Äly on löytänyt tiensä moneen paikkaan jo kotioloissakin. Hanat ja suihkut eivät tee tästä poikkeusta. Oras SMART on Bluetooth-teknologialla toimiva vesikalustesarja, joka nostaa hygieenisyyden, käyttömukavuuden ja turvallisuuden uudelle tasolle – ja vähentää samalla veden ja energian kulutusta käyttömukavuudesta tinkimättä.
20203_63067.jpg
Jokainen osaa pestä kätensä, mutta osaatko pestä ne oikein?
Jokainen meistä osaa pestä kätensä - ainakin teoriassa, mutta miten kädet tulisi pestä jos niistä haluaa oikeasti puhtaat?Tiesitkö, että käsienpesu kestää keskimäärin vain alle kaksi sekuntia? Siinä ajassa täysin puhdasta ei kyllä tule. Tämä kannattaa pitää mielessä kun seuraavan kerran kättelet jotakuta. Jos ja kun haluat säästää perhettäsi ja itseäsi turhilta sairastumisilta, kannattaa käsien pesemiseen kiinnittää oikeasti huomiota.
20203_63659.jpg
Edistä käsihygieniaa kosketusvapaiden hanojen avulla
Ihminen altistuu päivittäin useille erilaisille viruksille, bakteereille sekä muille taudinaiheuttajille jo perus arjessaan. Mikäli taudinaiheuttajat pääsevät kehoomme nenän, suun tai silmien kautta, voivat ne johtaa ikäviin tartuntoihin ja pahimmillaan jonkinlaiseen tautikierteeseen.
20191_55814.jpg
Tiedätkö, millä laastilla kiinnität laatat?
Weberin laajasta kiinnityslaastivalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto eri käyttökohteisiin. Laaja valikoima ja selkeät pakkaukset helpottavat työskentelyä. Tiiviit muovipakkaukset mahdollistavat kiinnityslaastiemme kuljettamisen ja varastoimisen myös vaihtelevissa olosuhteissa.
20185_53255.jpg
Mitä jos palkkaisi avuksi sisustussuunnittelijan?
Oman kodin sisustaminen kuulostaa hauskalle projektille ja parhaimmillaan onkin sitä. Oletko koskaan ajatellut, että mitäpä jos ottaisit avuksi sisustussuunnittelijan tai saisit neuvoja ja vinkkejä ammattitaitoiselta myyjältä? Ammattihenkilöllä on paras tuntemus eri materiaalien sekä värien yhdistelemisestä, tuotteiden toimivuudesta ja ominaisuuksista. Kun saat hyviä vinkkejä ammattilaiselta, lopputuloksesta tulee taatusti toimiva.Tulikiven valikoimasta löydät upeat sisustuskivet jokaiseen kohteeseen kylpyhuoneesta keittiöön, saunan kiukaat ja suuren valikoiman tulisijoja. Näistä löytyy varmasti jokaiseen kotiin omat tuotteet. Näitä kaikkia tuotteita yhdistämällä, tulee sisustuksesta yhtenäinen ja harmoninen.
20199_59892.jpg
Miten vältät huonon led-valaistuksen?
Led-valaisimet ovat energiatehokkaita ja hyviä kotien ja toimistojen sekä muiden tilojen valaisijoita. Tehokkuushuumassa ja ledien hintoja vertaillessa saattaa tulla tehneeksi virhehankinnan, jos muutamat perusasiat eivät ole tiedossa.Tässä 10 kohdan lista, jonka avulla saat vältettyä huonot valinnat led-valaistuksen ostamisessa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton