Imurit verstaalle ja rakennustöihin

Rakennuspuuhissa pölyltä, roskilta ja lialta ei voi välttyä. Eri materiaalien työstämisestä syntynyt puu- ja eristepuru sekä kipsi- ja betonipöly ovat kuitenkin useimille perusimureille liikaa. Irtoaineksen lisäksi myös kiinnityslaastien ja tasoitemassojen siivous vaativat käytettävältä imurilta erikoisominaisuuksia. Boschin tehokkailla ja helppokäyttöisillä kuiva- ja märkäimureilla pidät työskentelypaikan siistinä.
 

Bosch kuivaimuri1

Kompakti kuivaimuri siistiin työskentelyyn

Boschin kuivaimuri EasyVac 3 mahdollistaa joustavan työskentelyn myös vaikeasti saavutettavissa paikoissa ohuen rakosuulakkeen ja 2,2 metrin pituisen johdon ansiosta. Liittäessäsi sähkötyökalun imuriin, kytkeytyy imuri automaattisesti päälle ja pois päältä käyttäessäsi työkalua.
EasyVac 3:een on saatavilla kattava tarvikevalikoima, joka mahdollistaa lukuisat eri käyttösovellukset ja erilaisten materiaalien imuroinnin. Imurin säiliö on optimoitu sähkötyökalujen kanssa käytettäväksi.

Letkun ja tarvikkeiden kätevän kiinnityksen ansiosta pölynimurin varastointi vie vain vähän tilaa. Kaikkia tarvittavia tarvikkeita säilytetään suoraan pölynimurissa ja ne ovat näin aina käden ulottuvilla imuroitaessa. Yleisadapteri mahdollistaa suoran pölynpoiston Home Bosch & Garden -sähkötyökaluilla työskenneltäessä.
1233034

Märkäimurilla vesi pois lattialta

Bosch AdvancedVac 20 on automaattisella käynnistys-/sammutustoiminnolla sekä puhallustoiminnolla varustettu märkä- ja kuivaimuri. Myös tässä mallissa, kytkeytyy imuri automaattisesti päälle ja pois päältä käyttäessäsi työkalua. Suurten vesimäärien poisto imurin säiliöstä onnistuu helposti tyhjennysventtiilin kautta. AdvancedVac 20 on turvallinen käyttää, sillä antistaattinen letku minimoi sähköpurkaukset.
 

bosch_markaimuri


Tarvikkeita säilytetään suoraan pölynimurissa, niin että ne ovat koko ajan käytettävissä imuroinnin aikana. Kun imuria ei käytetä, johtoa ja letkua voidaan säilyttää tilaa säästävällä tavalla.

Bosch AdvancedVac 20 imuria voidaan käyttää suoraan erityyppisiin kohteisiin, sillä sisäänrakennettu patruunasuodatin hoitaa sekä märkä- että kuivasuodattamisen ilman että suodatinta on vaihdettava. Imurissa on myös puhallustoiminto lehdille tai lian poistamiseen vaikeasti saavutettavista paikoista. Kapea rakosuulake ja 2,2 metrin pituinen johto mahdollistavat joustavan työskentelyn.


Bosch imurit löydät verkkokaupasta
 
1233401
 
Päivitetty
22.2.2019