HIRSIKALLIONTIE, ESPOO

Komea talo,
joka sai suojakseen terveen katon

KATTOJEN KUNKKU 2018 -REMONTTIKOHDE

TOTEUTUS /
Eliittikatot Oy

Komean kuoren alla voi piillä yllätys, joskus ikäväkin sellainen.

Tässä talossa yläpohjan rakenteet eivät päässeet tuulettumaan, koska ilman kierrolle ei yksinkertaisesti oltu tehty reittejä – räystäät olivat täysin ummessa ja höyrynsulku oli asennettu väärälle puolelle eristeitä! Kyllä, aivan totta; eristeiden päällä olevan vanerin ja kattoruoteiden välissä oli rakennusmuovi.

king_of_roofs_2018_hirsikalliontie_eliittikatot9

Kuntokartoitus paljasti virheet

Ongelmiahan tuollaisesta syntyy, lahoa olikin kerennyt tulla jonkin verran. Onneksi asiantunteva kuntokartoitus paljasti virheet ennen kuin tilanne eteni katastrofiksi, ja katto on vielä kohtuullisin ponnistuksin korjattavissa.

king_of_roofs_2018_hirsikalliontie_eliittikatot5
king_of_roofs_2018_hirsikalliontie_eliittikatot8_450x254

Hengittävät ja terveet materiaalit tilalle

Purimme lahot ja märät materiaalit pois ja asensimme uutta, tervettä tilalle. Vesikatteen ja kiinteän levyrakenteen väliin teimme 50 mm tuuletustilan ja sen päälle asensimme hengittävän Divorol -aluskatteen. Vaativimpiin paikkoihin asensimme aluskatteeksi kumibitumikermin. Aluskatteen ja vesikatteen väliin toteutetulla ristikkäisrakenteella hoitui tuuletukset kuntoon. Sitten tulikin uuden vesikatteen vuoro; Ormax Protector+ -betonitiilet kruunaavat koko komeuden!

Tässä kohteessa perusosaaminen ei olisi riittänyt. Jokainen vaihe oli sen verran vaativa, että kokemus, maltti ja valtava osaamisen määrä takasivat laadukkaan tuloksen.

Tässä on talo ja sen päällä katto, josta on iloa vielä pitkäksi aikaa!

Katso kohteen muutos

logo_eliittikatot

Eliittikatot on tehnyt kattoja suomalaisiin koteihin pian 20 vuotta.

Eliittikatot on remontoinut tuhansien kotien katot sekä tehnyt moninkertaisen määrän kuntokartoituksia. Vuonna 2017 Eliittikatot arvioi remontoivansa noin 800 kattoa.

Eliittikatot on RALA-sertifioitu yritys sekä kuuluu Luotettava Kumppani -ohjelmaan. Suomen Asiakastieto on myöntänyt Eliittikatoille Suomen Vahvimmat Platina 2013-2017 -sertifikaatin. Myös Kauppalehti on noteerannut yrityksen arvostetuilla Menestyjäyritys 2017 ja Kasvuyritys 2017 -sertifikaateilla. Käytännössä sertifikaatit ovat merkkejä vakaasta toiminnasta ja luotettavuudesta.

Eliittikattojen ammattitaito on huomioitu myös käytännössä aikaisemmin, sillä vuosina 2014 ja 2017 Eliittikatot voitti tämän ”Kattojen kunkku” -kilpailun. www.eliittikatot.fi

Toteuttaa kattoremontit alueilla: Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala, Etelä-Savo, Etelä-Karjala, Päijät-Häme, Kanta-Häme, Etelä-Suomi, Pohjois-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Länsi-Suomi, Kymenlaakso, Pääkaupunkiseutu, Varsinais-Suomi.
 

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
30.10.2017