• Etusivu
  • Talo

HIRSIKALLIONTIE, ESPOO

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Ormax Monier Oy
Julkaistu 30.10.2017
2959_913285543_2017103013224.jpg

Komea talo, joka sai suojakseen terveen katon

KATTOJEN KUNKKU 2018 -REMONTTIKOHDE

TOTEUTUS /
Eliittikatot Oy

Komean kuoren alla voi piillä yllätys, joskus ikäväkin sellainen.

Tässä talossa yläpohjan rakenteet eivät päässeet tuulettumaan, koska ilman kierrolle ei yksinkertaisesti oltu tehty reittejä – räystäät olivat täysin ummessa ja höyrynsulku oli asennettu väärälle puolelle eristeitä! Kyllä, aivan totta; eristeiden päällä olevan vanerin ja kattoruoteiden välissä oli rakennusmuovi.

Kuntokartoitus paljasti virheet

Ongelmiahan tuollaisesta syntyy, lahoa olikin kerennyt tulla jonkin verran. Onneksi asiantunteva kuntokartoitus paljasti virheet ennen kuin tilanne eteni katastrofiksi, ja katto on vielä kohtuullisin ponnistuksin korjattavissa.

2959_913285543_201710301322.jpg

Hengittävät ja terveet materiaalit tilalle

201710_50726.jpg

Purimme lahot ja märät materiaalit pois ja asensimme uutta, tervettä tilalle. Vesikatteen ja kiinteän levyrakenteen väliin teimme 50 mm tuuletustilan ja sen päälle asensimme hengittävän Divorol -aluskatteen. Vaativimpiin paikkoihin asensimme aluskatteeksi kumibitumikermin. Aluskatteen ja vesikatteen väliin toteutetulla ristikkäisrakenteella hoitui tuuletukset kuntoon. Sitten tulikin uuden vesikatteen vuoro; Ormax Protector+ -betonitiilet kruunaavat koko komeuden!

Tässä kohteessa perusosaaminen ei olisi riittänyt. Jokainen vaihe oli sen verran vaativa, että kokemus, maltti ja valtava osaamisen määrä takasivat laadukkaan tuloksen.

Tässä on talo ja sen päällä katto, josta on iloa vielä pitkäksi aikaa!

Katso kohteen muutos

2959_913285543_2017103013132.jpg
20176_49389.jpg
https://www.eliittikatot.fi

Eliittikatot on tehnyt kattoja suomalaisiin koteihin pian 20 vuotta.

Eliittikatot on remontoinut tuhansien kotien katot sekä tehnyt moninkertaisen määrän kuntokartoituksia. Vuonna 2017 Eliittikatot arvioi remontoivansa noin 800 kattoa.

Eliittikatot on RALA-sertifioitu yritys sekä kuuluu Luotettava Kumppani -ohjelmaan. Suomen Asiakastieto on myöntänyt Eliittikatoille Suomen Vahvimmat Platina 2013-2017 -sertifikaatin. Myös Kauppalehti on noteerannut yrityksen arvostetuilla Menestyjäyritys 2017 ja Kasvuyritys 2017 -sertifikaateilla. Käytännössä sertifikaatit ovat merkkejä vakaasta toiminnasta ja luotettavuudesta.

Eliittikattojen ammattitaito on huomioitu myös käytännössä aikaisemmin, sillä vuosina 2014 ja 2017 Eliittikatot voitti tämän "Kattojen kunkku" -kilpailun. www.eliittikatot.fi

Toteuttaa kattoremontit alueilla: Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala, Etelä-Savo, Etelä-Karjala, Päijät-Häme, Kanta-Häme, Etelä-Suomi, Pohjois-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Länsi-Suomi, Kymenlaakso, Pääkaupunkiseutu, Varsinais-Suomi.

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Ormax Monier Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20196_58616.jpg
Aluskatteen asennus
Aluskate on tärkeä osa kattoa ja on tarkoitettu kestämään katolla yhtä kauan kuin varsinaisen katemateriaalikin. Sitä ei tule jättää pitkäksi aikaa säälle yms. ulkopuolisille rasituksille alttiiksi. Aluskate ei ole tarkoitettu rakennusaikaiseksi sääsuojaksi vaan rakennus tulee sääsuojata erikseen. Aluskatteen asennuksen jälkeen varsinainen kate tulee asentaa mahdollisimman nopeasti, mielellään muutaman viikon kuluessa.
20071_3216.jpg
Kaunis ja kestävä tiilikate
Tiilikatto on Suomen suosituin, uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis ja kestävä laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen.
20072_3476.jpg
Tiilikatto nostaa talosi arvoa!
Tiilikatto on Suomen suosituin uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen. Lafarge Roofing Oy:n avaimet käteen -paketti on uskomattoman kätevä ja helppo tapa tehdä tiilikatto. Katon ostajan tarvitsee vain valita tiilimalli ja väri, me hoidamme asennuksen luotettavasti!
20149_41005.jpg
Nollaenergiatalo tuottaa energiaa ulospäinkin
Mikä on nettonollaenergiatalon ja lähes nollaenergiatalon ero?Nettonollaenergiatalo on rakennus, joka tuottaa uusiutuvaa energiaa käytettäväksi talon ulkopuolella yhtä paljon kuin se käyttää taloon tuotua energiaa. Nettonollaenergiatalo voi perustua joko käytettävään energiaan tai käytettävään primäärienergiaan. Talon ulkopuolisella käytöllä tarkoitetaan energian syöttämistä esimerkiksi sähköverkkoon, sähköauton lataamista tai aurinkolämmön käyttöä viereisissä rakennuksissa samassa taloyhtiössä.Lähes nollaenergiatalo (Rakennusten energiatehokkuusdirektiivi EPBD) on rakennus, jonka energiantarpeesta katetaan merkittävä osa rakennuksessa tai sen läheisyydessä tuotettuna uusiutuvana energiana. Uusiutuviin polttoaineisiin perustuva kaukolämpö lasketaan rakennuksen läheisyydessä tuotetuksi uusiutuvaksi lämpöenergiaksi, mutta sähkön ja lämmön yhteistuotannon sähköä ei lasketa uusiutuvaksi sähköenergiaksi. Uusiutuvia energialähteitä ovat mm. aurinkolämpö, aurinkosähkö, talossa tai sen läheisyydessä talon tarpeisiin tuotettu tuulivoima ja maalämpöjärjestelmällä maasta tuotettava maalämpö.
20093_15468.jpg
Fenestran ulko-ovet
Fenestran ovimallisto tarjoaa remontoijille ja rakentajille rohkeita, persoonallisia ja käytännöllisiä ratkaisuja. Fenestra valmistaa ovet korjausrakentajien tarpeisiin myös määrämittaisina. Määrämittaisen oven asentaminen vanhaan oviaukkoon on helppoa ja nopeaa. Valitse kotiisi sopiva malli laajasta valikoimastamme. Fenestran ovikatalogissa on mainittu kunkin ovityypin minimi- ja maksimikoko.Ovet toimitetaan noin 4-5 viikon kuluessa, myös värilliset ja erikoismittaiset mallit. Asennus- ja hoito-ohjeet saat tilaamiesi ovien mukana. Ikkunoiden uusimisen yhteydessä on mahdollista tilata Fenestralta myös ovien asennuspalvelu. Muistathan, että voit hyödyntää kotitalousvähennyksenä jopa 6000 euroa asennustyöstä.
Talon vierusta
Sadevesijärjestelmän ja -viemäröinnin
Ongelma on yleinenAivan tavallinen maallikkokin huomaa ongelman, jos syöksytorvesta sateella valuva vesi menee ohi sadevesiviemärikaivosta. Samoin huomataan, jos syöksytorvea on jatkettu rumasti jatkoputkella niin, että vesi saataisiin kaivoon. Näitä näkee uusissa rakennuksissa kuitenkin paljon. Miksiköhän?Lisätietoa sadevesijärjestelmästäJätä yhteydenottopyyntö

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton