Puusaunan oma valmispiippu

Hyvä piippu tehostaa tulisijan toimintaa. Kevyt hormi lämpenee nopeasti ja ilma kiertää hyvin pyöreässä, eristetyssä hormissa. Siitä syntyy hyvä veto. Schiedel-valmispiippu on luotettava ja paloturvallinen hormiratkaisu saunojen tulisijoihin.
 Upea, kirkas RTS on näyttävä Saunapiipun värivaihoehto.

Upea, kirkas RTS on näyttävä Saunapiipun värivaihoehto.

Schiedel Saunapiippu on täysin valmiiksi nimenomaan saunoihin suunniteltu pakettiratkaisu. Se on markkinoiden ainoa saunapiippu, jossa on käytetty pelkästään keraamista eristettä. Niinpä se säilyttää ominaisuutensa kovissakin lämpötiloissa. Eristämättömään liitosputkeen integroitu adapteri muuttaa piipun täysieristeelliseksi ja tekee piipusta ehdottoman höyrytiiviin.

Schiedel Saunapiipun värit ovat upea, kirkas RST ja näyttävä musta.
 

Schiedel Saunapiippu sopii yleisesti käytössä oleviin kiukaisiin, joissa lähtö on kooltaan Ø115 mm. Piipun pituus on 2,4 m ja se toimitetaan kahdessa laatikossa. Tarvittaessa piippua voidaan myös jatkaa erikseen myytävillä hormijaksoilla tai siihen voidaan liittää myös piippusäiliö, jossa pesuvesi lämpenee nopeasti ja kätevästi. Saatavana myös erillinen Ø120 mm lähtöön soveltuva adapteri.

Saunapiipun osat limittyvät päällekkäin siten, että hormijaksojen ulkokuoren urospontti tulee ylös- ja naaraspontti alaspäin. Sisäputken pontit tulevat silloin päinvastaiseen suuntaan ja näin mahdollinen sade- tai kondenssivesi ei pääse valumaan piipun eristeeseen. Hormijaksojen kiinnitykseen ei tarvita erillisiä kiinnityspantoja, eikä saumoihin tarvita tiivistysmassaa. Piippua ei saa koteloida.

Katso lisätietoja sekä asentajista että piipun korjaajista eri puolella Suomea

Tutustu tarkemmin Schiedel hormeihin:
Tilaa ilmainen esite!

Miksi Schiedel Saunapiippu on hyvä valinta?
- Katso video!

 
Julkaistu
4.6.2018