Permeter Smooth on näyttävä ja turvallinen teräspiippu

Moderni, täysin sileä teräspiippu Permeter Smooth miellyttää sisustajan silmää. Moderni, kevyt ja turvallinen teräspiippu on paras ratkaisu myös tulisijaa vaihdettaessa tai kun olemassa olevaan kotiin halutaan ensimmäistä kertaa tulisija.

Pannaton, sileä, Permeter Smooth teräspiippu soveltuu kaikenlaisiin sisustuksiin ja tulisijaväreihin.Pannaton, sileä, Permeter Smooth teräspiippu soveltuu kaikenlaisiin sisustuksiin ja tulisijaväreihin.

Puulämmitteisiin tulisijoihin tarkoitettu CE-merkitty Permeter Smooth on kestävä ja turvallinen, huolella testattu teräspiippuratkaisu. Paloturvallisen piipun ainutlaatuinen keraaminen eriste on sintraantumaton ja piippu on testattu lämpötilaluokkaan T600. CE-merkinnän lisäksi tuote on testattu myös yläpohjan eristepaksuudella 600 mm.

Upea, täysin sileä teräspiippu Permeter Smooth on monipuolisine värivaihtoehtoineen niin ammattisisustajien kuin omaa kotiaan suunnittelevien suosikki vuodesta toiseen. Tyylikkäänä ja ajattomana se sopii liitettäväksi tyyliltään hyvin monenlaisiin tulisijoihin, niin perinteisempään kuin hyvin moderniinkin kotiin.

Permeter Smooth-teräspiippujen värivaihtoehdot ovat harjattu ruostumaton teräs, musta, harmaa ja valkoinen. Hormikoot ovat Ø 130, 150, 180 ja 200 mm.

Permeter Smooth on tarkoitettu liitettäväksi tulisijaan päältä. Hormikoossa Ø150 mm on vaihtoehtona myös mustana saatava jalallinen taka-/sivuliitos.Permeter Smoothin hienostuneet värivaihtoehdot ovat harjattu
ruostumaton teräs, musta, harmaa ja valkoinen.

Permeter Smoothin hienostuneet värivaihtoehdot ovat harjattu ruostumaton teräs, musta, harmaa ja valkoinen.

Kätevä tulisijaa vaihdettaessa

Toisinaan vanha hormi on järkevintä korvata uudella. Vaihdettaessa puhtaammin polttavaa, energiatehokkaampaa, kätevämmän kokoista tai paremmin sisustukseen sopivaa tulisijaa entisen tilalle on aina varmistettava myös vanhan hormin kunto ja toimivuus. Joskus vanha hormi on järkevintä korvata uudella.

Kokonaan uusi savuhormi tarvitaan tietysti silloin, kun kotiin asennetaan ensimmäistä kertaa tulisijaa eikä hormia ole olemassa. Kevyt, nopeasti asennettava Permeter Smooth on helppo liittää tulisijaan päältä, joten se ei vie tilaa. Se ei myöskään kasvata turhaan tulisijayhdistelmän massaa, mikä on vanhoissa asunnoissa usein hyvin tärkeää.

Edistyksellistä tekniikkaa

iPermeter Smooth-tuoteperheeseen kuuluva, omalla tuloilmakanavalla varustettu Permeter Smooth Air on kehitetty erityisesti matalaenergiataloihin, mutta sopii luonnollisesti kaikkiin koteihin. Piipun sisäänrakennettu ilmakanava mahdollistaa palamiselle optimaalisen ilman ja polttoaineen seoksen, joten tehokkaasti ja puhtaasti polttavista tulisijoista saadaan eniten irti. Se vähentää energiankulutusta ja laskee hiilidioksidipäästöjä.

Schiedel Savuhormistot Oy:n verkkosivuilta löytyy hormilaskuri, jonka avulla voi laskea hinnan Rondo Plus-, Isokern- ja Permeter Smooth-valmispiipulle. Laskennan tulos näyttää materiaali- ja tarvikeluettelon, hormin hinnan, rahdituspainon ja lavamäärän.

Schiedel-valmispiippuja myyvät rautakaupat ja tulisijavalmistajat eri puolilla Suomea.

Schiedel Savuhormistot Oy:n verkkosivuilta löytyy myös tietoja sekä asentajista että piipun korjaajista eri puolella Suomea.

Permeter Smooth Airin sisäänrakennetun ilmakanavan ansiosta tulisijan ei tarvitse palaakseen ottaa ilmaa huonetilasta.Permeter Smooth Airin sisäänrakennetun ilmakanavan ansiosta tulisijan ei tarvitse palaakseen ottaa ilmaa huonetilasta.

Katso video Schiedelin valmispiipusta

Tutustu tarkemmin Schiedel hormeihin: Tilaa ilmainen esite!


 
Julkaistu
22.10.2019