Kestävää kauneutta kotisi lattiaan
Upofloorin uudistunut laminaattimallisto

Kodin sisustus alkaa lattiasta. Lattia luo pohjan haluamallesi tyylille ja tunnelmalle, se on hiljainen taustavaikuttaja tai jo itsessään persoonallinen osa sisustusta. Laminaattilattia on helppo ja edullinen tapa saada kotiin uutta ilmettä. Se kestää kovempaakin kulutusta ja säilyy vähällä vaivalla kauniina pitkään. Laminaattilattian voi myös purkaa ja asentaa uudelleen. Asennus onnistuu esimerkiksi vanhan muovimaton päälle. Helppoakin se on; nykyaikaisen lukkoponttilaminaatin voit asentaa paikoilleen täysin omatoimisesti.

Uudistuneesta Upofloorin laminaattimallistosta löytyy vaihtoehtoja erilaisten tunnelmien luomiseen. Vasemmalla Perla Diplomat Oak Laredo -laminaatti, jossa on leveälankkuinen luonnollisen eläväinen puukuosi. Oikealla vaalea Xcellent Pine Alaska -laminaatti, joka tuo valoa ja raikkautta tilaan.Uudistuneesta Upofloorin laminaattimallistosta löytyy vaihtoehtoja erilaisten tunnelmien luomiseen. Vasemmalla Perla Diplomat Oak Laredo -laminaatti, jossa on leveälankkuinen luonnollisen eläväinen puukuosi. Oikealla vaalea Xcellent Pine Alaska -laminaatti, joka tuo valoa ja raikkautta tilaan.

Upea uudistunut laminaattimallisto

Upofloorin uudistuneessa laminaattimallistossa on valittavana lukuisia erivärisiä ja erityylisiä puukuoseja. Luonnollisen puun sävyiset ja tummemmat lattiat tuovat sisustukseen lämpöä ja kodikkuutta. Harmaansävyiset ja vaaleat lattiat luovat puolestaan rauhallisen tausta sisustukselle ja lisäävät valoa ja tilan tuntua. 

Laminaatin ulkonäköön ja sen luomaan tunnelmaan vaikuttaa värisävyn lisäksi laminaatin design. Mallistoissa on niin harmonisempia kuin rustiikkisempia ja oksaisempia vaihtoehtoja. Myös laminaatin pinnan jako vaikuttaa suuresti lattian ilmeeseen – voit valita joko niin sanotun yksisauvaisen, kaksisauvaisen tai kolmisauvaisen designin. Excellent- ja Extravagan-mallistojen yksisauvaisissa laminaateissa on lautojen kaikilla sivuilla reunaviisteet, jotka antavat ylellisen lankkulattian ilmeen.

Värisävyn lisäksi laminaatin design vaikuttaa merkittävästi sen ulkonäköön. Lattiat vasemmalta lähtien: Xtreme Oak Crema, Extravagant Oak Grigio, Xcellent Oak Cromwell ja Perla Diplomat Beech.Värisävyn lisäksi laminaatin design vaikuttaa merkittävästi sen ulkonäköön. Lattiat vasemmalta lähtien: Xtreme Oak Crema, Extravagant Oak Grigio, Xcellent Oak Cromwell ja Perla Diplomat Beech.

Laminaattilattioissakin on eroja

Upofloorin laminaattien valmistuksessa on korkeatasoinen laatu asetettu etusijalle, siksi niille annetaan pitkät, parhaimmillaan 25 vuoden takuut kotikäytössä. Uusien Upofloor-laminaattien tekniset ominaisuudet ovat huippuluokkaa:

 • Asennusta nopeuttaa ja helpottaa Megaloc-lukkopontti, jossa on päältäpainettava päätypontti
 • Isowaxx-vahakäsittely ponteissa helpottaa asentamista ja parantaa lattian kosteudensietokykyä
 • Soveltuvat lattialämmityksen kanssa
 • Parhaan sisäilmaluokituksen M1-sertifikaatti
 • Laadukas HDF-runko, suuri tiheys tuo hyvän iskun ja painauman kestävyyden, paksuus 8 mm
 • Extravagant-malliston laudan erikoiskoko 243x2175 mm, muut mallistot 194x1286 mm
 • Xtreme-malliston laminaattien käyttöluokka 33, muut mallistot 32
Upofloor-laminaatti on kestävä ja turvallinen valinta kodin lattiamateriaaliksi. Ne sopivat erinomaisesti myös allergiaperheisiin, sillä niiden alhaiset emissiot takaavat puhtaan sisäilman. Upofloor-laminaatit kuuluvat rakennusmateriaalien parhaaseen sisäilmaluokkaan M1.

Tilaa maksuton esite
 

Laminaatti on kaunis ja kestävä lattianpäällyste, joka sopii kaikkiin kodin kuiviin tiloihin. Vasemmalla täyteläisen tumma Extravagant Oak Atnhracite ja oikealla vaalean puun sävyinen Duralam Oak Nebraska.Laminaatti on kaunis ja kestävä lattianpäällyste, joka sopii kaikkiin kodin kuiviin tiloihin. Vasemmalla täyteläisen tumma Extravagant Oak Atnhracite ja oikealla vaalean puun sävyinen Duralam Oak Nebraska.

Tukeva laminaattirakenne

Upofloor-laminaateissa on erittäin laadukas HDF-runko, jonka suuri tiheys tuo hyvän hyvän iskun- ja painaumankestävyyden sekä minimoi lattian kosteuselämistä. Laminaattien kosteudensieto-ominaisuuksia on parannettu runkolevyn erikoiskäsittelyllä.

 1. Kestävä pintakerros
 2. Kuviokerros
 3. Korkealuokkainen HDF-runko
 4. Kosteudenkestävä pohjakerros

Upofloor-laminaattien ponteissa on Isowaxx-vahakäsittely, joka helpottaa asentamista, ehkäisee narinaa ja parantaa lattian kosteudensietokykyä.

Upofloor-laminaattien mallistoissa on niin rustiikkisia kuin ilmeltään rauhallisempia vaihtoehtoja. Vasemmalla vintage-henkinen Extreme Tea & Coffee ja oikealla hillityn vaalea Extreme Pine Alaska. Extreme-malliston laminaattien käyttöluokka on 33, joten lujuutensa ansiosta ne sopivat käytettäväksi myös julkisissa tiloissa.Upofloor-laminaattien mallistoissa on niin rustiikkisia kuin ilmeltään rauhallisempia vaihtoehtoja. Vasemmalla vintage-henkinen Extreme Tea & Coffee ja oikealla hillityn vaalea Extreme Pine Alaska. Extreme-malliston laminaattien käyttöluokka on 33, joten lujuutensa ansiosta ne sopivat käytettäväksi myös julkisissa tiloissa.

Laminaatti on vaivaton asentaa

Upofloor-laminaattilattioiden laadukas ponttiratkaisu varmistaa kestävät ja näkymättömät saumat. Päältäpainettava Megaloc-lukkopontti on helppo ja nopea asentaa. Laudan sisällä oleva pidike varmistaa lautojen päätyjen lukkiutumisen välittömästi. Megaloc-lukkopontillinen laminaatti asennetaan yksinkertaisesti painamalla laudat kiinni toisiinsa.

Upofloor-laminaattilattia on heti asennuksen jälkeen käyttövalmis. Alustan suurin tasaisuuspoikkeama saa olla enintään ± 3 mm kahden metrin matkalla. Ilman liikuntasaumaa voidaan tehdä enintään 8 x 8 metrin kokoinen alue. Tiivis ja raskas HDF-runkolevy takaa omalta osaltaan kestävyyden ja mittapysyvyyden. Upofloor-laminaatit soveltuvat käytettäväksi myös lattialämmityksen kanssa. Alusmateriaalina on käytettävä joustavaa Tuplex-aluskatetta, joka parantaa myös ääneneristystä (parannusarvo 19 dB).

Upofloor-laminaattien päältäpainettava Megaloc-lukkopontti nopeuttaa ja helpottaa lattian asentamista. Aluslattian ja laminaatin väliin asennetaan Tuplex-askelääneneristysmateriaali.Upofloor-laminaattien päältäpainettava Megaloc-lukkopontti nopeuttaa ja helpottaa lattian asentamista. Aluslattian ja laminaatin väliin asennetaan Tuplex-askelääneneristysmateriaali.

Helppo hoitaa

Upofloor-laminaattilattian hoito on yksinkertaista; pöly ja irtolika imuroidaan ja tarvittaessa lattian voi pyyhkäistä nihkeällä pyyhkimellä. Puhdistusaineeksi käy mieto yleispuhdistusaine, saippuapitoiset aineet eivät ole suositeltavia. Poista tahrat tuoreeltaan ja vältä runsasta veden käyttöä. Laminaattia ei vahata. Parhaat olosuhteet laminaattilattialle ovat samat kuin ihmisellekin: huonelämpötila +18–24°C ja huoneilman kosteus 40–60% RH.

Tutustu uutuusesitteeseen

Lattianpäällyste on pitkäaikainen valinta

Lattianpäällysteen valinta on pitkälti makukysymys, mutta ulkonäön lisäksi kannattaa ottaa huomioon monta muutakin seikkaa eri vaihtoehtoja punnittaessa. Tällaisia ovat mm. päällystettävien tilojen luonne ja käyttö, oma vaatimustaso, tuotteen hinta, siivottavuus sekä helppo asennettavuus, mikäli asennus aiotaan tehdä itse.

Laaja valikoima, laadukas rakenne, helppo asennus ja huoleton käyttö vuodesta toiseen tekevät Upofloor-laminaateista sekä kulutusta että katsetta kestävän vaihtoehdon kodin lattioihin. Upofloor-laminaateilla sisustuksen ilmeen uusiminen on sekä edullista että helposti toteutettavissa myös itse tekemällä. Upofloor-laminaattien valikoimasta löytyy runsaasti vaihtoehtoja tunnelmaltaan erilaisiin sisustuksiin.

Tilaa maksuton esite

Upofloor-laminaatit kestävät aikaa. Mallistoissa on paljon klassisia vaihtoehtoja. Extravagant Oak Chiaro -laminaatissa on leveät laudat ja linjakkuutta tuovat reunaviisteet laudan kaikilla sivuilla.Upofloor-laminaatit kestävät aikaa. Mallistoissa on paljon klassisia vaihtoehtoja. Extravagant Oak Chiaro -laminaatissa on leveät laudat ja linjakkuutta tuovat reunaviisteet laudan kaikilla sivuilla.
 
Julkaistu
19.6.2018