EKOHUMLANTIE, PORVOO

Klassinen, kartanotyylinen omakotitalo, jonka harja-/mansardikatto sai modernin betonitiilikatteen

KATTOJEN KUNKKU 2018 -REMONTTIKOHDE

TOTEUTUS /
Suomen KattoCenter Oy

Kesällä uudet omistajat saaneen tyylikkään, vuonna 1988 valmistuneen porvoolaistalon betonitiilikatto oli remontoitava, sillä sen aikanaan tavanomainen ratkaisu, muovinen aluskate, oli jo monin paikoin pahasti repeillyt. Vanhat Ormaxin Mahti -betonikattotiilet sen sijaan olivat vielä ehjät. 

king_of_roofs_2018_ekohumlantie_porvoo_kattocenter7

Upeassa ympäristössä sijaitseva, klassisen kaunis rapattujulkisivuinen omakotitalo kaipasi uutta katolleen arvonsa mukaista katetta.
- Punainen tiilikatto sopi julkisivuun hyvin, talon isäntä Kalle kertoo.

Myös peltikate oli harkinnassa, mutta siitä luovuttiin, sillä Suomen KattoCenterin asiantuntija piti toteutusta tässä kohteessa hankalana. Ormaxin Protextor+ -kattotiilien hillitty kiiltävä pinta ja tyylikäs punainen väri korostavatkin kartanomaista tyyliä erinomaisesti.

king_of_roofs_2018_ekohumlantie_porvoo_kattocenter3

Aloituksesta loppuun kolme viikkoa kestäneessä remontissa vanhat kattotiilet ja aluskate poistettiin. Samalla tarkastettiin, ettei rakenteista löytynyt mitään ikäviä yllätyksiä, kuten alkavia kosteusvaurioita. Näin ei onneksi ollut asian laita. Kattoremontti toteutettiin ajoissa. Remontissa sai uuden hengittävän aluskatteen ja Ormax Protector+ -betonitiilikatteen.

Uuteen kattoon tuli tuulettuva harjarakenne. Päädyt pellitettiin, sillä katon ja talon tyyliin tiilipäädyt eivät olisi sopineet. Remontin yhteydessä katolla olevat läpiviennit pellitettiin ja katolle asennettiin kulkusilta piipulle, tikkaat sekä tietenkin myös uudet vesikourut ja syöksyputket.

Uusi, huolella remontoitu betonitiilikatto on kaunis ja toimiva kymmeniä vuosia. Ei ihme, että Kalle on kattoremonttinsa tulokseen tyytyväinen.  

Katso kohteen muutos

logo_kattocenter

Maan laajin kattovalikoima Suomen KattoCenteristä.

Vuonna 2009 perustetulla täyden palvelun kattoremontteihin ja -huoltoihin erikoistuneella Suomen KattoCenter Oy:llä on kokemusta jo tuhansista remontoiduista katoista, asentavathan sen 130 koulutettua kattoammattilaista yli 200 000 kattoneliömetriä vuodessa. Näissä huopa-, tiili- ja teräskateneliöissä on niin arvorakennusten, rivitaloyhtiöiden kuin aivan tavallisten omakotitalojen ja kesämökkienkin kattoja. Koosta riippumatta jokainen kohde toteutetaan pieteetillä, turvallisesti tuulettuvana rakenteena. Yritys tekee tiivistä yhteistyötä alan johtavien kattomateriaalivalmistajien kanssa alan kehittämiseksi. Esimerkiksi vanhan talon energian kulutuksen vähentämiseen lanseerattiin uudenlainen Energiakattorakenne.

KattoCenterin täyden palvelun kattopakettiin kuuluu kaikki kattomateriaaleista vesikouruihin ja kattoturvatuotteisiin saakka ja hintaan kaikki vanhan katon purkamisesta aina loppusiivoukseen asti.

Suomen KattoCenter on RALA-sertifioitu yritys sekä kuuluu Luotettava Kumppani -ohjelmaan. Se on myös Kattoliiton jäsenyritys. Suomen Asiakastieto on myöntänyt Suomen KattoCenterille Suomen Vahvimmat Platina erikoissertifikaatin. Yritys on saanut myös Kauppalehden menestyjä sekä Kasvaja-sertifikaatin. www.kattocenter.fi

Totetuttaa kattoremontit alueilla: Pääkaupunkiseutu, Tampere, Lahti, Kouvola, Lappeenranta.

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
20.10.2017