Sievitalo – hyvän elämän asumisratkaisuja

Muuttovalmiiksi rakennettu Sievitalo on koti, jossa yhdistyy kymmenien vuosien kokemus laadukkaasta rakentamisesta ja nykyaikaisesta arkkitehtuurista. Myöntämämme 10 vuoden rakennetakuun ja kahden vuoden asennustakuun ansiosta saat turvaa myös rakennusajan jälkeen.
Vastuullisena kumppanina kannamme myös vastuun työturvallisuudesta työmaalla.
 

3

Koko talo yhdellä sopimuksella

Teette vain yhden sopimuksen ja saatte tietää muuttopäivän jo sopimuksen tekovaiheessa. Kokeneiden talon rakentamisen ammattilaisten ja selkeän yhden sopimuksen ansiosta sovittu hinta ja aikataulu pitää aina. Ammattilaiset rakentavat talon muuttovalmiiksi perustuksista alkaen ja sisustavat tulevan kotinne omien valintojenne mukaan alan arvostetuimpien tavarantoimittajien laadukkailla materiaaleilla.

Valittuanne monipuolisesta talomallistostamme tulevan kotinne, teidän ei tarvitse huolehtia rakentamisen yksityiskohdista. Teille jää vain mm. tontin, liittymien ja maatöiden hankinta. Maatyöt ja liittymät saat maanrakennusurakoitsijoilta myös "avaimet käteen" -periaatteella.

1

Monipuoliset mallistot

Trendi-mallistomme talopaketit edustavat tämän päivän modernia rakennustyyliä. Yksinkertaisia ja tyylikkäitä linjoja. Talot sopivat kaupunkimaisemaan ja tuovat raikkaan tuulahduksen idylliseen suomalaiseen maalaismaisemaan.

Omakotitalorakentamisen parhaita perinteitä kunnioittavassa Perinne-mallistossamme on vanhan ajan hyvää tunnelmaa ja nykyaikaisia tilaratkaisuja. Edustavia ja kauniita taloja perinteiseen suomalaiseen maisemaan.

5
4

Kaupunkimallisto on suunniteltu erityisesti kaupunkirakentamisen mahdollisuudet ja rajoitukset huomioiden. Talot sopivat erinomaisesti kapeille kaupunkitonteille. Ulkoasu on hiottu vaativaan makuun: julkisivujen värimallit ovat rohkeita, niistä löytyy jyrkkyyttä ja kontrastia.

Ecohelmi tarjoaa energiatehokasta asumista, jossa yhdistyvät kaunis arkkitehtuuri sekä erinomaiset tilaratkaisut. Runsaat lisävarustelumahdollisuudet mahdollistavat sen, että Ecohelmestä saa räätälöityä juuri omiin tarpeisiin ja toiveisiin sopivan.

Apila-talomallistossa neliöt on minimoitu, mutta avaruus ja mukavuus maksimoitu. Mallisto vastaa pienten omakotitalojen tarpeeseen erityisesti kaupungeissa. Talot sopivat tiiviille kaupunkitonteille tai väljempien tonttien täydentämisrakentamiseen.

Ajaton ja selkeä muuttovalmis paritalomallisto on suunniteltu erityisesti kaupunkirakentamisen mahdollisuudet ja rajoitukset huomioiden.
 

2

Laadukkaat vakiovarusteet

Sievitalon täydellinen hinta-laatu-suhde syntyy hintaan kuuluvien laadukkaiden vakiovarusteiden määrästä.

Todella laaja valikoima laadukkaita tämän päivän sisustusvaihtoehtoja Värisilmästä. Huonekorkeus 260 cm, useissa talomalleissa korotettu sisäkatto. Uuniseppien varaava tulisija vakiona (ei Apila- eikä paritaloissa). Taloissa useita katettuja terasseja ja runsaasti isoja ikkunoita. Kosteushallittu ulkoseinärakenne ja Tiivistalon tiivistysjärjestelmä. Saunassa Sun Saunan tervaleppälauteet. Kodinhoitohuoneessa allas ja pesuhuoneessa WC-istuin.

Laadustaan tunnetun Omega-keittiön korkeatasoinen kiintokalustepaketti sisältää mm. sävyrungot eteisessä ja keittiössä, peililiukuvovet eteisen kaapeissa ja runsaasti kaappeja ja laatikoita. Keittiössä mm. hidastimet kaikissa kaapeissa, runsas valikoima ovimalleja, tandem box -laatikostot keittiössä, runsaasti laatikoita ja kaappeja.

Vastuu työturvallisuudesta on meillä rakennushankkeesi ajan toimitussisällön osalta. Toimituskulut kuuluvat talopaketin hintaan.

 
Päivitetty
20.10.2017