Lasiterassin asennus onnistuu myös talvella

Lasiterassin asennus onnistuu vuodenajasta riippumatta. Talvi on itse asiassa oiva aika asentaa lasiterassi. Lasitettu terassi tuo lisätilaa kotiin, kun talviset ulkoiluvälineet säilyvät terassilla säältä suojassa ja käyttövalmiina. Kun lasituksen tilaa jo talvella, pääsee terassille kevätaurinkoon aamukahville aikaisemmin kuin naapuri, joka vasta haaveilee lasittamisesta. Lasitetulla terassilla myös syksy jatkuu pidemmälle.

Tilaa maksuton esite
 

Alumiinirungon oikealla värivalinnalla lasiterassi saadaan sopimaan hyvin talon muuhun ilmeeseen.Alumiinirungon oikealla värivalinnalla lasiterassi saadaan sopimaan hyvin talon muuhun ilmeeseen.

Lasiterassin hankinta talvella on helppoa

  1. Suojelee pihaa: Kun maa on jäässä, pensaat ja perennat säilyvät vaurioitumatta. Nurmikkokin pysyy kunnossa.

  2. Luvat nopeammin: Talvella, kun muu rakentaminen on hiljaisempaa, viranomaiset pystyvät käsittelemään tarvittavat luvat paljon nopeammin.

  3. Asentajat tekevät töitä läpi talven: Talvella sesongin ulkopuolella on asentajia saatavilla paremmin. Aikatauluistakin voi joustavammin neuvotella.

  4. Koko kevät lasiterassilla ja kesäloma lomana: Uusi lasiterassi on valmiina ottamaan kevään vastaan aikaisemmin ja istutuspuuhiin pääsee hyvissä ajoin. Kun lasiterassi on asennettu jo talvella, se on käytössä koko kesän ajan.

Perustuksesta valmiiseen terassiin - katso video!

Näin asennus etenee

  1. Kun asennusviikko lähestyy, asentaja ottaa sinuun yhteydettä ja sopii tarkan asennuspäivän.
  2. Jos Lumon lasituspaketti tulee pihallenne ennen sovittua asennuspäivää, älä avaa pakkausta äläkä siirrä sitä suojaan muualle. Kaikki osat ovat säänkestäviä ja hyvin pakattuja. Lasituspaketti on pihalla Lumonin vastuulla.
  3. Ennen asennusta varmista, että asentaja mahtuu työskentelemään. Siirrä ylimääräinen tavara pois tieltä.
  4. Lumon lasitukset asennetaan pääosin yhdessä päivässä. Poikkeuksena erityisen isot terassit.
  5. Kun asennus on valmis, asentaja opastaa lasien käytössä ja antaa käyttöohjeen.
  6. Sitten onkin aika sisustaa terassi ja antaa sille uusi elämä.


Lue lisää lasiterassin talviasennuksesta
Lasitetusta terassista on iloa myös talvella.Lasitetusta terassista on iloa myös talvella.

Jätä hyvästit terassin lumitöille

Jätä hyvästit terassin lumitöille! Kun lasitus tehdään talvella, piha ja puutarha pysyvät hyvinä eikä pihapiiri turhaan vahingoitu, vaan kevät saapuu uudelle terassille ja upealle pihalle aikaisemmin. Ja mikä parasta, tällöin pääset nauttimaan kesästä, eikä aurinkoisinta aikaa tarvitse uhrata remontointiin. Terassin lasitus tuo myös energiansäästöä!

Kokonaan uusi terassi - perustukset ja luvat

Terassi voidaan rakentaa asiakkaan tekemälle perustalle tai jo olemassa olevalle patiolle. Pääsääntöisesti voidaan sanoa, että lasitetulle terassille tulee hakea toimenpidelupa. Käytännöissä on kuitenkin eroja eri paikkakuntien rakennusvalvontojen välillä, joten on suositeltava olla suoraan yhteydessä oman alueen valvontatoimistoon.

lumon_talviasennus_lyhty

Huomioi kotitalousvähennys

Tiesitkö, että voit vähentää lasituksen asennustyön kustannuksista jopa 50 % verotuksessa kotitalousvähennyksenä? Tilaa terassi nyt ja anna itsellesi ja talollesi joululahjaksi lasitettu terassi, josta on iloa ympäri vuoden!

Lue lisää talviasennuksesta ja varaa ilmainen arviokäynti!

Lumon Rahoitus

Uusi parveke- tai terassilasitus tuo iloa vuosikymmeniksi. Mikset maksaisi hankintaasi edullisesti sopivissa kuukausierissä? Ensimmäisen laskun saatuasi voit päättää, maksatko kaiken pois vai käytätkö mahdollisuutta maksaa osissa. Rahoituksen hankit tästä linkistä.

Jätä yhteydenottopyyntö lasiterassista


 
Julkaistu
23.10.2017