Uuden sukupolven pistoolivaahto moneen asentamiseen

Gun All Season -Pistoolivaahtoa suositellaan moneen käyttöön rakentamisessa: asentamiseen, tiivistämiseen, täyttämiseen ja eristämiseen. Modernin kemiallisen koostumuksen ansiosta vaahto ei pääse valumaan pystysuorilta pinnoilta. Se on homesuojattu, kestää kylmää ja kuumaa (-60°C - +100°C) ja on kosteutta kestävä. Kuivunutta vaahtoa voidaan leikata, hioa, päällystää tai maalata. Korkealuokkaiset Tytan PU-vaahdot on valmistettu ISO 9001: 2000 mukaan.

Uusi venttiili helpottaa käyttöä

Pullo on varustettu uudella venttiilillä. Venttiili vähentää huomattavasti tukkeutumisen riskiä ja kaasuvuotoja. Tämän ansiosta tuote takaa pidemmän työskentely- ja varastointiajan.
750

Tyypilliset käyttökohteet

  • Ikkunoiden ja oven karmien lämmöneristäminen, varsinkin leveisiin saumoihin
  • Seinäpaneelien, aaltopeltien, kattotiilien jne. kiinnittämiseen ja asentamiseen
  • Väliseinien, auton ja veneen hyttien äänieristämiseen ja tiivistämiseen
  • Valmiselementtien yhdistämiseen runkoasentamisessa

Käyttöohjeet

Gun All Season -Pistoolivaahtoa käytettäessä työstöpinnan on oltava puhdas ja rasvaton. Lämpötila saatetaan huoneen lämpötilaan (esim. pullo laitetaan hetkeksi lämpimään veteen - EI kuumaa tai kiehuvaa!).
Pulloa ravistetaan useita kertoja ennen käyttöä, poistetaan suojaava korkki ja kierretään pistooli paikoilleen.
Kun työskennellään yli 0°C lämpötilassa, työskentelypinta on hyvä kostuttaa vedellä.

Asennus ja puhdistus

Pullo pidetään ylösalaisin asentamisen aikana. Raot täytetään noin 70 % (vaahto laajenee
asentamisen jälkeen). Kovettumisen jälkeen poistetaan ylimääräinen vaahto mekaanisesti (esim. veitsellä).
Täysin kovettunut vaahto suojataan UV-säteilyltä tiivistemassalla, laastilla tai maalilla (vähintään 24 tuntia asentamisesta). Kun tauko työskenneltäessä kestää enemmän kuin 15 minuuttia, pistooli ja venttiili puhdistetaan PU-vaahdon puhdistusaineella. Alemmissa lämpötiloissa suositellaan, ettei vaahtoon kosketa ennen täydellistä kovettumista. Liian aikainen vaahdon leikkaaminen turmelee vaahdon rakennetta ja ominaisuuksia. Vaahdon riittoisuus saattaa vaihdella asennuslämpötilasta, ilman kosteudesta, pullon lämpötilasta ja asentajan taidoista riippuen.

Pilli puhdistetaan tuoreena Tytan Professional Cleanerilla. Kovettumisen jälkeen voidaan poistaa vain mekaanisesti.

Huomioitavaa

Tuote ei kiinnity polyetyleeniin, polypropyleeniin, silikoniin eikä tefloniin. Ovien ja ikkunoiden asentamisessa tulee käyttää mekaanisia liittimiä ja kannattimia. Lisää tietoa Käyttöturvatiedotteessa (MSDS). Kierrätetään laissa mainittujen määräysten mukaan.

O2 GUN PU-pistoolivaahto

Uuden sukupolven yksikomponenttinen tuote, joka salpaajien ja modernin teknologian ansiosta ei lainkaan vapauta haitallisia MDI (isosyanaatti) -päästöjä asentamisen aikana. Jatkuva altistuminen MDI:lle saattaa aiheuttaa hengityselinten ja ihon herkistymistä, allergioita ja keuhkoastmaa. Tytan O2 vaahdoilla on samat korkealuokkaiset ominaisuudet kuin Tytan PU -vaahdoilla: hyvä äänen- ja lämmöneristävyys, korkea riittoisuus, tasalaatuisuus ja hyvä kiinnittyvyys. Tytan O2 -tuotteet on tutkittu ruotsalaisessa SP Provning Forskning Instituutissa. Nämä tutkimukset ovat vahvistaneet, että Tytan O2 -vaahdot eivät vapauta lainkaan MDI-päästöjä.

Käyttöturvallisuustiedote
 
Julkaistu
23.10.2017