Pientä pintaremonttia – vaivattomasti ja edullisesti

Tekisikö mieli vähän maalata tai tapetoida, mutta joko aika tai taidot puuttuvat? Tai ehkä molemmat. Ammattilaiselta hommat sujuisivat sutjakammin, joten mitä, jos palkkaisit vähän (keikkatyö)apua?
Kodin pienet pintaremontit ja sisustustyöt onnistuvat moneltakin meistä, mutta aina aika ei riitä – tai sitten ne taidotkaan. Lisäksi maalaus- ja tapetointipuuhat lipsahtavat kokemattomalta tekijältä usein piiiitkiksi projekteiksi, joiden ajan koti on kuin myrskyn jäljiltä tai vähintäänkin muovitettu ja maalinhajuinen loukko. Ja siinä kohtaa, kun omaa työnjälkeä on korjailemassa jo useampaan otteeseen, voi jo laskea, miten ammattilaisen palkkaaminen olisi säästänyt sekä hermoja että euroja.

Aina maalaus-, tapetointi- tai muihin kodin pieniin pintaremontteihin ei tarvitse palkata remonttifirmaa apuun, vaan helpommallakin – ja halvemmalla – voi päästä. Oikotie Työpaikkojen Keikkatyöt –osiosta löydät helposti ammattilaisen avuksesi kotisi remontti- ja stailaustöihin. Palvelu on toteutettu yhteistyössä SuoraTyö.fi:n kanssa ja sen kautta palkkaat vaivattomasti keikkatyöläisen niin pieniin kuin suurempiinkin projekteihin – kaikista lakisääteisistä velvoitteista palkanmaksusta työsopimuksiin ja vakuutuksiin huolehditaan puolestasi. Siinä palvelun juju ja etu piileekin.

750
Sinulla ei tarvitse olla yritystä tai toiminimeä, palvelu toimii loistavasti nimenomaan ihan tavallisille kotitalouksille ja keikkatyötä tekeville yksityishenkilöille. Ja mikä parasta, palkkaat keikkatyöläisen huomattavasti kohtuullisempaan hintaan kuin tilaamalla palvelun remonttipalveluita tarjoavalta yritykseltä. Katso vaikka täältä hintaesimerkkejä.
Työn teettäjänä voit ilmoittaa tarjoamasi työtehtävät Oikotie Keikkatyöt –palvelussa ja etsiä keikkatöistä kiinnostuneita henkilöitä avuksesi. Palvelun kautta saat siis työsuhdetta koskevat vakuutukset heti voimaan ja ainoastaan työsuhteen vaatimalle ajalle ilman minimimaksuja tai muita kommervenkkejä. Samalla hoidat työnantajan velvollisuuksiin kuuluvat maksut kuten palkan ja vakuutukset näppärästi yhdellä verkkomaksulla.
Työntekijä taas voi jättää palveluun osaajaprofiilin ja hakea Oikotie Keikkatyöt –palvelussa ilmoitettuja töitä. Palvelussa ilmoitettujen työpaikkojen palkanmaksu sivukuluineen ja vakuutuksineen hoidetaan Keikkatyöt-palvelun kautta, eli työntekijä saa palkan asianmukaisesti maksettuna ja on työsuhteen ajan vakuutettu.
Keikkatyöt-palvelun avulla molemmat osapuolet voittavat: työn teettäjänä saat osaajan palvelukseesi helposti ja suhteessa edullisesti, kun keikkatyöläinen työllistyy juuri siksi aikaa kuin on tarvetta. Lue lisää Oikotie Keikkatyöt –palvelusta ja etsi pienelle pintaremontillesi tekijä vaikka heti.
 
Julkaistu
27.11.2017