Markkinoiden ainoa toimittaja, joka tarjoaa kolme erilaista seinävaihtoehtoa

pääkuva.JPG

Kesällä 2017 Jukkatalo Oy toi markkinoille muuttovalmiit hirsitalot ja pystyy nyt tarjoamaan mallistonsa talot kolmella erityyppisellä seinärakenteella. Tarjolla perinteinen Aitojukka, Ekojukka sekä uutena nyt Hirsijukka. Hirsijukassa yhdistyvät Luotettu Jukkatalon palvelukonsepti ja Kontion hirsiosaaminen.

Tuttu Jukka kolmella tavalla

Aitojukka-seinäelementit tehdään alusta loppuun vakioiduissa ja kuivissa sisätiloissa. Eristeenä on mineraalivilla ja höyrynsulkumuovi on elementin sisällä, jossa se ei pääse vahingoittumaan. Elementti takaa laadukkaan ja nopean tavan rakentaa koti, joka kestää aikaa.

EkoJukka-puutalon puurungon välit on eristetty jämäkällä ja ekologisella Ekovillalevyllä. Ilmansulku on kosteutta ohjaava. Näin Ekovilla-eristeen puukuidut voivat osallistua sisäilman kosteuden tasaamiseen oikealla tavalla. Eristekerrosten väliin sijoitettu ilmansulku pysyy ehyenä esimerkiksi sähkörasioita asennettaessa. Kun huoneisiin valitaan höyryä läpäisevät, ”hengittävät” sisäverhousmateriaalit seinien eristerakenne pääsee parhaiten osallistumaan kodin sisäilman kosteuden tasaamiseen.

Hirsijukka tehdään lamellihirrestä, jonka koko on 205 x 275 mm. Seinärunko on heti asennuksen jälkeen pintakäsittelyä vaille valmista seinäpintaa. Hirsikertojen välissä oleva joustava saumatiiviste varmistaa hirsisaumojen tiiviyden ja eristävyyden. Massiivinen hirsiseinä tasaa tehokkaasti sisätilan kosteuden vaihteluja taaten asukkaille aina huippuluokan sisäilman ja viihtyisyyden. Raaka-aineena on käytetty pohjoisen tiukkasyistä mäntyä.

Jukkatalon valikoimasta voit valita kolmesta erilaisesta kokonaisuudesta itsellesi mieluisimman.Jukkatalon valikoimasta voit valita kolmesta erilaisesta kokonaisuudesta itsellesi mieluisimman.

Tuuna itsellesi mieluisin kokonaisuus

Hirsijukkaan voi valita hirsiseinän, jossa hirret ovat viistetty perinteiseen tapaan tai sitten eleettömän modernin, suorapintaisen vaihtoehdon.

Nurkkavaihtoehtona on joko moderni jiirinurkka, jossa hirret ovat joka seinällä kohdakkain tai sitten perinteinen lohenpyrstöliitoksin toteutettu salvosnurkka huolitellut liitokset reilusti näkyvissä tai nurkkalaudoilla peitettynä. Jiirinurkkaan soveltuu vain moderni hirsivaihtoehto. Kaikilla nurkkatyypeillä saavutetaan erinomainen tiiviystaso.

 
perinteinen_moderni_960

Ikkunoiden pielilaudoissa on kolme eri vaihtoehtoa ja kaiteissa neljä eri korkeusvaihtoehtoa. Sisäpuolisiin hirsiseiniin tulevaan puuvahaan on lukuisia värivaihtoehtoja. Kalustuksen ja koneistuksen suhteen Hirsijukan kiintokaluste ja kodinkonevalikoima on sama kuin muissakin muuttovalmiissa Jukkataloissa.

Kaikki talot on mahdollista saada muuttovalmiiksi rakennettuna!

Muuttovalmistalojen kysynnän kasvaessa Jukkatalon markkinaosuus on kasvanut viime vuosina merkittävästi. Viime vuonna Jukan markkinaosuus kasvoi jo markkinoiden toiseksi suosituimmaksi talomerkiksi.

Jukkatalon huippuunsa hiottu palvelukonsepti yhdistettynä hirsitalojen markkinajohtajan, Kontion, hirsiosaamiseen syntyy timanttinen HirsiJukka - koti, jossa on hyvä hengittää ja olla.

HirsiJukka C120-11HirsiJukka C120-11

Sen minkä lupaamme sen myös toteutamme

- Jukkatalo on valittu jo yhdeksättä kertaa Suomen luotetuimmaksi talopakettimerkiksi - mottomme onkin, että sen minkä lupaamme sen myös toteutamme, sanoo toimitusjohtaja Mikko Tahkola Jukkatalolta.

Uudet HirsiJukka-talot ovat olleet saatavilla elokuusta 2017 lähtien kaikkialla Suomessa.
 

 

Voit tilata itsellesi veloituksetta Jukkatalon talokirjapaketin tästä linkistä!


Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö


 
Julkaistu
23.10.2017